temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok sevindim canım sağlıkla kulaklarımıza alalım insallah

Geçme canım. Bende yanimdakiler bilmiyorken bile gecmiyordum. Sonra da niye radyasyon alayım ki bosuna bisey derlerse hamileyim derim evliyim sonuçta diyordum. Onlar da aynen ya haklisin aslinda mantikli falan diyorlardi.

Bude özeldeki.

Eklentiler

• IMG_20161206_172610.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 70
Geçmiş olsun canım. Allah uzun ömür versin bebeğine sağlık katsın. Malesef devletteki doktorlar o kadar bıkmış ki robot olmuşlar insanlıklarını kaybetmişler. Çok duygusuzlar. Makineler de daha kötü oluyor o yüzden göremiyor duyamıyorlar biraz da. Sen artık olanları unut bebeğini daha fazla üzme. Geçmiş olsun tekrar

Allah razi olsun canim benim evet bide demezmiki tahlile gerek yok ölmüş diyo orda delirdim allahtan özele gidiyorum sadece alti üstu bi tahlil di yani işim orda artik iyiyim cok sukur boyle seylerde olabiliyomuş sakin ikinci bi doktora gitmeden üzulmesinler benim gibi bide imkaniniz varsa özele gidin bu devlet insani maf ediyor.

oha yaa al işte siyahinci bu gün kürtaj olmuş işte doktorlar böyle hemen kesip atıyorlar hiç bizi düşünen yok sakin davranalım hepimiz bunlar bize daha neler neler söylerler

Kızlar benım doktorum 29 Kasımda baktı bana keseyi gördü 0.33 cm. Geç döllenmeden dolayı haftalığını tam olarak cıkaramadı. 14 aralıga randevu verdi. Ara çok mu? Sizinde böyle mi? Başka doktora gideyim mi?

canım için rahat edecekse git mesela benim 6 haftalıkken kese iyi bebek görünüyor ama kalp atımı yoktu doktor 3 hafta sonraya randevu verdi bekledim yarın gideceğim sabredebiliyorsan bekle ama hepimiz o yollardan geçtik dayanamazsın emin'im dediğin gibi için rahat edecekse git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…