temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım anladığım kadarıyla o durum bizimkinden biraz farklı doktorlar zaten bundan emin olmadan böyle bir işlem yapmazlar
ama bazı doktorlar yapıyor benim kardeşimin bebeğinin kalbi 10. haftada duyuldu doktor yaşamıyor alacağız dedi ama o bekledi şimdi çok sağlıklı bir kızı var allah bizimkileri korusun inşallah

Kızlar ben aranızdam ayrılıyorum çünkü bebeğim maalesef yaşamadı ve zorunlu kürtaj oldum Allah sizlere kolaylıklar versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah..
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah'ım sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder inşallah

Hadi gözün aydın canım ben de gittim bil bulantı ilacı verdi dramamine diye tek umudum o şimdi

Black87 hayırlı olsun canım ben daha duyamamıştım 6. haftada ama sinyalini görüyordu doktorum çok heyecanlıyım inşallah yarın bende duyarım yaa

Hadi gözün aydın canım ben de gittim bil bulantı ilacı verdi dramamine diye tek umudum o şimdi
sağol canım benim, ya vermiyo ilaç yalvardım resmen ama, zencefilli bitkisel bişey önerdi o çok az hafifletir dedi, puff çok zor bu aralar, Allahım bu bulantılar bi geçseydi

sağol canım benim, ya vermiyo ilaç yalvardım resmen ama, zencefilli bitkisel bişey önerdi o çok az hafifletir dedi, puff çok zor bu aralar, Allahım bu bulantılar bi geçseydi
Ay kötü olmus bana ise yaramazsa gel serum takalım dedi çok ihtiyaç duymadikca da içme dedi ama 7/24 ihtiyacım var

gözünaydın canım :) allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla :) çok şanslısın biz çoğumuz duyamadık 6. haftada hep gördük. Karından mı duydun?

gözünaydın canım :) allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla :) çok şanslısın biz çoğumuz duyamadık 6. haftada hep gördük. Karından mı duydun?
amiinn canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah karından duyduk canım, ama erken yumurtlarım onun etkisi var erken döllendi muhtemelen, hakkımızda hayırlısı yaşıyor ya canım seninkide duyacaksın inşallah en kısa zamanda

aynen canım çok şükür onu gördük ya bize yetti o hiç üzülmedim duyamadım diye :) iyi çok şükür sağlıklı ya olsun biz geç duyalım bu da sıpamızın bize yaptığı ilk naz olsun dedik

Bugun tahlillerim icin devlete gittim sabah diret utrasona koydu ben zaten özelde bebisin kalbinide kendiside gorduk duyduk ama bugun 6+5dedi kocaman bir kese ve bebek kalp atisini goremedi bebek ölmüş dedi tahlilleri yapmana gerek yok dedi aglaya aglaya ciktim ordan.
Esimle hemen özele gittik esim bile agladi artik ne kadar kotu olduk düşunun.
Neyseki bebek yasiyor kalp atisida var duyduk kocaman olmuş bacaklari bile belli :) onlar adetten hesapliyor ama daha buyukgibi neyseki cok sukur bisey yok bir daha devlette utrasona girmiycem sadece tahlillerimi yapcam cikcam bu devletler insani maf ediyor

Yok artık ya ölmüş malesef diyip kesip atmak neydi öyle dopplere gönder bi orda bakılsın zaten usg cihazları belli yani bana da düşük yapıyosun geçmiş olsun demişlerdi yüzüme bakmadan çok sinir olmuştum

Sorma canim yaa ölduk oldük dirildik bak bebisin resimleri bu ilk attigim ölmüş diyen doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…