• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar sling kullanan var mi? Ben magazada bir deneme yaptim ama calisanlar baglayamadi bi turlu resmen 1 saat ugrastik. Baglamasi cok mu zor olur acaba?
Ergonomik kanguru mu alsam dedim ama onlar da cok pahali, ergobaby disinda uygun fiyatli ya da 2. el nerede satilir biliyor musunuz?
Cnm ben ergobaby aldım kullanamadım ya :/ bidaha gidicem aldığım yere yapamıyorum.

Kizlar sling kullanan var mi? Ben magazada bir deneme yaptim ama calisanlar baglayamadi bi turlu resmen 1 saat ugrastik. Baglamasi cok mu zor olur acaba?
Ergonomik kanguru mu alsam dedim ama onlar da cok pahali, ergobaby disinda uygun fiyatli ya da 2. el nerede satilir biliyor musunuz?
Canım face de babywearing diye bir grup var tavsiye ederim. Ben üyeyim. Sling aldım ordan neko. İkinci el. YouTube dan video izledim. İkinciye bağladım. Bir kere yapınca çok kolay. Kendin dene. Çınar çok sevdi içinde iki saat uyuyor gezerken. Sonra baktım sevdi aynı siteden bir de ergonomik kanguru aldım. Tula marka babysize. Üç gündür onu kullanıyorum öyle güzel ki. Resmen üç dk sürmüyor uyuması. Bugün avm ye gittik babasına taktım öyle mutlulardı ki hiç çıkarmadı çınar da hep uyudu. Ama bana çok rahat oldu. Heryere bebek arabası ile gitmek çok zordu. Kaldır et heryerde sürülmüyor eller hep meşgul birşey alamıyorsun bakamıyorsun. Çok özgürüm böyle. İkinci el satıyor herkes. Çok güzel ürünler var. Resim koyarsan bağlamana da yardımcı oluyorlar. ❤️
0691AC7F-1C1C-4018-B444-362C33954AF1.png

Canım face de babywearing diye bir grup var tavsiye ederim. Ben üyeyim. Sling aldım ordan neko. İkinci el. YouTube dan video izledim. İkinciye bağladım. Bir kere yapınca çok kolay. Kendin dene. Çınar çok sevdi içinde iki saat uyuyor gezerken. Sonra baktım sevdi aynı siteden bir de ergonomik kanguru aldım. Tula marka babysize. Üç gündür onu kullanıyorum öyle güzel ki. Resmen üç dk sürmüyor uyuması. Bugün avm ye gittik babasına taktım öyle mutlulardı ki hiç çıkarmadı çınar da hep uyudu. Ama bana çok rahat oldu. Heryere bebek arabası ile gitmek çok zordu. Kaldır et heryerde sürülmüyor eller hep meşgul birşey alamıyorsun bakamıyorsun. Çok özgürüm böyle. İkinci el satıyor herkes. Çok güzel ürünler var. Resim koyarsan bağlamana da yardımcı oluyorlar. ❤️
Eki Görüntüle 2048217
Cok tatliymis canim kanguru gule gule kullanin masallah :KK200: ben de uyeyim ama hic incelememistim biseyler satiliyor mu falan diye, bir bakayim cok sagol. Ya dedigin gibi bebek arabasi hic pratik degil, tek basima kaldiramiyorum da zaten, merdiven olunca takilip kaliyosun. Alp zaten henuz 5 kilo rahat tasirim kucagimda diye dusunuyorum :)

Eki Görüntüle 2048217
Cok tatliymis canim kanguru gule gule kullanin masallah :KK200: ben de uyeyim ama hic incelememistim biseyler satiliyor mu falan diye, bir bakayim cok sagol. Ya dedigin gibi bebek arabasi hic pratik degil, tek basima kaldiramiyorum da zaten, merdiven olunca takilip kaliyosun. Alp zaten henuz 5 kilo rahat tasirim kucagimda diye dusunuyorum :)

Sağol tatlım :KK200:
20 kiloya kadar taşıyor :oha: çınar da 6,5 ama yük dağıldığı için hiç ağrı falan yapmadı bende.

Kızlar oyun matı almak istiyorum denize şu müzikli oyuncaklı olanlardan. alanlar var mı önerdiğiniz bişiler?

kizlar gunler akip gidiyor oglum 51gunluk oldu masallah bi sikintimiz yok hic zamn bulamiyorum kendime o yuzden giremiyorum dogumla birlikte 21kilo vermisim emzirmek bana cok yaradi hamile kalmadan once kilomdan 9kilo aşadayim ve hala hizla devam ediyorum kilo vermeye butun pantolanlarim belimden dusuyor bi 15kilo daha fazlam var inş veririmde oglumda 6kilo 500gr olmuş kizlar gelisimi gayet iyi Eki Görüntüle 2047533 Eki Görüntüle 2047534
Ayyy maşallah oğluşuna. Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Çok tatlı, tam yemelik olmuş annesi :) öp bizim için ❤️

Benim de normal dogum, 2 ay doldu hic denemedik ama esim surekli teklif ediyor ben rahatsiz oluyorum, reddedince uzuluyorum cunku o da uzuluyo. Bizim hamilelik doneminde de hic olmadi. Su an biz de ayri odalarda yatiyoruz. Ben halimden memnunum aslinda ama sogukluk olacak diye endise etmiyor da degilim. Bir de benim su an 15 kilo fazlam var, vucudum catlak dolu. Ne bileyim icimden gelmiyor kendimi begenmiyorum zaten.
Esin belki kendini suclu hissetmistir senden bir adim bekliyordur, kendini hazir hissetmeni bekliyordur.
Cok zormus dogumdan sonra bu isler ya :/ ne zaman eskisi gibi olur acaba..
Canım, ben de sizler gibiyim. Bir hafta sonra 3 aylık olacaz biz de hiç denemedik. Ben de hem denemek istiyorum hem de acı falan hissederim de soğurum diye biraz daha zaman geçsin istiyorum. Eşim de sağolsun baskı yapmıyor bana, sen ne zaman dersen diyor. Biz de hamilelik sürecinde denemedik korktuğumuz için. Neredeyse bir yıl olacak, kanka kanka yaşıyoz evde :) inşallah kankalık uzun sürmez :)

kizlar bu cinsellik konusunda bende biseyler demek istiyorum bende cok korkuyordum dikislerim hic iylesmedi tam 45gun ama sonra kendimi temizlerken yokladim hic ip kalmamis ve etler kaynamiş sonra deneme yaptik korktum ben cok ama korkulcak gibi deyilmis hicde acimadi belkide sizlerinkide acimiycak bende boyle korkuyodum ama onlarada yazik.
İş derken canım iple mi dikiş attıkar sana

kızlar bebegini mama ile besleyen var mı .oğlum 4 aylık oldu düzeltilmiş 2 aylık ama hala 70 cc zor içiyor mamasını :( anne sütü de veriyorum .ama artık çok zorlanıyorum .bir bebek açıktığı için hiç mi ağlamaz vermesem 6 saat istemez hiç .mamasını değiştirdik ama olmuyor içmiyor içmesi zaten 1 saat sürüyor geceleri çok zor oluyor .
var mı bebeği benim ki iştahsız olan sizler ne yapıyorsunuz ?

kızlar bebegini mama ile besleyen var mı .oğlum 4 aylık oldu düzeltilmiş 2 aylık ama hala 70 cc zor içiyor mamasını :KK43: anne sütü de veriyorum .ama artık çok zorlanıyorum .bir bebek açıktığı için hiç mi ağlamaz vermesem 6 saat istemez hiç .mamasını değiştirdik ama olmuyor içmiyor içmesi zaten 1 saat sürüyor geceleri çok zor oluyor .
var mı bebeği benim ki iştahsız olan sizler ne yapıyorsunuz ?
Bebeğinin kilo alımı nasıl peki?
Eğer kilo alımı iyiyse mama alımını azaltabilir annesütüne yüklenebilirsin.
Benim oğlum da 3 aylık mamayı bıraktık sütüm artmaya başladı. İsteksizdi ve sadece emmek istiyordu. Kilo alını da iyiydi mamayı bıraktık. Her bebek aynı olmaz tabi. Sen prematüre annesisin belki erken doğmanın verdiği stres vardır bebekte. Dr gitsen eğer kilo alımı notmal sınırlardaysa sorun yok zorlama der eminim.

Back