- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.301
Gunde 45 damla diyor canim icinde eczacı da uc kere 15 er damla dedi. Ben duzenli kullanamadim aklima geldikce iciyorum. Humana, rezene, tahin helva tuketiyorum. Ama yine de sutum az yani saginca 30 ancak cikiyor 2 gogsumden basta da oyleydi degisen bisey olmadi. Emdikce cogalir diyorlar benimki az emdigi icin cogalmiyor da mecburen mama agirlikli besleniyor. Siz cok cok emzirirseniz artar.Ben biogaia kıllanıyorum bir süre etki etmedi ama şimdi iyi geliyormuş herhalde günlük yapmaya başladı maşallah. Gaz çıkartmaya da baya iyi geliyor. Bende süt arttırıcı galactoma damla aldım onu kullanacağımda o nu kaç damla kullanmak gerekiyor yanılmıyorsam siz kullanıyordunuz işe yarıyormu son birkaç gündür sütüm baya azaldı emmek istemiyor miniğim.
Canım sabaha karşı olayı bitirdik çok şükür. Öğlene doğru da ıkınarak biraz daha yaptı şimdi iyiyiz çok şükür. Bidaha fitil kullanmama gerek kalmaz inş şimdi her memeden sonra full hareket ettiriyorum.Kakasi nasldi her zamnki gibi norm mi yoksa kabizlik falan var mi? Eger normlase sikintisi kaka olmayabilir gazdir belki. Ama kbiz gibiyse tam bosaltamadi belki.
Cnm çok geçmiş olsun ama ben buzdolabında saklamıyordum hata mı ediyormuşum acaba? Üzerinde oda sıcaklığı yazıyordu sanki ama bidaha bakarım sabah.Kizlar biz bugun acile gittik oglum surekli agladigi ve kustugu için. 2 tup kan aldilar tahlil icin o agladi ben agladim cok kotuydu yakansizlik varmis cocugumda cok erken baslamis dedi doktor. 4. ayda demire baslicakmisiz.
Onun disinda cok fazla gazi varmis karninda birikmis. Ben agladikca ac sanip mama verdigim icin o da fazla gelmis ondan kusuyomus meger. Biogaia aldik eczaneden. Eczaci buzdolabinda saklayin dedi ama oyle soguk soguk mu iciricez siz nasil yapiyosunuz?
Yaaa kötü bişeyim o ne anlama geliyor yani canım daha ayrıntılı yazarmışım.
birde ona baktırmak için hangi bölüme gitmek lazım ki biz çocuk kardiyolojisine gittik. Ona nasıl baktıracağız internette araştırdım bulamadım.Yaaa kötü bişeyim o ne anlama geliyor yani canım daha ayrıntılı yazarmışım.
birde ona baktırmak için hangi bölüme gitmek lazım ki biz çocuk kardiyolojisine gittik. Ona nasıl baktıracağız internette araştırdım bulamadım.Morarmalar damarla da alakalı olabilir kan alıp pıhtılaşma durumuna baksınlar canım.
İnş gerek kalmaz canım. Benmde ikinci sefer herlde yine kullancaz dedim ama dr 10 gün bekleyin dedi. 8.gün kendi yaptı:) şmdi bakalım bu sefer nolcak. En son çarşamba yapmştı. BekliyorzCanım sabaha karşı olayı bitirdik çok şükür. Öğlene doğru da ıkınarak biraz daha yaptı şimdi iyiyiz çok şükür. Bidaha fitil kullanmama gerek kalmaz inş şimdi her memeden sonra full hareket ettiriyorum.
Geçmiş olsun canım öncelikle. Gaz ilacını koymuyrm ama bi ara bende kullandğm bişeyi dolaba koydum. Şırıngaya alıyp biraz dışarda bekletip öyle veriyordum. Bu şeklde yapablrsin.Kizlar biz bugun acile gittik oglum surekli agladigi ve kustugu için. 2 tup kan aldilar tahlil icin o agladi ben agladim cok kotuydu yakansizlik varmis cocugumda cok erken baslamis dedi doktor. 4. ayda demire baslicakmisiz.
Onun disinda cok fazla gazi varmis karninda birikmis. Ben agladikca ac sanip mama verdigim icin o da fazla gelmis ondan kusuyomus meger. Biogaia aldik eczaneden. Eczaci buzdolabinda saklayin dedi ama oyle soguk soguk mu iciricez siz nasil yapiyosunuz?
birde ona baktırmak için hangi bölüme gitmek lazım ki biz çocuk kardiyolojisine gittik. Ona nasıl baktıracağız internette araştırdım bulamadım.
Kizlar biz bugun acile gittik oglum surekli agladigi ve kustugu için. 2 tup kan aldilar tahlil icin o agladi ben agladim cok kotuydu yakansizlik varmis cocugumda cok erken baslamis dedi doktor. 4. ayda demire baslicakmisiz.
Yaaa kötü bişeyim o ne anlama geliyor yani canım daha ayrıntılı yazarmışım.
Kalça çıkıklığı kaçıncı ayda gidiliyor canım ?Pardon canım sağlık ocağındqm bahsediyorsun sandım. Hastaneye gitmedim daha kalça için randevu alıp gidicem.
geçmiş olsun kuzum, gazdan ağlayınca kusuyorlar kendini sıkmışsa bebiş. Sırtını sıvazlayınca gazı çıkmıyor mu bizde çok zorlanıyoruz gaz çıkarırken. Birde ablam dedi bende buraya yazıyım bebeğe mama verince yada emzirdikten sonra biraz midesinde mayalansın diye bekle dedi ondan kusuyomuş oğluşumKizlar biz bugun acile gittik oglum surekli agladigi ve kustugu için. 2 tup kan aldilar tahlil icin o agladi ben agladim cok kotuydu yakansizlik varmis cocugumda cok erken baslamis dedi doktor. 4. ayda demire baslicakmisiz.
3. Aya kadar zamanımız var 1. Aydan sonra gidebilirsin. 2 aylık genelde canımKalça çıkıklığı kaçıncı ayda gidiliyor canım ?
Benimki de böyle canım. Gündüz uykuları yok sabah 5.30-6 da bir uyaniyor bir daha artık akşam 8.30-9 gibi uyuyor. O saate kadar tam dalamiyor. Azar azar uyuyor neden bole yapior anlamiyorimKızlar benim kız dün gündüzde uyumadı doğru düzgün bugünde uyymadı, tam uyutuyorum yatırıyorum 5 dk bile olmadan uyanıyo dün huysuzluğu yoktu ama bugün huysuzluğuda var biraz, bir de dün gece gayet güzel uyudu sıkıntı olmadı gece ama gündüz niye uyumuyo anlamadım, tam 11den beri uyanık, uyudugu dkları toplasak 20 dk etmemiştir, büyüme atağı dediğümiz şeymidir buna sebep acaba, 27 günlük benim kız bilmiyorum 4.haftası doluyor 5.haftaya giriyor 5.haftada da atak haftası oluyormuş ondan sebep mi acaba, sizinkilerde de böyle olan var mı ??
Cikmiyo canim ya onceden cikiyodu simdi cikartamiyo. Ablan dogru demis aslinda ama gece o kadar uykulu oluyorum ki beklemeye dermanim olmuyo o uyuyunca ben de siziyorum hemen.Ge
geçmiş olsun kuzum, gazdan ağlayınca kusuyorlar kendini sıkmışsa bebiş. Sırtını sıvazlayınca gazı çıkmıyor mu bizde çok zorlanıyoruz gaz çıkarırken. Birde ablam dedi bende buraya yazıyım bebeğe mama verince yada emzirdikten sonra biraz midesinde mayalansın diye bekle dedi ondan kusuyomuş oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?