- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.061
Kv ye söylediğimde Yok ya okadar olmaz sen emziğe alıştırma boşver emsin işte falan diyordu bugün onlara gittik resmen halime acıdı eczaneden emzik sipariş verdi kadın :) bu iyice oyun yapmış diyor gerçekten öyle resmen ağaçkakan gibi oluyor nebiliyim böyle sanki saatlerce aç kalırsın da saldırırsın ya suya falan öyle oluyor çocuk ama meme ağzına girdiği anda susuyor sakinleşiyor çok aç değilken birkaç dakika aktif oluyor sonra emzik moduna geçiyor. Ama hiçbişekilde emzik kabul etmiyor :/Al benden de o kadar bacım... Hala emiyor saatlerdir kalmadı da artik bişi ne çekiyor bn anlamadım tam siziyor yerine yatiriyorum bi bakmisim gözler faltasi gibi acik aranıyor ellerini yastığı falan ağzına almaya çalışıyor yakalayamayınca basıyor çığlığı.. Goguslerimin uçları çürüdü artik..Bide aktif bi şekilde emiyor demi ole bi dinlenme meme ağzında uyuya kalma gibi bişi değil baya baya ac gibi emiyor saldırıyor resmen toplamda üç dört saat beşiğinde ya uyudu ya uyumadi hep memede geçti bugün.. emdikce gaz ve tabiki sancı yapıyor bide haliyle hepten ağlama krizleri.. Off cildircem...
Kuzum büyüme atağı geciriyoruz ikimizde kabul etmiyorlar hic bi şekilde sadece meme istiyor ki bnm kız almaya başlamıştı emzigi emiyordu ama su iki gündür hic bi şekilde almıyor alıyor bişi gelmeyince basıyor çığlığı etini kopartiyoz sanki o meme ağzına girdimi bi sessizlik bi rahatlama.. Uç gündür ac gibi emiyo yaa gören ayy acıkmış bu annesi emzir diyor ne acikması on dakika önce emdi on.. Az kaldı en fazla 24 saat daha boyle geçer sonra eski duzenimize döneriz inşallah..
Cnm maşallah emzik alması bence çok önemli ki annen çok doğru söylemiş. Göğüs Kalkanı bence işe yarıyormcnm ya göğüs ucu için benim de hiç yoktu kullana kullana çıktılar valla öyle bir özelliği olmasa da kapağın delikleri şekillendirdi bence.Kızlar bu anlattiklariniz aynı bizde de var sürekli aranma bulduğu yeri emmeye çalışma galiba ben emzikle durumu kurtarıyorum parcalicak gibi emzik emiyor hiç secmedi de aldığım her emziği veriyorum hangisi temizse o an ben de çok obur diyodum annem dedi her istediğinde emzirme çok tok olunca da huzursuz olur çok kusar diye gerçekten öyle oldu bide biz silikon ucla vedalasiyoruz bu aralar bazen kullanıyorum hala göğüs uçlarım çok küçük kavramaya zorlaninca mecbur kullanıyorum yoruluyor çünkü
Uç çıkarıyorum bi şekilde pompa falan da denedim ama çok ince emzik bile iki katı kalınCnm maşallah emzik alması bence çok önemli ki annen çok doğru söylemiş. Göğüs Kalkanı bence işe yarıyormcnm ya göğüs ucu için benim de hiç yoktu kullana kullana çıktılar valla öyle bir özelliği olmasa da kapağın delikleri şekillendirdi bence.
Ben yaptircam canim. Annemde 10 sene once kardesmd yaptrmisri dr tavsiyesiyle. Bu zamanda artik lazim diye dusunuyorum benKızlar bu arada rota virüsü aşısı için ne düşünüyorsunuz ? Bizim doktorumuz bebekler ishal olur ama bu virüs olduğunda çok ağır geçirir benim yoğun bakımda on gün kalan bebek hastam oldu yazık çocuklar o halde olmasın bunu hafifletebilecekken asiyla yapılmalı bence yapalım dedi bize de mantıklı geldi ihtimali bile engelleyecekse olsun tabiki dedik 2. ay asilariyla aynı gün olacak canlı aşılar aynı gün olmalıymış verem aşısı da canlı aşı 3. aya da kalmasını istemiyor doktor
Silikon uc benim göğüslerimi daha cok yara yaptı canim benim de hic uc yok pompayla cektirip veriyorum baya cebellesiyo tutamiyo agliyo aglarken agzina sokup ucunu damagina degdiriyorum o zaman oluyo :) tabi resmen aglamasini bekliyorum ama napiyim uc olmayınca :) evde 4 çift silikon var 2 avent 1 wee 1 bebedor, en iyisi avent ama onda bile gogus uclarim pert oldu bi de yuzune alerji yapıyordu oglumun. Hepsiyle vedalastik cok sukur. Steril tutmak da zor oluyordu. Emdikce de uc cikiyo aslinda azicik da olsa, sen de vedalaş benceKızlar bu anlattiklariniz aynı bizde de var sürekli aranma bulduğu yeri emmeye çalışma galiba ben emzikle durumu kurtarıyorum parcalicak gibi emzik emiyor hiç secmedi de aldığım her emziği veriyorum hangisi temizse o an ben de çok obur diyodum annem dedi her istediğinde emzirme çok tok olunca da huzursuz olur çok kusar diye gerçekten öyle oldu bide biz silikon ucla vedalasiyoruz bu aralar bazen kullanıyorum hala göğüs uçlarım çok küçük kavramaya zorlaninca mecbur kullanıyorum yoruluyor çünkü
Ben de bir sag bir sol yatiriyorum hep ama bu sefer de iyice yumurta gibi oldu arada sirt ustu de yatirsam düzelecek sanki ama kusar diye korkup hic yatirmadim :)Kızlar bişey sorucam siz şu kafa şekillendirici yataklardan falan aldınız mı nerede yatırıyorsunuz bebeleri? Babyjem gibi bişey almalı mıyım acaba kullanan var mı? Ben hep çevirmeye çalışıyorum kafasını ordan oraya ama yine de Çekiyorum acaba başını yeterince dengeli döndürüyor muyum diye?
Ben 15 dakika ince bir tadyikla yatiriyorum sonra yastığı alıyorum tabi yanindaykenBen de bir sag bir sol yatiriyorum hep ama bu sefer de iyice yumurta gibi oldu arada sirt ustu de yatirsam düzelecek sanki ama kusar diye korkup hic yatirmadim :)
canım benim ki reflü yatağı aldım onda yatıyor , yüzüstü yatıyor zaten kendi sağına soluna ayarlıyo yoruldukca ben hiç ellemiyorumKızlar bişey sorucam siz şu kafa şekillendirici yataklardan falan aldınız mı nerede yatırıyorsunuz bebeleri? Babyjem gibi bişey almalı mıyım acaba kullanan var mı? Ben hep çevirmeye çalışıyorum kafasını ordan oraya ama yine de Çekiyorum acaba başını yeterince dengeli döndürüyor muyum diye?
Ben de alayım bi tane çünkü hem yüzüstü yatmayı seviyor hem de kafası için en idealiymişcanım benim ki reflü yatağı aldım onda yatıyor , yüzüstü yatıyor zaten kendi sağına soluna ayarlıyo yoruldukca ben hiç ellemiyorum
Kv ye söylediğimde Yok ya okadar olmaz sen emziğe alıştırma boşver emsin işte falan diyordu bugün onlara gittik resmen halime acıdı eczaneden emzik sipariş verdi kadın :) bu iyice oyun yapmış diyor gerçekten öyle resmen ağaçkakan gibi oluyor nebiliyim böyle sanki saatlerce aç kalırsın da saldırırsın ya suya falan öyle oluyor çocuk ama meme ağzına girdiği anda susuyor sakinleşiyor çok aç değilken birkaç dakika aktif oluyor sonra emzik moduna geçiyor. Ama hiçbişekilde emzik kabul etmiyor :/
canım benim ki reflü yatağı aldım onda yatıyor , yüzüstü yatıyor zaten kendi sağına soluna ayarlıyo yoruldukca ben hiç ellemiyorum
canım omzumda uyuyoa zaten ellerine kafayı yaslayıp uyuyor direk öyle yatırıyorum, ayakta sallayıp uyuttuysam yine yüzüstü bırakırken ellerini koyuyor direk kafasının altına :)Haha inanmiyolar iste anlatınca boyle görünce sok geçiriyor herkes acıyor halimize.. İnşallah bi tanesini kabul eder artik su emziklerin ama sakın pes etme alana kadar uğraş 3. Aydan sonra alanlar var bizim gibiler için elzem bir ihtiyaç emzik yoksa evden adim atamayiz bu şekilde.. Bi sefer avmye gidip emzirme odasından cikamadim dunde markette ofiste emzirdim allahtan personelim olmasam napcam sokakta mi emzircem..Esim hemen yaaa oldu otur oturdugun yerde yaaasi
Yav benimki niye yatmıyor acep yüzüstüKafayı kaldırıp bakıyor ben öyle yatirinca çipil çipil sonrada ağaçkakana bağlıyor tak tak tak kafayı vuruyor aranaraktan.. çok hevesim var yaa içimde kaldi iki fotoğraf ceksem yeter çok bişi istemiyorum sonra gene yatmasın yani.. Uyuyuncami direk öyle koyuyorsun yoksa kendi ole mi uyuyor bacim
Benim annem bayıldı o uçlara Aman ne rahatlık varmış biz neler çektik diyo :) yok zaten bıraktık artık ama söyle göğsüm çok dolu olunca uc içeri kaçıyor mecbur takıyorum arada birde gaz ilacını balık yağını onla veriyorum şapır şupur emiyor ona da rahatlık oldu :)Silikon uc benim göğüslerimi daha cok yara yaptı canim benim de hic uc yok pompayla cektirip veriyorum baya cebellesiyo tutamiyo agliyo aglarken agzina sokup ucunu damagina degdiriyorum o zaman oluyo :) tabi resmen aglamasini bekliyorum ama napiyim uc olmayınca :) evde 4 çift silikon var 2 avent 1 wee 1 bebedor, en iyisi avent ama onda bile gogus uclarim pert oldu bi de yuzune alerji yapıyordu oglumun. Hepsiyle vedalastik cok sukur. Steril tutmak da zor oluyordu. Emdikce de uc cikiyo aslinda azicik da olsa, sen de vedalaş bence
kalkanda biriken süt işe yaramıyor dimi cnım atıyosun onu ? bende deniycem inşallah işe yararKızlar göğüsleri yara olanlar için bi tavsiyeyle geldim dünden beri uyguluyorum baya bi faydasini gördüm sarı kantaron yağını her emzirmeden sonra damla sürüyorum üstüne de göğüs ucu kremi ni sürüyorum göğüs kalkanı ni da takıyorum ben dün yapmaya başladım bunu inanin acısı bile baya bi fark etti yalnız emziriken göğüs ucunu temizlemek gerekiyor ins sizde faydalinirsiniz
Aldım tatlım o sıvı mamadan da aşırı ağladığı zaman 100 cc falan dolduruyorum biberona 40 cc falan içiyor :/ napiyim artık arada dinlenmek için onu da aşırı ağlatmamak için biraz vericem ya
Meme arsızı olmuş bunlar bacım sutyene sıkıştırıp öle gezcez artik bu gidişle.. Dert babası onların bizim memeler ayyaş gibi çekiyor yaa ağzı bildiğin ayyaş ağzı yana kaymış boyle salyalar aka aka... Benimkide 4500 dü en son dünden beri 5 olduysa sadirmam sürekli emdi az öce koydum yerine bak gene uykusunda aranıyor sabah 6bucuktan beri uyumadi yarim saatte bi emdi geberiyor yorgunluktan uyumuyor gene
Gecenlerde bende merak ederek denedim bunu yarım saat içinde 60+40 şeklinde iki seferde sagdigim 100 ml sütü çekti uyudumu hayir bi kısmını kustu gene kıyametleri kopartarak emdi ve öyle uyudu.. He ne kadar emdi dersen iki dakka ya cekti ya cekmedi direk sizdi açlıktan olsa hemen zibarmazmiydi ya biberonla.. Memiktolara krem neyin suremiyorum artık kalmiyorki emiyor aciyor yav aciyor.. Maşallah diyimde gene emsin emmesin demiyorum ama hobi olarakta emmesin yahu..
Ebaydan bakablrsin. Bende Amerikadaym ama çinden aldım burda aslında Türkiyeye göre daha ucuz ama o bile çok geldi bana:)) gerçi eşime çok geldi:) diğer ürünlerin ucuzluğunu görünce bu baya pahalı kalıyor. Oradan güvenilir bi satıcıdan bakabirsin (istersen tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?