- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.541
Çok şükür yasiyo canım sen içini ferah tut karından mi bakmıştı devletteki canım
gözün aydin canim....allahım birdaha böyle birşey yaşatmasını.sağ salim kucağına al.şimdi bunu okuyunca bende aceba mi dedim.benimde cuma kalp atisi durmus dedi dr um ...Özel hastanede ...progestan ve folik asit i bırak küçük diye kendiliğinden düşebilir dedi.salı günü gel demişti.hiç bi kanamam olmadı bugün dr a gittim yarın sabah kürtaj olacagim...çok dua ettim bir mucize olsun kalbi atsin diye.şimdide aceba dr görmedim i diye düşünüyorum....Bugun tahlillerim icin devlete gittim sabah diret utrasona koydu ben zaten özelde bebisin kalbinide kendiside gorduk duyduk ama bugun 6+5dedi kocaman bir kese ve bebek kalp atisini goremedi bebek ölmüş deditahlilleri yapmana gerek yok dedi aglaya aglaya ciktim ordan.
Esimle hemen özele gittik esim bile agladi artik ne kadar kotu olduk düşunun.
Neyseki bebek yasiyor kalp atisida var duyduk kocaman olmuş bacaklari bile belli :) onlar adetten hesapliyor ama daha buyukgibi neyseki cok sukur bisey yok bir daha devlette utrasona girmiycem sadece tahlillerimi yapcam cikcam bu devletler insani maf ediyor
Inşallah hepsinin günü gelecek canım sabır ve duayla bekle canımÇok tşk ederim inş kese ve kalp atışını da görürsem çok rahatlıycam canım Allah sana da sağ Salim kucağına aşmak nasip etsin inş
Tek bi doktorla kalmamani tavsiye ederim canım hatta dopplerle de bakılması gerekli kalp atımı için bana kalırsa tek cihaz bile yeterli değil bazen ne kadarliktin canım sen ? inşallah bi mucize olur bebeğin seninle kalırgözün aydin canim....allahım birdaha böyle birşey yaşatmasını.sağ salim kucağına al.şimdi bunu okuyunca bende aceba mi dedim.benimde cuma kalp atisi durmus dedi dr um ...Özel hastanede ...progestan ve folik asit i bırak küçük diye kendiliğinden düşebilir dedi.salı günü gel demişti.hiç bi kanamam olmadı bugün dr a gittim yarın sabah kürtaj olacagim...çok dua ettim bir mucize olsun kalbi atsin diye.şimdide aceba dr görmedim i diye düşünüyorum....
normalde 10 haftaligim ama geç döllenme den dolayi 8 haftalıktı.kalbi durunca 6 .5 haftalik ta kalmış dedi dr.ben ilk 6+1 de duymuştum kalbiniTek bi doktorla kalmamani tavsiye ederim canım hatta dopplerle de bakılması gerekli kalp atımı için bana kalırsa tek cihaz bile yeterli değil bazen ne kadarliktin canım sen ? inşallah bi mucize olur bebeğin seninle kalır
Geç döllenme hep böyle sıkıntı mı yapıyor? Kötü mü sonuclanıyornormalde 10 haftaligim ama geç döllenme den dolayi 8 haftalıktı.kalbi durunca 6 .5 haftalik ta kalmış dedi dr.ben ilk 6+1 de duymuştum kalbini
Anladım canım ılk duyuldu sonra durmuş oldu yani aynı doktorsa bunu farkeden hayırlısı olsun hakkında inşallah bi mucize olur olmasa da en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip olsun canımnormalde 10 haftaligim ama geç döllenme den dolayi 8 haftalıktı.kalbi durunca 6 .5 haftalik ta kalmış dedi dr.ben ilk 6+1 de duymuştum kalbini
Özel hastane deyilse devlete sakin guvenme sakin nasil ciktim ben ordan bi bilsen hiç kira hiç kira özel hastanerelerin cihazlari daha iyi oluyor daha net bide biraz kilo olunca yagdan gözükmez dedi doktorum bugun.gözün aydin canim....allahım birdaha böyle birşey yaşatmasını.sağ salim kucağına al.şimdi bunu okuyunca bende aceba mi dedim.benimde cuma kalp atisi durmus dedi dr um ...Özel hastanede ...progestan ve folik asit i bırak küçük diye kendiliğinden düşebilir dedi.salı günü gel demişti.hiç bi kanamam olmadı bugün dr a gittim yarın sabah kürtaj olacagim...çok dua ettim bir mucize olsun kalbi atsin diye.şimdide aceba dr görmedim i diye düşünüyorum....
Evet canim karindan yuzume bile bakmadı dengesiz doktor.Çok şükür yasiyo canım sen içini ferah tut karından mi bakmıştı devletteki canım
6+5gunlukmüş canim.ayyy canım yaa çok sevindim adına kaç haftalık bebeğin canım
belirtilerim devam ediyor hamilelik ile.yalnız kalbinin durduğunu öğrenmeden 1 gun once başlayan mide bulantım olduAnladım canım ılk duyuldu sonra durmuş oldu yani aynı doktorsa bunu farkeden hayırlısı olsun hakkında inşallah bi mucize olur olmasa da en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip olsun canım
Peki bulantilarin var miydi yani belirtilerin ya da geri gittiğini hissediyo musun
ben 6+2 de duyamadım yarın için çok endişeliyim şu 9 uncu haftada duyulmazsa korkmaya başlayacağım sadece halsizlik uykusuzluk ve baş dönmesi yaşıyorum başka bişey yok6+5gunlukmüş canim.
özel hastane benimkide ve vajinal baktiÖzel
Özel hastane deyilse devlete sakin guvenme sakin nasil ciktim ben ordan bi bilsen hiç kira hiç kira özel hastanerelerin cihazlari daha iyi oluyor daha net bide biraz kilo olunca yagdan gözükmez dedi doktorum bugun.
Karından zaten zor oluyo benim de karından bakıyo özelde zor olduğunu söyledi doktorum bide biraz daha geri görünebilir dediEvet canim karindan yuzume bile bakmadı dengesiz doktor.
Canim benim 5+5de duyuldu ilk kalp atisim derinden geliyodu ama vardi güldur guldur ve utrasonu cok netti cok net belli oluyordu ondan kaynakli olabilir canini sikma bosuna.ben 6+2 de duyamadım yarın için çok endişeliyim şu 9 uncu haftada duyulmazsa korkmaya başlayacağım sadece halsizlik uykusuzluk ve baş dönmesi yaşıyorum başka bişey yok
hayırlısı olsun umarım bebeğim benimledirCanim benim 5+5de duyuldu ilk kalp atisim derinden geliyodu ama vardi güldur guldur ve utrasonu cok netti cok net belli oluyordu ondan kaynakli olabilir canini sikma bosuna.
Hala bulantilarin devam ediyo mu yani arkadaşımın belirtileri geri gitmişti hemen bulantısı kesilmişti ondan sordumbelirtilerim devam ediyor hamilelik ile.yalnız kalbinin durduğunu öğrenmeden 1 gun once başlayan mide bulantım oldu
İnş canim dua et bol bol.hayırlısı olsun umarım bebeğim benimledir
Canim senin bulantilar ne alemde ilaçlar ise yaradimi.Hala bulantilarin devam ediyo mu yani arkadaşımın belirtileri geri gitmişti hemen bulantısı kesilmişti ondan sordum