temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar benim bu göğüs ucundaki hassaiyet ne zaman geçer göğüs pedi bile rahatsız ediyor kalkan kullanıyorum onla da dışarı filan çıkamıyorum

Sinirlerle alakalı bir durum olabilirmis o yüzden nöroloji dedi ama gitmedim bende canım

Canım bizim 3 hafta oldu yapalı. Ben bebek kurabiyesi yaptım buzdolabı süsü yaptık ve küçük yasin dağıttık hediyelik olarak

Bugün pansumanda baktım canım hem etini kesmiş hem de böyle eğimli tutmuş sanırım tıranğın içinden gitmiş ortasına doğru. Daha önce ben de keserken küçük bişey etine gelmişti kanadı ama ağlamamıştı. Ama bu seferki baya derin hem et hem tırnak. Neyse ki sıkıntılı bir durum olmadı. Sargıyı açtı bugün dr eldiven takın dedi iyileşene kadar. Bebeklerin yaraları çabuk iyileşiyor çok şükür. Geçer kısa zamanda. Size de geçmiş olsun canım.

Geri gidiyor ama 1 sene süresi var diye biliyorum çok vakit kaybetmeden ara sen..

Vermemmmm benim o kızımın hakkiii kaptirmaaammmm hemen gidip çekmem lazim yattiysa riskine girmeye lüzum yok allahım maassizlik ne zor yaa beş parasizim kizima dünya kadar şey alasım var alamıyoruuum..

E ebruu05 senin bebeğin baş çevresi noldu?
Canım, şimdi gördüm mesajını kusuruma bakma. Başka bi doktora gittik o da ölçtü, geçen ayın ölçümünü söyledik, doğduğu zamanın ölçümünü söyledik. Her şey yolunda endişe etme dedi. Bir ay içinde yarım santimle iki santim arası büyürmüş baş çevresi. En az yarım santimlik büyüme varsa korkma dedi. İçim rahatladı çok şükür. Sende durumlar neydi?

Çiş de kuzum hafif turuncu kiremit rengi
Canım turuncu kristalimsi şeyler varsa bezinde bebişinde sıvı azalmasi eksikliği olabilir doktornuza danısın siz yine de ama bol bol emzirmen gerek vucudundaki sıvının yükselmesi için benm bebeğimde de ilk doğduğunda olmuştu öyle demişlerdi başka bişeye işaret değildir inşallah kuzum

İyiyiz bizde çok şükür :) teşekkür ederiz

kızlar allah aşkı için yardım sallamadan bebeğini uyutabilen var mı benim 59 günlük bebeğim ilk bir ay memede uyuyordu şimdi memede uyumuyor huysuzlanip uykusu ne kdr gelse de uyumuyor ayağımda sallarken cnm gidiyor artık yatağı da sallamali ama nedense ayağımda yatıyor zar zor o da. lütfen yardımcı olun nsl sallamadan uyutiyorsunuz

Benimki de ne ana kucağında ne besiginde yatmıyor ben de sallayarak uyuttum baktım olmucak yarım kundak yapıp gözünü kapattım bide kolik sesleri açtım orman su sesi hoşuna gitti önce o şekilde uyuttum sonra yanına yatıp elini tuttum yine gözü kapalı sesi açtım pispisledim tabi ilk seferde olmuyo ısrarla deneyince öyle de uyudu şimdi sadece elini tutup hafif pispisliyorum uyuyo sesi de bazen açıyorum genelde emzirirken gözleri uykuya gidiyorsa ve saçıyla oynuyorsa bu ise yarıyor tam dalmadan elini bırakmıyorum çünkü ayiliyor o zaman yine

Kızlar benim de bebeğimin bezinde iki üç toplu iğne kadar pembe leke oluyor arada sanırım idrarindan sıvı yetersizliği diyor daha sık emzirin diyor ama benim kız zaten gün içinde saat başı emiyor sadece geceleri uzun uyuyor 4-5 saat emziremiyorum ayilmiyo hiçbi şekilde cuma doktora gidicez acaba hemen mi gitmeliyim bi huzursuzluğu problemi yok

GALACTAGO BİTKİSEL DAMLA kullananız var mı kızlar işe yarıyor mu şimdi internetten aldım nasıl kullanılıyor ?
Ben kullaniyorum canim suya damlatiyorsun 15 er damla gunde 3 kez. Humana, rezene, damla, tahin helva, kuru incir hepsini tuketiyorum bi de sık emziriyorum baslangica gore sutum artti ama hangisi ne kadar fayda etti bilemiyorum :)

Oha ya baya baya kesmis ayy kiyamam minnosa ya bir daha kimsenin tirnagini kesmez artik eltin :/ ben de bazen ogluma benden baska kimse dokunmasin istiyorum. Hafta sonu esimin abisine gittik biz de, 5 ve 10 yaslarinda 2 kizi var, esimin annesi kucagina oturttu resmen oglumu iki buklum kaldi cocugum, daha 2 ayi dolmadi ufacik cocugu ikiye katladilar sinir oldum aldim hemen. Esim de cok kiskaniyosun sakiniyosun diyo ama napiyim biz neler cektik yavruslari dogurmak icin kimselere elletemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…