- 4 Ekim 2016
- 106
- 181
- 30
- Konu Sahibi baldan_madam
oldumu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
U ltrasonda çıkan haftayı söylüyor doktor size. Bende doktorun söylediği haftaya göre değiştirdim takvimi. Ultrason 1 hafta geriden geliyor su anBanada doktor 5 bucuk hafta diye hesapliyor ama burda 7 hafta cikiyor inan hicbiesey anlamadim bende :) doktor da mesela ilk adet gununden saymiyor 30 eylul son adet tarihi ama doktor 7 ekim diye hesapliyor sizinde mi böyle kizlar yaa doktorumda iyi bir doktor ama anlamadim yani
Olmamış canım yaaoldumu acaba
Olmuş canım hayırlı uğurlu olsun inşallah da doğana kadar kalkmasın takviminkzlar nasılsınız
sagol cnm sayende yaptim tesekkur ederimOlmuş canım hayırlı uğurlu olsun inşallah da doğana kadar kalkmasın takvimin
Adetin gectimi kacinci gunundesin canim
Evet canım, çok garip bir duygu gerçekten. Gerçi daha kalp atışını duymadığım için endişeliyim. Hamileyim diyemiyorum daha, inşallah bir aksilik olmadan büyür ve kucağıma alırım bebeğimi. Benim ilk olacak inşallah. Hep beraber sağlıcakla büyütürüz inşallah
Merhaba medgic26 dun aksam vermiştim en son yarin aksam vericem surekli dua ediyorum seviyorum karnimi valla ins artışa gecer
İnşallah canım, tabiki paylaşırım öğrendiklerimi Allahım sana da bana da burdaki hamiş arkadaşlara da sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. İlerlemeleri paylaşır, bebişlerimizi beraber bekleriz inşallahsen benden once dogum yapıcaksın nasıpse :) ılerlemeyı sen ogrencen ben senden sonra :) tiyo bılgı felan verırsın artık bırseyler :)
Tebrikler canım:) hoşgeldin:)Merhaba kızlar bende temmuz annesiyim Allah nasip ederse :) aranıza geldim kabul ederseniz bende hamileligimi sizlerle paylaşmak ve sizleri dinlemek istiyorm
Çok teşekkür ederimmasallah değeriniz baya yüksek 5 haftalik gibi sanki
Hoşgeldin canım:)Merhabalar ben de Temmuz annesi olacağım .
Hoşgeldin canım:) tahmini doğum tarihin benim doğumgünümle aynı şaşırdım görünce :)Kizlar ben de artik buradayim:)) regl tarihimden 1 hafta önce kendi yaptığım test ile öğrendim gebe olduğumu bayağı erken oldu dün de kan testi ile kesinleşti:) 4. Haftaya bugün girdim. Allah yardimcimiz olsun cok farkli bir duygu :)