• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Oooo cok gecmis olsun canim benim. Bugun bende de sertlesme oldu. Isittim emzirdim azaldi biraz ama hala var sertlik nasil anlicaz ki bu farki
Benimki deriye çok yakındı elime sert geliyordu bildiğin misket gibi sertti süt birikmiş olabilir seninki benimki bildiğin iltihaptı. Geçer inşallah kuzum bebeğinin rızkı azalmasın inaşşah

Gercekten cok zor oluyor yaa ama sabret canim surekli gectigini dusun bu sorunların, onun yeni yeni adim attığını dusun hayal et uzuntu stres sutu etkiliyor biliyorsun ins en kısa surede atlatirsin
Çok saol kuzum Rabbim biliyor da veriyor diye düşinüyorum çok dayanıklıyım ve kendi acımın stresini yaşamıyorum. Ben değilimde yine bebeğe faydam olmazsa diye endişe ediyo insan

Çok saol kuzum Rabbim biliyor da veriyor diye düşinüyorum çok dayanıklıyım ve kendi acımın stresini yaşamıyorum. Ben değilimde yine bebeğe faydam olmazsa diye endişe ediyo insan
Selam canım.
Bebeğin bezleri nasıl kaç tane değiştiriyorsun günde ortalama. :)
Bebeğin günde 6-7 defa çiş yapıyorsa yeterliymiş süt.

Hem ikşncş ay birinci aydan daha çok kilo alıyor bebekler.

Tecrübeli anneler bi soru sorcam cevaplarsaniz mutlu olurum,aranızda hiç sancısı yokken,suyu nişanı gelmeden suni sanci alip dogum yapan varmi?nasildi süreç?benim bebegin suyu sınırdaymis,38+5 deyiz,doktor suni sanciyla başlatayim diyor,bende direk sezeryanmi olsam diyorum,kendi sancim olsa kesinlikle normal dogumu denerim ama yapay sancıyla başlayacak sonu ne olcak meçhul:(

Tecrübeli anneler bi soru sorcam cevaplarsaniz mutlu olurum,aranızda hiç sancısı yokken,suyu nişanı gelmeden suni sanci alip dogum yapan varmi?nasildi süreç?benim bebegin suyu sınırdaymis,38+5 deyiz,doktor suni sanciyla başlatayim diyor,bende direk sezeryanmi olsam diyorum,kendi sancim olsa kesinlikle normal dogumu denerim ama yapay sancıyla başlayacak sonu ne olcak meçhul:KK43:
Canım Allah yardımcın olsun. Sancı çekerken bol bol dua et kabul olurmuş. Kendi adıma söyleyeyim her dua ettiğimde sancımı hissetmiyordum sanki. En azından denemelisin bence. Eğer direkt sezeryan olursan bence pişman olursun denemediğin için. Galşba özele gidiyorsun ilgilenirler suni sancıda da.

Tecrübeli anneler bi soru sorcam cevaplarsaniz mutlu olurum,aranızda hiç sancısı yokken,suyu nişanı gelmeden suni sanci alip dogum yapan varmi?nasildi süreç?benim bebegin suyu sınırdaymis,38+5 deyiz,doktor suni sanciyla başlatayim diyor,bende direk sezeryanmi olsam diyorum,kendi sancim olsa kesinlikle normal dogumu denerim ama yapay sancıyla başlayacak sonu ne olcak meçhul:KK43:
Ben ilk kızımı nişansız suyum filan gelmeden direk suni sancıyla doğum yaptım ikinci kızımı kendi sancımla doğum yaptım arada hiçbir fark yoktu sancı aynı sancı herkes suni sancı çok kötü çol berbat diye anlatıyor ama bence ikisininde şiddeti aynı gözünüz korkmasın direk sezeryan yerine normali deneyin derim bol dua ile bir solukta bebeğinize kavusuraunuz inşallah

Benm suyum 38+3 te geldi. Kendi sancım yoktu. Suni sancıyla doğum yaptım. Çok zordu ama oldu. Hem de 19 saat sürdü. Dayandım.
Sen dayanamam diyorsan tercih yapabilirsin.

Hayır malesef hiç bir şey yazmadı bol su ayrica hamileyken kullandığım vitamine tekrar başladım agzina tulbent sar emzirirjen çok zor 46 günlük daha nefes alamıyor ama dikkat et kuzum biz yandık sizde yanmayin nefesini verme elini sık yika bol su iç
Benim ki 28 gunluk cnm agzimi kapatiyorum ama korkuyorum nefesle bulasiyo Allah korusun... zencefilli bal yutuyorum surekli sicak seyler icmeye xalisiyorum humana,cay, vs. Ellerimi.zaten surekli yikiyorum paranoya oldum iyice... Allah sifa versin size de

Canım Allah yardımcın olsun. Sancı çekerken bol bol dua et kabul olurmuş. Kendi adıma söyleyeyim her dua ettiğimde sancımı hissetmiyordum sanki. En azından denemelisin bence. Eğer direkt sezeryan olursan bence pişman olursun denemediğin için. Galşba özele gidiyorsun ilgilenirler suni sancıda da.

Allaha sığındım,dua ediyorum hep,O da olmasa şu sürece nasıl katlanırım? özele gidiyorum,doktorumda iyi ve tecrübeli ama cok korktugum için o da bana bırakıyor seçimi,bilmiyorum napicam:(

Ben ilk kızımı nişansız suyum filan gelmeden direk suni sancıyla doğum yaptım ikinci kızımı kendi sancımla doğum yaptım arada hiçbir fark yoktu sancı aynı sancı herkes suni sancı çok kötü çol berbat diye anlatıyor ama bence ikisininde şiddeti aynı gözünüz korkmasın direk sezeryan yerine normali deneyin derim bol dua ile bir solukta bebeğinize kavusuraunuz inşallah

Amin insallah,hep suni sancıyla ilgili kötü şeyler duydum,önyargılıyım,ama belkide dediginiz gibi olacak,suni sancıyla kaç saatte dogurdunuz?epidural anestezi aldinizmi?kaç dikiş atıldı?

Benm suyum 38+3 te geldi. Kendi sancım yoktu. Suni sancıyla doğum yaptım. Çok zordu ama oldu. Hem de 19 saat sürdü. Dayandım.
Sen dayanamam diyorsan tercih yapabilirsin.
Ahh bilmiyorum ki neye ne kadar dayanabilirim?suni sancı cekip,mahvolup sezeryana girmekte var,o çektigim sanci boşa gidecek...ama bi ihtimal belkide açılmam olacak?denemeye ne kadar deger?ah bi kestirebilsem

Canim benim sadece nisan gelmisti ama doktor dogumun baslamasi 10 gunu bulabilir beklersen bebek irilesir dedi gunumden 4 gun once hic sancim yokken suni sanci ile dogum yaptim. 12 saat suni sanci verdiler son 2 saati kotuydu sadece. Suyum kendiliginden patladi, su bosalinca da doguma aldilar. Ben epidural aldigim icin ikinma hissi olmadi ve dogumum cok kotu gecti o yuzden. Epidurali duzgun vermeyi beceremediler daha dogrusu. Onun disinda suni sancida bi sikinti yok su an hatirlamiyorum bile acisini. Benim dogum ve sonrasi cok kotuydu sadece o da benimle alakali bi durum. Hayirlisiyla kavusursun insallah.

Allaha sığındım,dua ediyorum hep,O da olmasa şu sürece nasıl katlanırım? özele gidiyorum,doktorumda iyi ve tecrübeli ama cok korktugum için o da bana bırakıyor seçimi,bilmiyorum napicam:KK43:

Amin insallah,hep suni sancıyla ilgili kötü şeyler duydum,önyargılıyım,ama belkide dediginiz gibi olacak,suni sancıyla kaç saatte dogurdunuz?epidural anestezi aldinizmi?kaç dikiş atıldı?
3 saatte epiduralsiz doğum yaptım dikişler konusunda bilgim yok ikisinde de hiç sormadım

Ahh bilmiyorum ki neye ne kadar dayanabilirim?suni sancı cekip,mahvolup sezeryana girmekte var,o çektigim sanci boşa gidecek...ama bi ihtimal belkide açılmam olacak?denemeye ne kadar deger?ah bi kestirebilsem
Gözünü korkutmayayım ama berbat ötesi bir sancı. Acıdan defalarca safra kustum. Ama açılma oldukça dua ettim Allaha sığındım. Eğer pes etseydim sezeryana alabilirlerdi. Epidural taktırdım 6 saati epidural le geçti açılmam çoğalınca epidurali kesip tekrar suni sancı bağladılar. En nihayet doğum yaptım. Dikişli oldu. Ama şuan hiçbirşey hatırlamıyor gibiyim sanki hikaye gibi geliyor. Gelip geçiyor işte. Çok şükür oğlum 80 günlük oldu.

Arkadaşlar bebekleriniz kaç günlük ve geceleri kaç saat aralıksız uyuyorlar ortalama? Benim kızım 44 günlük 2.5 saatte bir uyanıyor çoğunlukla

Bir de birşey soracağım bebeklerinizin uykuya daldığını derin uykuya geçtiğini nasıl anlıyorsunuz, ben benim kızı uyutuyorum yatağa bırakıyorum anında uyanıyor sanki hiiiç uykusu yokmuş gibi bakıyor

Bir de birşey soracağım bebeklerinizin uykuya daldığını derin uykuya geçtiğini nasıl anlıyorsunuz, ben benim kızı uyutuyorum yatağa bırakıyorum anında uyanıyor sanki hiiiç uykusu yokmuş gibi bakıyor
Bizim artık esprimiz oldu ağzı belirli bi açıda açılırsa artık çok hafif nefes alıp veriyorsa derin uykuda demek

Back