temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Banada doktor 5 bucuk hafta diye hesapliyor ama burda 7 hafta cikiyor inan hicbiesey anlamadim bende :) doktor da mesela ilk adet gununden saymiyor 30 eylul son adet tarihi ama doktor 7 ekim diye hesapliyor sizinde mi böyle kizlar yaa doktorumda iyi bir doktor ama anlamadim yani
U ltrasonda çıkan haftayı söylüyor doktor size. Bende doktorun söylediği haftaya göre değiştirdim takvimi. Ultrason 1 hafta geriden geliyor su an

Herkese merhaba :) Allah kısmet ederse ben de temmuz annesi olacağım. Takvime göre 5 haftalık gözüküyorum. Gecikmemin 8-9. Günü bugün. Ara sıra ufak tefek ağrı oluyordu ama bu akşam birkaç saatlik adet ağrısına benzer ağrı yaşadım, şiddetli bir ağrı değildi fakat yine de merak ettim. Doktor randevum ayın 22sinde. Normal mi böyle adet ağrısına benzer ağrılar?? İnsan ilk gebelikte pimpirikleniyor galiba :))))

Evet canım, çok garip bir duygu gerçekten. Gerçi daha kalp atışını duymadığım için endişeliyim. Hamileyim diyemiyorum daha, inşallah bir aksilik olmadan büyür ve kucağıma alırım bebeğimi. Benim ilk olacak inşallah. Hep beraber sağlıcakla büyütürüz inşallah

sen benden once dogum yapıcaksın nasıpse :) ılerlemeyı sen ogrencen ben senden sonra :) tiyo bılgı felan verırsın artık bırseyler :) :KK200::anneadayı::anneadayı:

sen benden once dogum yapıcaksın nasıpse :) ılerlemeyı sen ogrencen ben senden sonra :) tiyo bılgı felan verırsın artık bırseyler :) :KK200::anneadayı::anneadayı:
İnşallah canım, tabiki paylaşırım öğrendiklerimi Allahım sana da bana da burdaki hamiş arkadaşlara da sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. İlerlemeleri paylaşır, bebişlerimizi beraber bekleriz inşallah :anneadayı:

mrb arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim. anti toxoplozma tahlil sonuclarım ıgG <0,130 NEGATİF ıgM 1,44 POZİTİF enfeksiyon olduğunu söyledi doktor simdi avidede testi yaptı sonuclar bı hafta sonra cıkacak. böyle bi sonucla karsılasan oldumu cocuga gecermi bilgisi olan bilgi versin lütfen :KK43:

Kizlar ben de artik buradayim:)) regl tarihimden 1 hafta önce kendi yaptığım test ile öğrendim gebe olduğumu bayağı erken oldu dün de kan testi ile kesinleşti:) 4. Haftaya bugün girdim. Allah yardimcimiz olsun cok farkli bir duygu :)
Hoşgeldin canım:) tahmini doğum tarihin benim doğumgünümle aynı şaşırdım görünce :)

X