- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
- Konu Sahibi baldan_madam
- #25.101
Kızlar banyoda bebeğinizin kulağına su girmesin diye ne yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usutmuyoruzdur heralde dimi canim. Belki kuveti doldurup içinde yikamak kisin daha mantıklı olabilir sicak suyun içinde usumemesi açısındanBiz babasıyla birlikte yıkıyoruz canım. Ama tek de yıkanabilir o şekilde. Köpük fileler var onlardan küvetin içine serip yatırıyoruz üstüne. Hem biraz suyun içinde kalıyor sırtı da hem de yumuşak yerde yatıyor.
krem sürülen yerden süt çıkıyor ya kalkandada kremli süt birikiyor bende denedim bugün o arkadaşın denediği tedirgin oldum sütü atsam mı saklasam mı diye canımEvet sürüyor ama emzirmeden önce yıkadığını da yazmıştı sanki
losyonun adı ne kuzum ben de yarın gideceğim doktora çıldırıcam o derce kollarıma hatta parmaklarıma dahi bulaştı uykumdan uyandırıyor o derece senin dediklerini de uygulamaya başlarım canım bende sağ ol :)Ben yaşadım canım iki kere doktora gittim iki losyon verdi biraz rahatladım ama sürekli duş ve bebek şampuanı dışında hiçbişey kullanmadım doktor dedi kese yok havluyla kurulanmak yok ince bi tülbent gibi şeyle kurulan dedi aynen yaptım giderek iyileşti ama hala kaşıntı geldiğinde duşa giriyorum yoksa başlayınca durmuyor bilirim çok lanet biseydi bütün vücudum kabarmıştı
Kalmosan diye bişey sürüp bekliyorsun kuruyunca duş aliyosun sonra da excipial hydro var onu sürüyorsun duş sonrası bide serin yerde ol sıcak en büyük düşmanlosyonun adı ne kuzum ben de yarın gideceğim doktora çıldırıcam o derce kollarıma hatta parmaklarıma dahi bulaştı uykumdan uyandırıyor o derece senin dediklerini de uygulamaya başlarım canım bende sağ ol :)
Zaten yatırmadan biraz sıcak su döküyorum canım. Sonra yıkarken döktükçe de iyice yükseliyor suyu. Üşümüyor hiç. Zaten biraz üşüse ağlıyor hemen sıpa :)Usutmuyoruzdur heralde dimi canim. Belki kuveti doldurup içinde yikamak kisin daha mantıklı olabilir sicak suyun içinde usumemesi açısından
Ay busefer de çok uyudu ya :/
Kizlar ben bebek uyuticu diye bi program yukledim ordan fon makinesi sesi açıyorum yüz üstü yatiriuorum dalinca yan ceviriyorum benimde aynıydı dalamiyordu yarim saat kucakta tutuyoduum besige koyunca gözü nu açıyordu yine yapıyor arada ama çok sikisinca yapıyorum ama yanindan ayrılmayorum. Sirt üstü çeviren e kadar Allah korusun burnu kapanır diyeBenimki de öyle uyutucam diye salla salla ölüyorum evde hiçbir iş yapamıyprum eşim yokken.Uyuyor gbi oluyor 5-10dk sonra eee eee diye başlıyor
Oyuncagi ben elimde tutuyorm. Kndisi uzanmiyor bile :) ama kirmizi renklere daha ilgili oldklarini okudum biyerlde. Bide bazen bakiyor bana bazen tinlamiyor bile:) ama yavas yavas tam anlamyla bakacaklar ins. Adiyla seslenin yaziyodu ki biz dogdugndan beridir adiyla surekli seslniyoruz ve benm kız sürekli ilgi istiyor onunla konuşym istiyor onu farkediyorum. Bide gerçktn istedği şeyi biz bulana kadar yırtınırcasına ağlıyor özellikle meme istediğnde ayy çok güzeller ya. Bizde karı-koca öğreniyoruz işte bişeyler. Kız oldğndan mıdır iltifattan pek hoşlanıyoruz:))) ee tabi erkekler ağır abi olcaklarBen arada bir yüzüstü yatırıyorum boynunu tutmayı öğrenmesi için. Ve omurga ve boyun için çok iyiymiş
Gözleriyle ben yavaş yavaş hareket edince beni takip ediyor. Ama hala ışığa koltuk desenlerine bakıyo uzun uzun saçlarıma bakıyor ne olduklarını çözmeye çalışıyor gibi. :)
Oyuncak için daha erken bence. Geçen gün eltimin bebeğinin oyuncağını tuttum ona sevdi sanki bugünde eltim oğlunun oyuncaklarından 3 tane verdi yarın alıştırmaya çalışıcam ama eltim daha erken kendine vurur dikkatli ol dedi onun bebeği 5 buçuk aylık maşallah.
Daha bize gülmüyor benim bebeğimde. Birde kızlar daha erken gülermiş derler bilmiyorum ne kadar doğru da :)
İkisinede maşallah maşallah :)
Canım yenidoganin kulağına su kaçmaz diye biliyorum yapisindan dolayi ama sanki öyle bişey okumuştum çok once bi internetten bakmak lazımKızlar banyoda bebeğinizin kulağına su girmesin diye ne yapıyorsunuz?
Ben içini suyla dolduruyorm o yüzden vücdn büyük kısmı suda kalıyor. Fileyide kullanıyorum berabernde. Şampuan da evet haftada iki yeteblr ama ben zaten yıkamyı azalttım o yüzden azcık kullanyrm her sefernde. Zaten içinde pek bişey yok. İnsan kullanmaynca temzleniyomş hissi gelmiyo:)Kızlar ben bebeğimi kuvete file koyarak yikiyorum. Ama az önce video izledim filede çocuk usurmus o yüzden kuvete şu doldurup yikayin diyor. Siz nasıl yapıyorsunuz. Bir de sampuan konusunda haftada 1-2 kez şampuan kullanin onun dışında su ile yıkayın diyor. Bu konuda fikirler nedir
Ben attım hep canım. Kullanmak içime sinmedi. Ama bana tavsiye eden arkadaş kullan demişti. Anneme de eşime de ben kullanmam bunu diynce onlarda bana katıldılar öyle olunca hiç takmadım lavobaya döktüm direk.kalkanda biriken süt işe yaramıyor dimi cnım atıyosun onu ? bende deniycem inşallah işe yarar
Dikkat ediyorum sadece ne güzel cevap oldu demi:)) dikkat etmeye çalışyrm bir iki defa kaçmış olablme ihtimali var. Var mı ya öyle özel bişey yapan? Yada öyle bi yol var mıymış?Kızlar banyoda bebeğinizin kulağına su girmesin diye ne yapıyorsunuz?
Hiçbirşeyle bukadar zaman geçirmediğim için şuan artık yaptığı herşey gözümde dev oluyor :) annem de diyor uykusunda büyür karnı tok olmasa uyumaz diye ama dinleyemiyorum. Neyse o yazdığımdan beri 2 kez uyandı en son az önce besledim bu sefer de biraz fazla bermiiim galiba çıkardı birazını şimdi uyuyor yine ama işte Dün çılgın gibi emip uyumayan çocuk bianda saatli emip uyuyunca çok şaşırıyorum gerçekten bu büyüme atağı denen şeye ciddi inanmaya başladım :/Birak uyusun canim ya:)) benmkide uykusuz bi bebek. Dun sabh 7den 6ya kadar disardaydk. Perti cikti uyuyamadi adam akilli sonra gelnce bizi biraz zorladi ama uyuynca 6 saat uyudu(ilk defa bu kadr uzun olsu) ben sok:)) ama ne kadar emdi dersin yine 5 dk. Saat basida emse, bu kadar zamn da gecse cok istikrarli))
Canım ben atıyorum ya nolur nolmaz sürekli siteril tutamayabiliriz bence nebiliyim krem artıkları birikebilir deterjan artıkları birikebilir bi de terle sıcakla birlikte bozulabilir diye ben vermiyorum :/Canım olur mu hiç. Kalkanin bir diğer görevi de göğüsteki fazla sütü biriktirmek. Yani kullanılıyor tabiki
Aynen cnm ya demek ki böyle olduğunda gerçekten atak denen şey oluyor ve geçici bişey heralde. Ben de dinlendim ama son uyumasında uyuyamadım niye bukadar uyuyor diye düşünüp başında ha şimdi uyandı uyanacak diye bekledim önce bi öğünü mama verdim acaba o yüzden mi uyuyor diye düşünürken Yok tam 2 saat sonra uyanıp emdi yani mama da öyle fazla gelmemiş onu anladım. Tamamen normale döndük şuan yani maşallah birkaç gün böyle gitsek :)Bizim bebisler ayni sureci izliyor senle ya beninkide ayni uyuyor bütün gün geberik gibi yatti aksam 7 den sonra gaz sıkıntısı sebebiyle sürekli uyuyup uyandı ama genede tam uyanık kalamadi.. bende iyi dinlenmisim haaa.. Yarin normale döneriz herhalde bitmiş olması lazım artik ataklarının..
E vet canim malesef öyleYani doktorda tüm gucunle yuklen demiyor ama orası yokmuş gibi davranma tirnaklarinla iyice ovala diyor ama biz korkutuluyiruz
Canim mama takviyesi yapio musun benimkiler doymayinca bu anlattiklarimi yapiolar mama yiyip öyle daliyolarAl benden de o kadar bacım... Hala emiyor saatlerdir kalmadı da artik bişi ne çekiyor bn anlamadım tam siziyor yerine yatiriyorum bi bakmisim gözler faltasi gibi acik aranıyor ellerini yastığı falan ağzına almaya çalışıyor yakalayamayınca basıyor çığlığı.. Goguslerimin uçları çürüdü artik.. Bide aktif bi şekilde emiyor demi ole bi dinlenme meme ağzında uyuya kalma gibi bişi değil baya baya ac gibi emiyor saldırıyor resmen toplamda üç dört saat beşiğinde ya uyudu ya uyumadi hep memede geçti bugün.. emdikce gaz ve tabiki sancı yapıyor bide haliyle hepten ağlama krizleri.. Off cildircem...
Kuzum büyüme atağı geciriyoruz ikimizde kabul etmiyorlar hic bi şekilde sadece meme istiyor ki bnm kız almaya başlamıştı emzigi emiyordu ama su iki gündür hic bi şekilde almıyor alıyor bişi gelmeyince basıyor çığlığı etini kopartiyoz sanki o meme ağzına girdimi bi sessizlik bi rahatlama.. Uç gündür ac gibi emiyo yaa gören ayy acıkmış bu annesi emzir diyor ne acikması on dakika önce emdi on.. Az kaldı en fazla 24 saat daha boyle geçer sonra eski duzenimize döneriz inşallah..