temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay kizlar herkesin bebegi bugun delirmis sanirim :) bizimki de hem meme hem mama sabahtan beri icip duruyor sonra kusuyor aglama krizleri gaz sancisi gunde 4 saat ancak uyumustur. Bugun atak gunu sanirim bayilmak üzereyim

Kızlar bu anlattiklariniz aynı bizde de var sürekli aranma bulduğu yeri emmeye çalışma galiba ben emzikle durumu kurtarıyorum parcalicak gibi emzik emiyor hiç secmedi de aldığım her emziği veriyorum hangisi temizse o an ben de çok obur diyodum annem dedi her istediğinde emzirme çok tok olunca da huzursuz olur çok kusar diye gerçekten öyle oldu bide biz silikon ucla vedalasiyoruz bu aralar bazen kullanıyorum hala göğüs uçlarım çok küçük kavramaya zorlaninca mecbur kullanıyorum yoruluyor çünkü

Kv ye söylediğimde Yok ya okadar olmaz sen emziğe alıştırma boşver emsin işte falan diyordu bugün onlara gittik resmen halime acıdı eczaneden emzik sipariş verdi kadın :) bu iyice oyun yapmış diyor gerçekten öyle resmen ağaçkakan gibi oluyor nebiliyim böyle sanki saatlerce aç kalırsın da saldırırsın ya suya falan öyle oluyor çocuk ama meme ağzına girdiği anda susuyor sakinleşiyor çok aç değilken birkaç dakika aktif oluyor sonra emzik moduna geçiyor. Ama hiçbişekilde emzik kabul etmiyor :/

Kızlar bişey sorucam siz şu kafa şekillendirici yataklardan falan aldınız mı nerede yatırıyorsunuz bebeleri? Babyjem gibi bişey almalı mıyım acaba kullanan var mı? Ben hep çevirmeye çalışıyorum kafasını ordan oraya ama yine de Çekiyorum acaba başını yeterince dengeli döndürüyor muyum diye?

Cnm maşallah emzik alması bence çok önemli ki annen çok doğru söylemiş. Göğüs Kalkanı bence işe yarıyormcnm ya göğüs ucu için benim de hiç yoktu kullana kullana çıktılar valla öyle bir özelliği olmasa da kapağın delikleri şekillendirdi bence.

Uç çıkarıyorum bi şekilde pompa falan da denedim ama çok ince emzik bile iki katı kalın

Ben yaptircam canim. Annemde 10 sene once kardesmd yaptrmisri dr tavsiyesiyle. Bu zamanda artik lazim diye dusunuyorum ben

Silikon uc benim göğüslerimi daha cok yara yaptı canim benim de hic uc yok pompayla cektirip veriyorum baya cebellesiyo tutamiyo agliyo aglarken agzina sokup ucunu damagina degdiriyorum o zaman oluyo :) tabi resmen aglamasini bekliyorum ama napiyim uc olmayınca :) evde 4 çift silikon var 2 avent 1 wee 1 bebedor, en iyisi avent ama onda bile gogus uclarim pert oldu bi de yuzune alerji yapıyordu oglumun. Hepsiyle vedalastik cok sukur. Steril tutmak da zor oluyordu. Emdikce de uc cikiyo aslinda azicik da olsa, sen de vedalaş bence

Ben de bir sag bir sol yatiriyorum hep ama bu sefer de iyice yumurta gibi oldu arada sirt ustu de yatirsam düzelecek sanki ama kusar diye korkup hic yatirmadim :)

canım benim ki reflü yatağı aldım onda yatıyor , yüzüstü yatıyor zaten kendi sağına soluna ayarlıyo yoruldukca ben hiç ellemiyorum

Haha inanmiyolar iste anlatınca boyle görünce sok geçiriyor herkes acıyor halimize.. İnşallah bi tanesini kabul eder artik su emziklerin ama sakın pes etme alana kadar uğraş 3. Aydan sonra alanlar var bizim gibiler için elzem bir ihtiyaç emzik yoksa evden adim atamayiz bu şekilde.. Bi sefer avmye gidip emzirme odasından cikamadim dunde markette ofiste emzirdim allahtan personelim olmasam napcam sokakta mi emzircem.. Esim hemen yaaa oldu otur oturdugun yerde yaaasi

canım benim ki reflü yatağı aldım onda yatıyor , yüzüstü yatıyor zaten kendi sağına soluna ayarlıyo yoruldukca ben hiç ellemiyorum

Yav benimki niye yatmıyor acep yüzüstü Kafayı kaldırıp bakıyor ben öyle yatirinca çipil çipil sonrada ağaçkakana bağlıyor tak tak tak kafayı vuruyor aranaraktan.. çok hevesim var yaa içimde kaldi iki fotoğraf ceksem yeter çok bişi istemiyorum sonra gene yatmasın yani.. Uyuyuncami direk öyle koyuyorsun yoksa kendi ole mi uyuyor bacim

Kızlar merhaba dün 1 ay kontrolümüz vardı kafa çapı doğduğunda 35 idi dünde 35 çıktı.Hiç büyümemiş sesi doktor ama doğduğunda yanlış ölçülmüş olabilir sesi. 38 hafta doğduk biz sizin 1 ay kontrolü baş çevreniz nedir acaba?

canım omzumda uyuyoa zaten ellerine kafayı yaslayıp uyuyor direk öyle yatırıyorum, ayakta sallayıp uyuttuysam yine yüzüstü bırakırken ellerini koyuyor direk kafasının altına :)

Benim annem bayıldı o uçlara Aman ne rahatlık varmış biz neler çektik diyo :) yok zaten bıraktık artık ama söyle göğsüm çok dolu olunca uc içeri kaçıyor mecbur takıyorum arada birde gaz ilacını balık yağını onla veriyorum şapır şupur emiyor ona da rahatlık oldu :)

kalkanda biriken süt işe yaramıyor dimi cnım atıyosun onu ? bende deniycem inşallah işe yarar

kızlar benim baldır ve simit bölgemde hafif çatlak oluşmuştu hamileyken, şimdi çok kaşınıyorum oralardan başladı vücüdumun her yeri kaşınıyor hep kızartmışım kaşıya kaşıyo dayanamıyorum, benim durumumu yaşayan oldu mu ?

hanımlar merhaba
sizlere bişey danışmaya geldim ekim annelerinden 35. haftaya yeni girdim ve sancım 20 dklık nst de 2 pik şeklinde 60 şiddetinde çıktı sizce normal mi yoksa yüksek bi değer mi sizler doğuma gittiğiniz de sancılar kaçtı ya da bnm gibi sancısı olan ama 40 haftayı tamamlayan var mı doğum erken olcak die endişelenmeli miyim

Aldım tatlım o sıvı mamadan da aşırı ağladığı zaman 100 cc falan dolduruyorum biberona 40 cc falan içiyor :/ napiyim artık arada dinlenmek için onu da aşırı ağlatmamak için biraz vericem ya

İçip uyudu ve sorun yaratmadıysa vermen daha iyi. Hem dinlenmen gerekli onun da uyuması.

Canım valla demek ki doyuyor. Ama kolik belirtisi bu dediğin sanki. Emzik almıyorsa da emzik yerine seni kullanıyor o da olabilir. Ahh bu minnoşlar.. bizimki gündüz yemesi iyi gece oldu mu uykuya yenik düşüp 60 cc zor içiyor

Yurtdışı alışverişi yapmadım hiç e bebekten falan gidio bakmam lazım. Kilom da olduğundan denemeden alamam canım sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…