-
- Konu Sahibi baldan_madam
Hosgeldin,saglikla kucagina almak nasip etsin canimMerhaba. Bende temmuz annesi olacağım inşallah
Amin, Allah hepimize bebişimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahHosgeldin,saglikla kucagina almak nasip etsin canim
Amin canımm insallahAmin, Allah hepimize bebişimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
4 gündür başladı ve bugün de yedikten sonra agzimin tadı değişiyorcanım bulantın ne zaman başladı ben beş haftalık hamileyim daha bişeyim yok ondn soruyorum
aynen bende bugün öyleyim yedikten sonra pişman oluyorum.4 gündür de kokulara falan hassaslastimBende de yedikten sonra tiksinme basladi ama kusma yok henuz cok korkuyorum yaa anneme cektiysem uc ay cok fena olacam son bir iki haftam var galiba sonrası bulantilar :)
masallah değeriniz baya yüksek 5 haftalik gibi sankiMerhaba kızlar beta hcg değerim 5000 sizce ben ne kadarlık hamileyim kaç hafta ve bebek karindan gorunurmu sizce
tabiki hosgeldin sen kaç haftalik hamilesiniz canimBn de gelebilir miyim
şuan beş gün geçti adetim cnımYaz tabi canım inşallah görürsün adetin kaç gün geçti benim bugün adet tarihim daha
anladım canımm4 gündür başladı ve bugün de yedikten sonra agzimin tadı değişiyor
5 haftalık gibi bencede canım,görebilirsin heralde degerin cok guzel masallahhMerhaba kızlar beta hcg değerim 5000 sizce ben ne kadarlık hamileyim kaç hafta ve bebek karindan gorunurmu sizce
Bilmiyorum ki sat 17ekimdi bugun yaptıgım gebelik testi pozitif cok sukurtabiki hosgeldin sen kaç haftalik hamilesiniz canim
Hic sorma koku konusunda cok hassaslastim carsiya topluluga gideyim herkesin parfumunu secebiliyorum hele biri bana sarilsin ter parfum agiz kokusu öggg hepsini aliyor burnumaynen bende bugün öyleyim yedikten sonra pişman oluyorum.4 gündür de kokulara falan hassaslastim
Adetin gectimi kacinci gunundesin canimmerhaba anne adayları.. benim bhcg değerim salı günü 81 di bugün 171 çıktı. Nasıl sizce? kese ne zaman görünür ve kalbi ne zaman duyulur? Çok merak ediyorum, bir an önce onu görmek ve kalbini duymak istiyorum....
Canım iki günde iki katı şeklinde hesapla 2000 üzerinde görünüyor kese ben de bi sonraki pazartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım bi haftadan fazla zaman var iyice yükselsin sabredicem inşallahmerhaba anne adayları.. benim bhcg değerim salı günü 81 di bugün 171 çıktı. Nasıl sizce? kese ne zaman görünür ve kalbi ne zaman duyulur? Çok merak ediyorum, bir an önce onu görmek ve kalbini duymak istiyorum....
Canım mesela 01-08-2017 şeklinde gir tarihi en altta değişiklikleri kaydet var ona da basoldumu kizlar