temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ben aranızdam ayrılıyorum çünkü bebeğim maalesef yaşamadı ve zorunlu kürtaj oldum Allah sizlere kolaylıklar versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah..
Geçmiş olsun Rabbim bida yaşatmasın inşallah. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. düşük mü oldu

Bugün kasık ağrım fln yok kızlar cok şükür. Sanki normal bi günümdeyim. Böyle olunca da insan olumsuz düşünüyor. Of ben her halukarda olumsuz düşünüyorum hep. Daha kalp atışını duymadıgım icin olabilir mi? Allah sağsalim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. Neden oluyor bu tedirginlik?

Bugün kasık ağrım fln yok kızlar cok şükür. Sanki normal bi günümdeyim. Böyle olunca da insan olumsuz düşünüyor. Of ben her halukarda olumsuz düşünüyorum hep. Daha kalp atışını duymadıgım icin olabilir mi? Allah sağsalim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. Neden oluyor bu tedirginlik?
Hepimiz de var o tedirginlik ama ben Allah A emanet ediyorum sen bilirsin sen benim için hayırlı olanı ver diyorum üstüne düşmüyorum.sonuçta herşey de vardır bi hayır kendimi boş şeyler düşünüp üzmem mi iyi Allâh A emanet edip rahatıma bakmak daha iyi.sizde öyle yapın bence

Kızlar ben aranızdam ayrılıyorum çünkü bebeğim maalesef yaşamadı ve zorunlu kürtaj oldum Allah sizlere kolaylıklar versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah..
Çok geçmiş olsun Allah acını unutturacak sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah canım

Hepimiz de var o tedirginlik ama ben Allah A emanet ediyorum sen bilirsin sen benim için hayırlı olanı ver diyorum üstüne düşmüyorum.sonuçta herşey de vardır bi hayır kendimi boş şeyler düşünüp üzmem mi iyi Allâh A emanet edip rahatıma bakmak daha iyi.sizde öyle yapın bence
Evet öyle yapmak gerek sanırım kafamın icinden düşünceler eksik olmuyor

Gozunaydin canim cok sukur ilk sikintilari atlattik bundan sonrasida sikintisiz gecer ins sagsalim aliriz kucagimiza hepimiz bebislerimizi mide bulantisina ayvada cok iyi geliyo cnm mideyi bastiriyo dene derim
Denicem canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebegimizi

Hanımlar aranızdan ayrılıyorum. kalp atışını duyamadık maalesef. hayatımın en kötü kürtajıni yaşadım. Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş, vardır bir bildiği yaratanın her daim şükürler olsun. Sizlerin çok sağlıklı mutlu bir hamilelik dönemi geçirip sag salim yavrularıniza kavusmanizi diliyorum. Allaha emanet olunuz.

Hanımlar aranızdan ayrılıyorum. kalp atışını duyamadık maalesef. hayatımın en kötü kürtajıni yaşadım. Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş, vardır bir bildiği yaratanın her daim şükürler olsun. Sizlerin çok sağlıklı mutlu bir hamilelik dönemi geçirip sag salim yavrularıniza kavusmanizi diliyorum. Allaha emanet olunuz.
Canım geçmiş olsun Allahım hepimize hayırlısını versin.

Aynı durumu yaşadım canım allah sabır versin bize.. Benimde kürtajım çok kötüydü lokal anestezi yaptı ama bütün acıyı hissettim şuan nasılsın? Nasıl kürtaj yaptılar? Antibiyotik içmeyi sakın ihmal etme sabırlar dilerim.

Amin cnm inşallah bebek 6. Haftada kaldı kalbi atmadı maalesef.
çok geçmiş olsun ama bence çok erken davranmışsın benim 6. haftada kalbi sinyal veriyordu ama atmıyordu üç hafta sonra gel dedi yarın gideceğim mesela keşke bekleseydin zaten 10. ve 12. haftalarda en rahat şekilde duyuluyormuş keşke acele etmeseydin boş gebelikte yokmuş ah be K kecicik inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

aaaa sendemi çok geçmiş olsun allah tekrar nasip etsin inşallah E ECEDEFNE

Çok Sağol canım inşallah geçer ya 14 haftalardan bahsediyorlar geçmesi için ben beş günde pert oldum Allah yardım etsin çekene
Canım fakültedeki doktoruma gittim bu değerler gayet normal dedi zaten bu değerle bebek görünmez dedi buradan takip edelim Canını sıkma dedi çok şükür

çok geçmiş olsun ama bence çok erken davranmışsın benim 6. haftada kalbi sinyal veriyordu ama atmıyordu üç hafta sonra gel dedi yarın gideceğim mesela keşke bekleseydin zaten 10. ve 12. haftalarda en rahat şekilde duyuluyormuş keşke acele etmeseydin boş gebelikte yokmuş ah be K kecicik inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
canım anladığım kadarıyla o durum bizimkinden biraz farklı :KK43: doktorlar zaten bundan emin olmadan böyle bir işlem yapmazlar :KK43:

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın inş canım

canım çok geçmiş olsun :KK43: dediğin gibi allah hep hakkımızda en hayırlısını nasip eder. İnanıyorum ki sana da en kısa zamanda bu sıkıntılarının mükafatını verecektir. Allah yardımcın olsun canım

11. Haftamdaydım ben bebek 6. Haftada kaldı erken bi operasyon değil cnm :KK43:

X