Canım bizde aynı anlattığın gibiydik ama değişimler başladı yavaş yavaş. Bu hafta düzeltilmiş yaşı 7 haftalık olduk ve sanırım büyüme atağı yaşıyoruz. Hergünü rahat geçiren çocuk Bugün 4. Gün oldu daha kaka yok. Tabi alışık olmayınca şaşırdım bugüne kadar bekledik. Arayada hafta sonu girecek diye dr a gittik fitil söyledi. İlk defa bugün çok ilginç ve daha cıyak cıyak ağlamaları oldu. Sürekli memede kalmak istiyo. Hepsine alışıcaz tabi zamanla. Bence sizin durumlarda gayet normal. İnşallah hiç değişmezde hep aynı rahat rahat yapar annesi.
Bu arada bu linki buldum gezinirken arkadaşlar isteyen okusun çok güzel bilgiler vermiş yazan anne.
http://www.benimgunlerim.com/bebeklerde-buyume-atagi-nedir/ Kızım bi iki gündür sürekli yumruğunu ağzına götürmeye uğraşıyodu. Sabah baktım beşiğinde parmaklarını açarak götürmeye uğraşıyo. O kadar ilginçki sabah beceremeyen çocuk akşam üstü baş parmağını ağzına şapur şupur götürmüş bide emiyo. Öğrenme hızına şaştım kaldım. Maaşallah diyeyim ama demek bu büyüme ataklarını yaşamaları çok normalmiş yavrucukların.