- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
- #25.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende etki olmadi canim hic.Selam kızlar. Rota aşısı yaptıran oldu mu aramızda? Ben cuma yaptırdım. İki gündür mama yemiyor hiç çınar. Bugün sabah 6dan beri 80 cc ancak içirdim kavga kıyamet. Normalde 4 saatte 120 cc içiyor. Dr aşıdan olabilir dedi. İdrar tahlili bakılacak bekliyoruz. Böyle etkileyen oldu mu aşı yaptırıp da?
Rota özel aşı canım. İstersen eczaneden alıp aile hekimliğine yaptırıyorsun. Ya da özel hastanelerde var gidip yaptırıyorsun. Zaten damla şeklinde. Şırıngayla ağzına akıtıyor.Kızlar rota aşısını aile hekimliği mi yapıyor hastahane mi
Sağol canım.Bende etki olmadi canim hic.
İyi yapıyorsun canım sık sık emzirİnşallah canım sık sık emzirdim geceleri uyandırmıyorum iki defa uyanıyor onun dışında hep iki saatte bir, bir saat boyunca emziriyorum
kakası cıvık normal her zamnki gibi çıkıyor. Zeytinyağını iki kere verdm bi kere işe yaradı bikere yaramadı. Direk ağzına verdim. Hatta burda okumuştum öyle denemiştm. Banada kremi çatlak için verdi. Zaten ilk kendi sürdü çocuğu uzun süre susturamadk baya acıdı herlde. Hayr bu böyle nereye kadar gider bilmyrm. Ama inek ürünlerini yasakldı. Muhtemeln ona karşı bi durum var dedi.Sağol canım.
Kaka olayı için çınarda da çok ıkınma vardı. Kakası cıvıksa kabızlıktan değil kaslardan yapamıyordur dedi. Anestol krem verdi her alt açmada küçücük sür poposuna dedi. Ordaki kaslar rahatlarsa daha rahat yaparmış. Cıvık mı yapıyor yaptığında? Bir de yapamadığı zaman üç gün olunca mamaya zeytinyağı damlatıyorum bir çay kaşığı kadar. İyi geliyor istersen dene.
Sen kaçıncı ayda yaptırdın kuzum iki doz oluyor değil mi ? Diğerini ne zaman yaptıracaksın bir de ne kadardı fiyatıRota özel aşı canım. İstersen eczaneden alıp aile hekimliğine yaptırıyorsun. Ya da özel hastanelerde var gidip yaptırıyorsun. Zaten damla şeklinde. Şırıngayla ağzına akıtıyor.
Ben rota aşısı yaptırdım. İkinci ay aşıları ile birlikte. Aynı gün boy kilo tarttı dr ve mamayı direkt olarak kestik. Meme emiyor ve şikayetçi olmadı bebeğim. Yalnız mamayı kesmeden önce mamaya isteksizlik başlanıştı reddeiyordu. Meme emmek istiyordu. Ztn dr söylemese de eskisi gibi mama veremiyordum. Eğer hem mama hem anne sütü alıyorsa. Artık mamanın tadını ayırt edebiliyor ve beğenmiyor diye düşünüyorum. Çünkü bnm oğlum mamayı emerken ağzını buruşturup içiyordu. Eğer senin oğlun sadece mama alıyorsa farklı mama ile devam et belki tadını beğenir.Selam kızlar. Rota aşısı yaptıran oldu mu aramızda? Ben cuma yaptırdım. İki gündür mama yemiyor hiç çınar. Bugün sabah 6dan beri 80 cc ancak içirdim kavga kıyamet. Normalde 4 saatte 120 cc içiyor. Dr aşıdan olabilir dedi. İdrar tahlili bakılacak bekliyoruz. Böyle etkileyen oldu mu aşı yaptırıp da?
Canım zeytinyağını mamaya kat. Mama almıyorsa sağdığın süte kat azcık. Direk vermek tehlikeliymiş. Genzine kaçma durumları allah korusun. Zaten tek seferde işe yaramıyor. Dr bana her mamaya bir kaşık kat demişti. Ama ben kaka yapınca bırakıyorum alışmasın diye. Bazen ikinci üçüncü yağlı mamadan sonra ancak yapıyor. Mesela bugün iki kere verdim daha yapmadı. Sabah tekrar katıcam. Zararı yok sonuçta yapana kadar ver. Anestole tepki vermedi bizimki. Belki o yakacak bir kremdi canı yandı kuzunun yazık ondan ağlamıştırkakası cıvık normal her zamnki gibi çıkıyor. Zeytinyağını iki kere verdm bi kere işe yaradı bikere yaramadı. Direk ağzına verdim. Hatta burda okumuştum öyle denemiştm. Banada kremi çatlak için verdi. Zaten ilk kendi sürdü çocuğu uzun süre susturamadk baya acıdı herlde. Hayr bu böyle nereye kadar gider bilmyrm. Ama inek ürünlerini yasakldı. Muhtemeln ona karşı bi durum var dedi.
3. Ayda yaptılar canım. Diğeri de 5. Aydaymış. Bazıları iki de yapıyor. Çınar erken doğduğu için mi 3 te yaptı bilmiyorum ama. Biz tanıdık vardı indirimli 120 ye yaptırdık normal fiyatı 175 tl sanırım. Ama emin değilim tam. Eşim görüştü onları.Sen kaçıncı ayda yaptırdın kuzum iki doz oluyor değil mi ? Diğerini ne zaman yaptıracaksın bir de ne kadardı fiyatı
Mamayı birkere değiştirdik gazlı bebekler için özel olan conformil mama denedik onu hiç sevmedi içmedi. Bu mamayı seviyor. Anne sütü de denedik onu da içemedi dün. Galiba genel bir sorunu vardı. Şimdi düzeldi gibi çok şükür son iki mamayı içti. Yarın tahlil sonuçlarını alıcaz bakalım. Büyük ihtimalle aşı ağır gelmiştir dedi dr.Ben rota aşısı yaptırdım. İkinci ay aşıları ile birlikte. Aynı gün boy kilo tarttı dr ve mamayı direkt olarak kestik. Meme emiyor ve şikayetçi olmadı bebeğim. Yalnız mamayı kesmeden önce mamaya isteksizlik başlanıştı reddeiyordu. Meme emmek istiyordu. Ztn dr söylemese de eskisi gibi mama veremiyordum. Eğer hem mama hem anne sütü alıyorsa. Artık mamanın tadını ayırt edebiliyor ve beğenmiyor diye düşünüyorum. Çünkü bnm oğlum mamayı emerken ağzını buruşturup içiyordu. Eğer senin oğlun sadece mama alıyorsa farklı mama ile devam et belki tadını beğenir.
Hurma da yiyorum dogru onu yazmayi unutmusum :) milupanin rezenesini iciyorum canim. Benim de oglum alerji oldu ben de o iceceklere buldum ama birakmak da istemiyorum sutum azalirsa diye.En süt yapan şeyler canım bir de hurma var oda çok süt yapıyor rezeneyi sallama çay gibi mi içiyorsun yoksa şu milupanın filan var ondan mı. Bana hımana filan alerji yaptı incir de dahil tüketmiyorum artık.
Benim 8 hafta bitti goguslerim hala yara nefesimi tutup emziriyorum bir an once gecse keske.İnşallah ya Bir aydır var benim altı hafta oldu doğum yapalı ilk iki hafta yoktu ama hala var ağlıycam
Aptamil 1 kullaniyoruz canim, baslarda goguslerim cok yara oldugu icin sut kanallarim tikandi emziremedim, olmasi gerekenden fazla kilo kaybetmisti o yuzden 5 gunlukken basladik mamaya doktor tavsiyesi ile. Simdi gunde 3 kere 60 cc veriyorum azalttim baya ama kesmedim zaten az kilo aliyor diye.
Doktor normal dedi canim her seye normal diyo zaten kutahyada dogru duzgun bir doktor bulamadim, yine eskisehir yolu gorundu bize.
Benim sütüm azaldı bulgur çorbası yaptım işe yarıyor o da çok süt yapıyor incir kompostosu da.Hurma da yiyorum dogru onu yazmayi unutmusum :) milupanin rezenesini iciyorum canim. Benim de oglum alerji oldu ben de o iceceklere buldum ama birakmak da istemiyorum sutum azalirsa diye.
Benimde artık krem sürmeyi de bıraktım göğüs pedi kullanma kuzum mikrobu daha da artırıyor yara yapışıyor pede iğrenç bir duygu göğüs kalkanı güzel ama onlada dışarı filan çıkılmıyo gece yatarkende kayıyo doğum sancısını unutturdu bana bu acı resmenBenim 8 hafta bitti goguslerim hala yara nefesimi tutup emziriyorum bir an once gecse keske.