temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tabi canım diğer sebepler atlatilinca uykuya geçmek istiyo ama ağlıyordu iclenip mamayı yiyince direk kendi uyuyabilmisti yoksa hemen her krizde mama vermedim bu dediğim bir ayda iki kez oldu

Memede ağlaması benim Oğlumda da gaz sancısı olduğunda oluyor. Uykusu gelince huysuzluk yapıyor ağlıyor mızmızlanıyor. Artık onu bir odaya götürünce 5 dk izliyor odayı heryerini inceliyor sonra sıkılıp ağlıyor :) 2. Ay dan sonra böyle huyu değişti. Bence büyüdü ve artık anlıyor ağlıyor biliyor kucağa alacağımızı. Onla oynarken de ilk anlar mutlu mutlu dans ediyor sonra oynamayı bırakınca yine dudaklarını büzüştürüyor dün zor namaz kıldım
Bazen onla oynarken bile ağlıyor gaz sancısı falan geliyor herhalde
Doktor bize diş çıkarıyo dedi ağzında hep salya yapıyo

Kizlar yardimm... usutmusum oksurup duruyorum balgam var atamyoorum. Kuzuyu emzirirken oksurunce cok korrkuyo surekli su iciyorum nafile. Ilacsiz nasil gecirebilirim?kizima gecmesinden de korkuyorum aksam esime maske aldircam

N Naturera bizde de durum aynı bu pişşşten ne anlıyorlar bilmem :) dediğin gibi ben de alıştım pişş pişş geziyorum artık her yerde.
Bir de Hamilelikten kalma yastık alışkanlığım var bacağımın arasına koyup yatıyorum. Geçen gece çınar uyumadı hep salladım ayağımda falan uğraştım. Sonra gece bir uyandım ayağımda yastık üzerine dolanmış pike sallıyorum bir baktım çocuk yanımda yatıyor ben yastık sallıyorum uyurken. gidişatımız hiç iyi değil.

Selam, bebeğin gülmeye başladı mı :)

Selam canım :) evet gülüyor artık konuşunca falan. Bilinçli gülmeye başladı çok şükür
Sende durumlar nasıl? :)
Evet canım maşallah, çok şükür bizimkide bilinçli gülmeye başladı ama çok yeni dün öğlen oldu. Üst üste ben onla konuşurken gülmeye ve cevap vermeye başladı sesler çıkarırken gülüyor yani. O kadar mutlu oldum ki. Çok duygulandım :)
Git gide daha çok güler sanırım gördüğüm 3 buçuk aylık bir bebek ona bakan hatta ona bakmayan birine bile gülüyordu dikkat çekmek için herhalde :)

Benimde 6 da başlıyor ben gece uykusu topladığı ni düşünüyorum

Kizlar yardimm... usutmusum oksurup duruyorum balgam var atamyoorum. Kuzuyu emzirirken oksurunce cok korrkuyo surekli su iciyorum nafile. Ilacsiz nasil gecirebilirim?kizima gecmesinden de korkuyorum aksam esime maske aldircam
Canim bend3 senin gibiyim bebise geçti hemen maske tak buz acilegidince doktor hemenmaske verdi orda taktı emxiriyorsan sürekli emzir

Evet canım benim kızda öyle, yemekten uykudan ziyade ses duymak birisinin kucağında dolaşmak oyalanmak istiyor artık, tabi tek başına bakan birisi için çok zor, sureklı kucakta zıp zıp çok zor bizdeki de can :))

:) değişik bir süreçmiş ben daha önce hiç bebeği olanlardan bu denli dinlememiştim

:)))) bu süreçte bişeyler kopup gidecek bizden zaten :))

Bitane pilates topu alıcam artık o olucak :)

Canim dr. Emzirorken icebilecegin ilac vs. Verdi mi yada bitkisel bosey onerdi mi?
Hayır malesef hiç bir şey yazmadı bol su ayrica hamileyken kullandığım vitamine tekrar başladım agzina tulbent sar emzirirjen çok zor 46 günlük daha nefes alamıyor ama dikkat et kuzum biz yandık sizde yanmayin nefesini verme elini sık yika bol su iç

:) değişik bir süreçmiş ben daha önce hiç bebeği olanlardan bu denli dinlememiştim

Ben burda ağladığı anlardan bahsettim konu gereği :)
Onun dışında oyun oynuyor gülmelere başladık konuşuyor bizimle görsen benle babasına öyle şeyler anlatıyor ki bol mimikli Allah herkese nasip etsin

Kızlar swimawa diye bi yüzme simidi
amin canım biz de gülüyoruz bol bol tabi kaka gaz olmadığı sürece :) artık takip etme tanıma yapabiliyoruz. Güldüğü zaman dünyalar benim oluyor zaten herşeyi unutturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…