- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 38
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.521
Çok sevindim canımÇıktım canım :) kalp atışlarını duyamadık ama gördükpıtpıt atıyordu çok şükür. 6+2 ymiş küçük olduğu için duyulmaz ama sıkıntı yok dedi 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman duyarsın dedi
Geçme canım. Bende yanimdakiler bilmiyorken bile gecmiyordum. Sonra da niye radyasyon alayım ki bosuna bisey derlerse hamileyim derim evliyim sonuçta diyordum. Onlar da aynen ya haklisin aslinda mantikli falan diyorlardi.Kizlar avm lerdeki guvenlik noktalarinda x ray lerden geciyor musunuz? Ben hamile oldugumu yanimdakilere soylemedigim icin hep gectim ama doktoruma da sormadim hic. Soran var mi? Internette arastirdim zararsiz diyor ama yine de tedirgin oluyor insan :/
Kotu dusunme canim. Bişey olmaz Allah in izniylecanım benim 4ay önce 14haftalık düşüğüm var benim durumum çok riskli umarım aynı şeyi yaşamam
Geçmiş olsun canım. Allah uzun ömür versin bebeğine sağlık katsın. Malesef devletteki doktorlar o kadar bıkmış ki robot olmuşlar insanlıklarını kaybetmişler. Çok duygusuzlar. Makineler de daha kötü oluyor o yüzden göremiyor duyamıyorlar biraz da. Sen artık olanları unut bebeğini daha fazla üzme. Geçmiş olsun tekrarBugun tahlillerim icin devlete gittim sabah diret utrasona koydu ben zaten özelde bebisin kalbinide kendiside gorduk duyduk ama bugun 6+5dedi kocaman bir kese ve bebek kalp atisini goremedi bebek ölmüş deditahlilleri yapmana gerek yok dedi aglaya aglaya ciktim ordan.
Esimle hemen özele gittik esim bile agladi artik ne kadar kotu olduk düşunun.
Neyseki bebek yasiyor kalp atisida var duyduk kocaman olmuş bacaklari bile belli :) onlar adetten hesapliyor ama daha buyukgibi neyseki cok sukur bisey yok bir daha devlette utrasona girmiycem sadece tahlillerimi yapcam cikcam bu devletler insani maf ediyor
Canım merhaba bugünkü kan değerim 217 çıktı doktor iyi dedi çok şükürHadi gözün aydın canım ben de gittim bil bulantı ilacı verdi dramamine diye tek umudum o şimdi
Allah razi olsun canim benim evet bide demezmiki tahlile gerek yok ölmüş diyo orda delirdimGeçmiş olsun canım. Allah uzun ömür versin bebeğine sağlık katsın. Malesef devletteki doktorlar o kadar bıkmış ki robot olmuşlar insanlıklarını kaybetmişler. Çok duygusuzlar. Makineler de daha kötü oluyor o yüzden göremiyor duyamıyorlar biraz da. Sen artık olanları unut bebeğini daha fazla üzme. Geçmiş olsun tekrar
Hadi gozun aydin canim :)Canım merhaba bugünkü kan değerim 217 çıktı doktor iyi dedi çok şükür
Çok tşk ederim inş kese ve kalp atışını da görürsem çok rahatlıycam canım Allah sana da sağ Salim kucağına aşmak nasip etsin inşHadi gozun aydin canim :)
Amin canim inşÇok tşk ederim inş kese ve kalp atışını da görürsem çok rahatlıycam canım Allah sana da sağ Salim kucağına aşmak nasip etsin inş
Hayırlı olsun size de , Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinMerhabaa ben de bugün öğrendim bebeğim 5 hafta 3 günlük Allah herkese kolaylıklar nasip etsin
oha yaa al işte siyahinci bu gün kürtaj olmuş işte doktorlar böyle hemen kesip atıyorlar hiç bizi düşünen yok sakin davranalım hepimiz bunlar bize daha neler neler söylerlerBugun tahlillerim icin devlete gittim sabah diret utrasona koydu ben zaten özelde bebisin kalbinide kendiside gorduk duyduk ama bugun 6+5dedi kocaman bir kese ve bebek kalp atisini goremedi bebek ölmüş deditahlilleri yapmana gerek yok dedi aglaya aglaya ciktim ordan.
Esimle hemen özele gittik esim bile agladi artik ne kadar kotu olduk düşunun.
Neyseki bebek yasiyor kalp atisida var duyduk kocaman olmuş bacaklari bile belli :) onlar adetten hesapliyor ama daha buyukgibi neyseki cok sukur bisey yok bir daha devlette utrasona girmiycem sadece tahlillerimi yapcam cikcam bu devletler insani maf ediyor
ayyyy hayırlı olsun canımMerhabaa ben de bugün öğrendim bebeğim 5 hafta 3 günlük Allah herkese kolaylıklar nasip etsin
ayyy canım yaa çok sevindim adına kaç haftalık bebeğin canım
canım için rahat edecekse git mesela benim 6 haftalıkken kese iyi bebek görünüyor ama kalp atımı yoktu doktor 3 hafta sonraya randevu verdi bekledim yarın gideceğim sabredebiliyorsan bekle ama hepimiz o yollardan geçtik dayanamazsın emin'im dediğin gibi için rahat edecekse gitKızlar benım doktorum 29 Kasımda baktı bana keseyi gördü 0.33 cm. Geç döllenmeden dolayı haftalığını tam olarak cıkaramadı. 14 aralıga randevu verdi. Ara çok mu? Sizinde böyle mi? Başka doktora gideyim mi?