temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

elmol biz duyamamıştık 6. haftada sadece sinyallerini görmüştü doktor inşallah bi terslik yoktur yaa

Ben de duymadım canım sadece yanıp sönen şeyin kalp atışı olduğunu söyledi o bile yeter canım bi terslik yoktur korkma
ayyy inşallah duymak nasip olur hepimize sağlıkla kucağımıza alırız yaa bende görmüştüm o yanıp sönen minik parçayı çok heyecanlıydı ben yarın doktora gitmeden bol su içeceğim ve çikolata yiyeceğim çikolata hareketlenmeyi arttırıyormuş bebekteki çok heyecanlıyım yaa.

gözünaydın canım çok sevindim :) biz de duyamamıştık ama onu görmek bile yetiyor insana :) atıyor ya biz duymasak da olur miden için ne ilaç verdi?

Hadi inşallah canım kocaman olmuştur duyarsın bebeğini endişe etme çok heyecanlı gerçekten ah doya doya su içmeye hasretim inşallah geçecek bu günler de

gözünaydın canım çok sevindim :) biz de duyamamıştık ama onu görmek bile yetiyor insana :) atıyor ya biz duymasak da olur miden için ne ilaç verdi?
Evet canım o atıyo ya pıtır pıtır sağlıkla yeter bize :) dramamine diye bi ilaç yazdı canım bide elle bi ilaç yazdı o yoktu eczanede onu bulucam bakalım dramamine çok ihtiyaç duydukça al biraz ağır dedi

canım fazla çikolata yemek çok tavsiye edilmiyor die biliyorum. kalp atışlarını hızlandırıyormuş bebişin diye duymuştum. yemeden önce bir araştır derim. en azından çok yeme az ve bitter yemek sağlıklı diye biliyorum

hadi canım şifa olur inşallah bulantı işi çok zor Allah yardımcın olsun

Daha 6+5 te olmamıza rağmen canım hiç ama hiç hamur işi tatlı çikolata istemiyor aklıma bile gelmiyor bu konuda şanslıyım heralde kilo olayı malum. Bana meyve olsun yetiyor

Kızlar ben aranızdam ayrılıyorum çünkü bebeğim maalesef yaşamadı ve zorunlu kürtaj oldum Allah sizlere kolaylıklar versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah..

Kızlar ben aranızdam ayrılıyorum çünkü bebeğim maalesef yaşamadı ve zorunlu kürtaj oldum Allah sizlere kolaylıklar versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah..
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah en yakın zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin bir hamilelik nasip eder inşallah

Gozunaydin canim cok sukur ilk sikintilari atlattik bundan sonrasida sikintisiz gecer ins sagsalim aliriz kucagimiza hepimiz bebislerimizi mide bulantisina ayvada cok iyi geliyo cnm mideyi bastiriyo dene derim

Gecmis olsun canim bende yasadim cok zor biliyorum ama allah sabrini veriyor bi sekilde ben 1 kere adet gordum oteki aya tekrar hamile kaldim ins seninde kisa zamanda olur rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…