- 25 Kasım 2015
- 1.173
- 929
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.461
canım benim 4ay önce 14haftalık düşüğüm var benim durumum çok riskli umarım aynı şeyi yaşamamCanım bana da söyledi ama çok önemli değil dedi. Normal gebelere göre bir tık daha fazla ama bu illa olcak demek değil dedi. Kafana takma dedi. Sana önemli gibi mi konuştu
Çok şükür kalp atışını gördümbiz de 6+2 ymisiz ama karından usg bikaç gün geriden görünüyor olabilir satla uyumlu 6+6 kabul görebiliriz dedi iki hafta sonra tekrar gidicez azcık daha buyucekmisiz ilaç aldık ama çok kusarsak serum yemeye gelicez :)))
Ben de duymadım canım sadece yanıp sönen şeyin kalp atışı olduğunu söyledi o bile yeter canım bi terslik yoktur korkmaelmol biz duyamamıştık 6. haftada sadece sinyallerini görmüştü doktor inşallah bi terslik yoktur yaa
ayyy inşallah duymak nasip olur hepimize sağlıkla kucağımıza alırız yaa bende görmüştüm o yanıp sönen minik parçayı çok heyecanlıydı ben yarın doktora gitmeden bol su içeceğim ve çikolata yiyeceğim çikolata hareketlenmeyi arttırıyormuş bebekteki çok heyecanlıyım yaa.Ben de duymadım canım sadece yanıp sönen şeyin kalp atışı olduğunu söyledi o bile yeter canım bi terslik yoktur korkma
gözünaydın canım çok sevindim :) biz de duyamamıştık ama onu görmek bile yetiyor insana :) atıyor ya biz duymasak da olurÇok şükür kalp atışını gördümbiz de 6+2 ymisiz ama karından usg bikaç gün geriden görünüyor olabilir satla uyumlu 6+6 kabul görebiliriz dedi iki hafta sonra tekrar gidicez azcık daha buyucekmisiz ilaç aldık ama çok kusarsak serum yemeye gelicez :)))
Hadi inşallah canım kocaman olmuştur duyarsın bebeğini endişe etme çok heyecanlı gerçekten ah doya doya su içmeye hasretim inşallah geçecek bu günler deayyy inşallah duymak nasip olur hepimize sağlıkla kucağımıza alırız yaa bende görmüştüm o yanıp sönen minik parçayı çok heyecanlıydı ben yarın doktora gitmeden bol su içeceğim ve çikolata yiyeceğim çikolata hareketlenmeyi arttırıyormuş bebekteki çok heyecanlıyım yaa.
inşallah yaşamazsın canım. inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın :)canım benim 4ay önce 14haftalık düşüğüm var benim durumum çok riskli umarım aynı şeyi yaşamam
Evet canım o atıyo ya pıtır pıtır sağlıkla yeter bize :) dramamine diye bi ilaç yazdı canım bide elle bi ilaç yazdı o yoktu eczanede onu bulucam bakalım dramamine çok ihtiyaç duydukça al biraz ağır dedigözünaydın canım çok sevindim :) biz de duyamamıştık ama onu görmek bile yetiyor insana :) atıyor ya biz duymasak da olurmiden için ne ilaç verdi?
canım fazla çikolata yemek çok tavsiye edilmiyor die biliyorum. kalp atışlarını hızlandırıyormuş bebişin diye duymuştum. yemeden önce bir araştır derim. en azından çok yeme az ve bitter yemek sağlıklı diye biliyorumayyy inşallah duymak nasip olur hepimize sağlıkla kucağımıza alırız yaa bende görmüştüm o yanıp sönen minik parçayı çok heyecanlıydı ben yarın doktora gitmeden bol su içeceğim ve çikolata yiyeceğim çikolata hareketlenmeyi arttırıyormuş bebekteki çok heyecanlıyım yaa.
hadi canım şifa olur inşallah bulantı işi çok zor Allah yardımcın olsunEvet canım o atıyo ya pıtır pıtır sağlıkla yeter bize :) dramamine diye bi ilaç yazdı canım bide elle bi ilaç yazdı o yoktu eczanede onu bulucam bakalım dramamine çok ihtiyaç duydukça al biraz ağır dedi
Çok Sağol canım inşallah geçer ya 14 haftalardan bahsediyorlar geçmesi için ben beş günde pert oldum Allah yardım etsin çekenehadi canım şifa olur inşallah bulantı işi çok zor Allah yardımcın olsun
aynen aynen az bişey bitter yiyeceğim zaten çok yemicemcanım fazla çikolata yemek çok tavsiye edilmiyor die biliyorum. kalp atışlarını hızlandırıyormuş bebişin diye duymuştum. yemeden önce bir araştır derim. en azından çok yeme az ve bitter yemek sağlıklı diye biliyorum
neden ki miden mi bulanıyor yoksaHadi inşallah canım kocaman olmuştur duyarsın bebeğini endişe etme çok heyecanlı gerçekten ah doya doya su içmeye hasretim inşallah geçecek bu günler de
Bitterde demirde varmis bende cikolata tatli istegimi azicik bitter yiyerek karsiliyorumaynen aynen az bişey bitter yiyeceğim zaten çok yemicem
ne güzel canım ya benim de aksine ağzıma tatlı sürmek istemiyorum. düşününce bile midem bulanıyor. çok özledim çikolata yemeyiBitterde demirde varmis bende cikolata tatli istegimi azicik bitter yiyerek karsiliyorum
çok geçmiş olsun canım çok üzüldümKızlar ben aranızdam ayrılıyorum çünkü bebeğim maalesef yaşamadı ve zorunlu kürtaj oldum Allah sizlere kolaylıklar versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah..
Gozunaydin canim cok sukur ilk sikintilari atlattik bundan sonrasida sikintisiz gecer ins sagsalim aliriz kucagimiza hepimiz bebislerimizi mide bulantisina ayvada cok iyi geliyo cnm mideyi bastiriyo dene derimÇok şükür kalp atışını gördümbiz de 6+2 ymisiz ama karından usg bikaç gün geriden görünüyor olabilir satla uyumlu 6+6 kabul görebiliriz dedi iki hafta sonra tekrar gidicez azcık daha buyucekmisiz ilaç aldık ama çok kusarsak serum yemeye gelicez :)))
Gecmis olsun canim bende yasadim cok zor biliyorum ama allah sabrini veriyor bi sekilde ben 1 kere adet gordum oteki aya tekrar hamile kaldim ins seninde kisa zamanda olur rabbim yardimcin olsunKızlar ben aranızdam ayrılıyorum çünkü bebeğim maalesef yaşamadı ve zorunlu kürtaj oldum Allah sizlere kolaylıklar versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah..