temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

gözün aydin canim....allahım birdaha böyle birşey yaşatmasını.sağ salim kucağına al.şimdi bunu okuyunca bende aceba mi dedim.benimde cuma kalp atisi durmus dedi dr um ...Özel hastanede ...progestan ve folik asit i bırak küçük diye kendiliğinden düşebilir dedi.salı günü gel demişti.hiç bi kanamam olmadı bugün dr a gittim yarın sabah kürtaj olacagim...çok dua ettim bir mucize olsun kalbi atsin diye.şimdide aceba dr görmedim i diye düşünüyorum....

Tek bi doktorla kalmamani tavsiye ederim canım hatta dopplerle de bakılması gerekli kalp atımı için bana kalırsa tek cihaz bile yeterli değil bazen ne kadarliktin canım sen ? inşallah bi mucize olur bebeğin seninle kalır

normalde 10 haftaligim ama geç döllenme den dolayi 8 haftalıktı.kalbi durunca 6 .5 haftalik ta kalmış dedi dr.ben ilk 6+1 de duymuştum kalbini

normalde 10 haftaligim ama geç döllenme den dolayi 8 haftalıktı.kalbi durunca 6 .5 haftalik ta kalmış dedi dr.ben ilk 6+1 de duymuştum kalbini
Anladım canım ılk duyuldu sonra durmuş oldu yani aynı doktorsa bunu farkeden hayırlısı olsun hakkında inşallah bi mucize olur olmasa da en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip olsun canım
Peki bulantilarin var miydi yani belirtilerin ya da geri gittiğini hissediyo musun

Özel
Özel hastane deyilse devlete sakin guvenme sakin nasil ciktim ben ordan bi bilsen hiç kira hiç kira özel hastanerelerin cihazlari daha iyi oluyor daha net bide biraz kilo olunca yagdan gözükmez dedi doktorum bugun.

belirtilerim devam ediyor hamilelik ile.yalnız kalbinin durduğunu öğrenmeden 1 gun once başlayan mide bulantım oldu

Özel

Özel hastane deyilse devlete sakin guvenme sakin nasil ciktim ben ordan bi bilsen hiç kira hiç kira özel hastanerelerin cihazlari daha iyi oluyor daha net bide biraz kilo olunca yagdan gözükmez dedi doktorum bugun.
özel hastane benimkide ve vajinal bakti

ben 6+2 de duyamadım yarın için çok endişeliyim şu 9 uncu haftada duyulmazsa korkmaya başlayacağım sadece halsizlik uykusuzluk ve baş dönmesi yaşıyorum başka bişey yok
Canim benim 5+5de duyuldu ilk kalp atisim derinden geliyodu ama vardi güldur guldur ve utrasonu cok netti cok net belli oluyordu ondan kaynakli olabilir canini sikma bosuna.

belirtilerim devam ediyor hamilelik ile.yalnız kalbinin durduğunu öğrenmeden 1 gun once başlayan mide bulantım oldu
Hala bulantilarin devam ediyo mu yani arkadaşımın belirtileri geri gitmişti hemen bulantısı kesilmişti ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…