- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.801
alieskpress :) ben hamile olmadan önce almıştım hepsinden var evde şıngıraklılar dikkatini çekmeye başladı bile güzel seçimler canım güle güle kullansın bebiş kızlar bebeğime bunları alıcam nasıl? Çoraplı olan el ve kol için çıngırak
Tavşanlı plan da tavşan müzeikliymiş. Artok başlamak lazım böyle oyuncaklar almak lazım :)
Eki Görüntüle 2045676 Eki Görüntüle 2045678 Eki Görüntüle 2045677
Canim kakada mi nasil ? Kakada ise dr a goturun diyolar ama bi dr. A goster istersenkızlar oğlumun bezinde kan gördüm iki bez ard arda ilk doğduğunda olmuştu tedirgin olmadık geçti ama şimdi 42 günlük bu ne olaki?
Sinirlerle alakalı bir durum olabilirmis o yüzden nöroloji dedi ama gitmedim bende canımNöroloji ne alaka anlayamadım :/ ben dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Emzirdiğimi ve genel tahlillerime bakılmasını istediğimi söyliycem. Sonuçlardan sonrada ağrılarımdan bahsedicem. Zaten ozaman daha net anlaşılır durum diye düşünüyorum.
Canım bizim 3 hafta oldu yapalı. Ben bebek kurabiyesi yaptım buzdolabı süsü yaptık ve küçük yasin dağıttık hediyelik olarakSelam kızlar Nasılsıniz istanbul yine kavurucu sicaklara geri döndü bebek mevludu yapanlara sorum yada yapacaklara mevlut te hediyelik olarak bişeyler dağıtmaya dusunuyor musunuz bebek Bebek Kurabiyesi yaptırmayı düşünüyorum ama başka ne olabilir hiç fikir gelmiyor aklima
Bugün pansumanda baktım canım hem etini kesmiş hem de böyle eğimli tutmuş sanırım tıranğın içinden gitmiş ortasına doğru. Daha önce ben de keserken küçük bişey etine gelmişti kanadı ama ağlamamıştı. Ama bu seferki baya derin hem et hem tırnak. Neyse ki sıkıntılı bir durum olmadı. Sargıyı açtı bugün dr eldiven takın dedi iyileşene kadar. Bebeklerin yaraları çabuk iyileşiyor çok şükür. Geçer kısa zamanda. Size de geçmiş olsun canım.Ay canim gecmis olsun. Elini kesti derken etini mi kaptirdi? Ben de yanlislikla etini kestim ve kanadi. Hungur hungur agladim ama oglum aglamadi hatta guluyodu oyle olunca acimiyo heralde dedim. Baya kanadi, steril gazli bez bastirinca geciyormus. Oyle yaptim ben de. Cok dikkatli olmak lazim valla ben de bi daha uyurken kesicem
Geri gidiyor ama 1 sene süresi var diye biliyorum çok vakit kaybetmeden ara sen..
Canım, şimdi gördüm mesajını kusuruma bakma. Başka bi doktora gittik o da ölçtü, geçen ayın ölçümünü söyledik, doğduğu zamanın ölçümünü söyledik. Her şey yolunda endişe etme dedi. Bir ay içinde yarım santimle iki santim arası büyürmüş baş çevresi. En az yarım santimlik büyüme varsa korkma dedi. İçim rahatladı çok şükür. Sende durumlar neydi?
Çiş de kuzum hafif turuncu kiremit rengiCanim kakada mi nasil ? Kakada ise dr a goturun diyolar ama bi dr. A goster istersen
Canım turuncu kristalimsi şeyler varsa bezinde bebişinde sıvı azalmasi eksikliği olabilir doktornuza danısın siz yine de ama bol bol emzirmen gerek vucudundaki sıvının yükselmesi için benm bebeğimde de ilk doğduğunda olmuştu öyle demişlerdi başka bişeye işaret değildir inşallah kuzumÇiş de kuzum hafif turuncu kiremit rengi
İyiyiz bizde çok şükür :) teşekkür ederizCanım, şimdi gördüm mesajını kusuruma bakma. Başka bi doktora gittik o da ölçtü, geçen ayın ölçümünü söyledik, doğduğu zamanın ölçümünü söyledik. Her şey yolunda endişe etme dedi. Bir ay içinde yarım santimle iki santim arası büyürmüş baş çevresi. En az yarım santimlik büyüme varsa korkma dedi. İçim rahatladı çok şükür. Sende durumlar neydi?
Benimki de ne ana kucağında ne besiginde yatmıyor ben de sallayarak uyuttum baktım olmucak yarım kundak yapıp gözünü kapattım bide kolik sesleri açtım orman su sesi hoşuna gitti önce o şekilde uyuttum sonra yanına yatıp elini tuttum yine gözü kapalı sesi açtım pispisledim tabi ilk seferde olmuyo ısrarla deneyince öyle de uyudu şimdi sadece elini tutup hafif pispisliyorum uyuyo sesi de bazen açıyorum genelde emzirirken gözleri uykuya gidiyorsa ve saçıyla oynuyorsa bu ise yarıyor tam dalmadan elini bırakmıyorum çünkü ayiliyor o zaman yinekızlar allah aşkı için yardım sallamadan bebeğini uyutabilen var mı benim 59 günlük bebeğim ilk bir ay memede uyuyordu şimdi memede uyumuyor huysuzlanip uykusu ne kdr gelse de uyumuyor ayağımda sallarken cnm gidiyor artık yatağı da sallamali ama nedense ayağımda yatıyor zar zor o da. lütfen yardımcı olun nsl sallamadan uyutiyorsunuz
Gecmis olsun cnm. Kuzenime soyledim sivi azalmssindan bol emzirsin diyo. Ama sen yine de dr a goster canimÇiş de kuzum hafif turuncu kiremit rengi
Ben kullaniyorum canim suya damlatiyorsun 15 er damla gunde 3 kez. Humana, rezene, damla, tahin helva, kuru incir hepsini tuketiyorum bi de sık emziriyorum baslangica gore sutum artti ama hangisi ne kadar fayda etti bilemiyorum :)GALACTAGO BİTKİSEL DAMLA kullananız var mı kızlar işe yarıyor mu şimdi internetten aldım nasıl kullanılıyor ?
Oha ya baya baya kesmis ayy kiyamam minnosa yaBugün pansumanda baktım canım hem etini kesmiş hem de böyle eğimli tutmuş sanırım tıranğın içinden gitmiş ortasına doğru. Daha önce ben de keserken küçük bişey etine gelmişti kanadı ama ağlamamıştı. Ama bu seferki baya derin hem et hem tırnak. Neyse ki sıkıntılı bir durum olmadı. Sargıyı açtı bugün dr eldiven takın dedi iyileşene kadar. Bebeklerin yaraları çabuk iyileşiyor çok şükür. Geçer kısa zamanda. Size de geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?