• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ohh maaşalalh bol eksili güler hepimize :KK70: gitsin kilolar yağlar :halay::halay:

Bende dikkat ediyorum artık gece yemiyorum :KK70: veriyorum kendimi suya :KK70: spor şuanda mümkün değil zaten benim de..

Onu deneyeyim bir de. Herkes bir ilaç adı söylüyor doktorum 3 bitkisel isim verdi.deneyin diyor aldık 1 tane 2 gün ne gece ne gündüz uyumadı ishal oldu içi dışına çıktı yavrumun :KK43:
Ben de epey araştırdım kendim aldım bunu bizim doktorumuz ozel hastanede yenidogan yoğun bakim doktoru randevusu da pek olmuyo aylık kontrole 38 günlükken gidebildim başladım bu ilaca günde iki defa bu çay kaşığı şeklinde gerçekten bi anda değişti hergün mutlaka rezene içiyorum bi bardak sıcak su da iyi geliyo banyo suyunu bi tık sıcak yapıp karnına masaj yaparak yıkıyorum banyo sonrasi hep kakasını yapıyor rahatlıyor anlaşılan kontrolde doktora ilacı söyledim çok iyi dedi günde üç defa ver ama ölçüsü odur dedi inşallah size de fayda eder o öyle ağlayınca insan parçalanıyor yaa :(

Ohh maaşalalh bol eksili güler hepimize :KK70: gitsin kilolar yağlar :halay::halay:

Bende dikkat ediyorum artık gece yemiyorum :KK70: veriyorum kendimi suya :KK70: spor şuanda mümkün değil zaten benim de..

Onu deneyeyim bir de. Herkes bir ilaç adı söylüyor doktorum 3 bitkisel isim verdi.deneyin diyor aldık 1 tane 2 gün ne gece ne gündüz uyumadı ishal oldu içi dışına çıktı yavrumun :KK43:
Ben de epey araştırdım kendim aldım bunu bizim doktorumuz ozel hastanede yenidogan yoğun bakim doktoru randevusu da pek olmuyo aylık kontrole 38 günlükken gidebildim başladım bu ilaca günde iki defa bu çay kaşığı şeklinde gerçekten bi anda değişti hergün mutlaka rezene içiyorum bi bardak sıcak su da iyi geliyo banyo suyunu bi tık sıcak yapıp karnına masaj yaparak yıkıyorum banyo sonrasi hep kakasını yapıyor rahatlıyor anlaşılan kontrolde doktora ilacı söyledim çok iyi dedi günde üç defa ver ama ölçüsü odur dedi inşallah size de fayda eder o öyle ağlayınca insan parçalanıyor yaa :(

Ben de epey araştırdım kendim aldım bunu bizim doktorumuz ozel hastanede yenidogan yoğun bakim doktoru randevusu da pek olmuyo aylık kontrole 38 günlükken gidebildim başladım bu ilaca günde iki defa bu çay kaşığı şeklinde gerçekten bi anda değişti hergün mutlaka rezene içiyorum bi bardak sıcak su da iyi geliyo banyo suyunu bi tık sıcak yapıp karnına masaj yaparak yıkıyorum banyo sonrasi hep kakasını yapıyor rahatlıyor anlaşılan kontrolde doktora ilacı söyledim çok iyi dedi günde üç defa ver ama ölçüsü odur dedi inşallah size de fayda eder o öyle ağlayınca insan parçalanıyor yaa :KK43:
Hangi ilaç kızlar bu?

Kızlar bu arada rota virüsü aşısı için ne düşünüyorsunuz ? Bizim doktorumuz bebekler ishal olur ama bu virüs olduğunda çok ağır geçirir benim yoğun bakımda on gün kalan bebek hastam oldu yazık çocuklar o halde olmasın bunu hafifletebilecekken asiyla yapılmalı bence yapalım dedi bize de mantıklı geldi ihtimali bile engelleyecekse olsun tabiki dedik 2. ay asilariyla aynı gün olacak canlı aşılar aynı gün olmalıymış verem aşısı da canlı aşı 3. aya da kalmasını istemiyor doktor

Ben de epey araştırdım kendim aldım bunu bizim doktorumuz ozel hastanede yenidogan yoğun bakim doktoru randevusu da pek olmuyo aylık kontrole 38 günlükken gidebildim başladım bu ilaca günde iki defa bu çay kaşığı şeklinde gerçekten bi anda değişti hergün mutlaka rezene içiyorum bi bardak sıcak su da iyi geliyo banyo suyunu bi tık sıcak yapıp karnına masaj yaparak yıkıyorum banyo sonrasi hep kakasını yapıyor rahatlıyor anlaşılan kontrolde doktora ilacı söyledim çok iyi dedi günde üç defa ver ama ölçüsü odur dedi inşallah size de fayda eder o öyle ağlayınca insan parçalanıyor yaa :KK43:
Nurse harvey yazmışsınız cnm şimdi gördüm ben de biogaia kullanıyorum günde bir sefer süper gaz çıkartıyordu ama bu sefer de kakasında zorlanmıştık dedim inat etme nurse harvey de kullan bugün bi kullandım dediğiniz gibi çocuğun içi dışına çıktı çok rahatladı Yok ya bitkiselimi zaten napıyım kullanıcaz artık tam öğrenene kadar

Nurse harvey yazmışsınız cnm şimdi gördüm ben de biogaia kullanıyorum günde bir sefer süper gaz çıkartıyordu ama bu sefer de kakasında zorlanmıştık dedim inat etme nurse harvey de kullan bugün bi kullandım dediğiniz gibi çocuğun içi dışına çıktı çok rahatladı Yok ya bitkiselimi zaten napıyım kullanıcaz artık tam öğrenene kadar
Ben başka kullanmadım bayağı araştırdım okudum en çok bunu tavsiye buldum gerçekten de iyi geldi zaten rezene kimyon falan var galiba içinde balık yağı kullanıyoruz bide d vitamini wellcare kullanıyoruz onda da zeytinyağı varmış rahat çok şükür ama kaç gün catlayacakti çocuk artık çok yıprandık inşallah böyle devam ederiz önceden kakasinda zorlanıyordu şimdi emerken gözüme bakıyo yapıyo hiç zorlanmadan ay nazarlardan korusun Rabbim gerçekten zor yaa

Ay canim ya ayni seyleri yasiyoruz valla. Ya uyuyo hic emmiyo ya da memeyi cekistire cekistire agliyo hani sut de var yani goruyorum agzinda aglamasa emse olcak. Sanirim mamaya alistilar aglayinca verilcegini biliyorlar. Ben de sinir oluyorum bırakcam emzirmicem diyorum zaten gogus uclarim yara icinde ama kiyamiyorum. Psikolojim bozuldu resmen benim de ne eve misafir kabul ediyorum ne disari cikiyorum emzirme sorunu yuzunden cunku saatlerimi ona harciyorum :KK43:
Ben emzirmiyorum cok yiprandim artik o yuzden, ilk zamanlar saginca geliyordu simdi saginca gelmiyor zaten zor gelmisti sutum olanda gitgide azaliyor sanirsam, emzirmekle savassaydim sarilik olucakti belkide kizim tek sevindigim sey takviyeyle sarilik olmaktan kurtuldu bu saatten sonrada olmaz sanirim insallah yani :)

Ben başka kullanmadım bayağı araştırdım okudum en çok bunu tavsiye buldum gerçekten de iyi geldi zaten rezene kimyon falan var galiba içinde balık yağı kullanıyoruz bide d vitamini wellcare kullanıyoruz onda da zeytinyağı varmış rahat çok şükür ama kaç gün catlayacakti çocuk artık çok yıprandık inşallah böyle devam ederiz önceden kakasinda zorlanıyordu şimdi emerken gözüme bakıyo yapıyo hiç zorlanmadan ay nazarlardan korusun Rabbim gerçekten zor yaa
Aaa nurse harvey kakayida duzene sokuyorsa bende kullanayim,ben biogaia kullaniyorum ama cokda bi faydasi olmuyo gozlemledigim kadariyla, kakasi sivi oldugu halde yapamiyo ikinmayi yavs yavas ogrendi ama ikinirken popoyu sıkmamayı daha çözemedi kaka yapıyim derkrn tam tersi kakayı tutuyor içinde anca ıkınırken gaz çıkarırsa denk gelirse yanlışlıkla kakayıda yapıyo popoyu tutamadığı için, onda da korkusundan ağlıyo :)

Aaa nurse harvey kakayida duzene sokuyorsa bende kullanayim,ben biogaia kullaniyorum ama cokda bi faydasi olmuyo gozlemledigim kadariyla, kakasi sivi oldugu halde yapamiyo ikinmayi yavs yavas ogrendi ama ikinirken popoyu sıkmamayı daha çözemedi kaka yapıyim derkrn tam tersi kakayı tutuyor içinde anca ıkınırken gaz çıkarırsa denk gelirse yanlışlıkla kakayıda yapıyo popoyu tutamadığı için, onda da korkusundan ağlıyo :)
Evet canım iki günde bir yapıyo ama bayağı bi bazen üç kere yaptığı oluyo düzeni iki günde bir çişini takip ediyorum o da bolca maşallah iyi gidiyoruz şimdi

Ben bir umut nuk damaklı emzik aldım uyanınca onu deniycem görenler halime acıyor artık :) dua edin alsın bu emziği.

Beninkide nuku aldı kuzum bi mememe baktım bi emziği aaa benim memede böyleee dedim ve aldım ama baya uzun bi uğraştan sonra aldı.. Ama su sıra emzigi çekip çekip bişi gelmeyince cildiriyor sabahtan beri emiyor içim kurudu...

Beninkide nuku aldı kuzum bi mememe baktım bi emziği aaa benim memede böyleee dedim ve aldım ama baya uzun bi uğraştan sonra aldı.. Ama su sıra emzigi çekip çekip bişi gelmeyince cildiriyor sabahtan beri emiyor içim kurudu...
Ben şuan dipteyim resmen ya tam uyuttum sakinleşti babası ben yanına yatayım Dedi sağolsun biraz fazla sevince uyandı ve tabii ki meme diye çıldırıyor herşey sil başa döndü sanki Yen'i başlıyoruz gaz sancısı uykusuzluk açlık hepsi gene birbirine girdi :(

Ben şuan dipteyim resmen ya tam uyuttum sakinleşti babası ben yanına yatayım Dedi sağolsun biraz fazla sevince uyandı ve tabii ki meme diye çıldırıyor herşey sil başa döndü sanki Yen'i başlıyoruz gaz sancısı uykusuzluk açlık hepsi gene birbirine girdi :KK43:
Canım fazla yediklerinde de rahatsız olup huzursuzlaniyolar emzik vermeyi dene gazı olan bebeğin emme isteği çok olurmuş öyle sakinlestikleri için

Biz de yikamaya korkuyoduk canim ama anneler gidince esimle yikadik mecburen. Sozde esim tutucak ben su dokucektim hala tam egilemedigim icin ama esim tutarken elinden kaydi bi anda. Oyle olunca ben kendim tuttum bi yandan da su döktüm korkacak bisey yokmus yani. Esim de kopukledi. Ama tek kisi zor yine de çünkü bizimki cok kipirdak bi de şampuan olunca balik gibi kayiveriyolar.
Aynen canım. Alışmaliyiz biran önce

Bebekler esnektir canım canı acır diye korkuyoruz biz ama esnekler. Ben tek yıkıyorum maşallah cesaretlendim. Yanımda da kimse olmayınca mecbur. Birde bu küvetler varya üstü fileli. Onlarda yıkıyorum çok rahat bebek suyun içinde kalmıyor hani boğulur diye korkmamak için söyledim bunu :)
Aynen canım bizde filede yikiyoruz rahat oluyor inşallah kendim d3 yikarim bakalim

Bende bingildaga deyilmez diye bildim hep canım kesin annen dayatir bastirma diye malesef bende sadece su dokebiliyorum
Yani doktorda tüm gucunle yuklen demiyor ama orası yokmuş gibi davranma tirnaklarinla iyice ovala diyor ama biz korkutuluyiruz

Ben 10-15 günden beri kendim yikiyorum canım. Hiç zor olmuyor korkma. Filesine koyuyorum çok ta rahat yikiyorum
Cesaretlendirdiniz kızlar sagolun ya. Bugün mevlidimiz vardı zaten kv ye dedim bugün kendim yapmak istiyorum yikamayi diye ve kendim yaptım çok şükür:)

Aranızda emzigi kabul etmeyip de sonradan kabul ettirebilenleriniz var mi kızlar. Ben hala uğraşıyorum 2 aylik olduk nerdeyse hala iki üç kere emip sonra fırlatıyor

Canım fazla yediklerinde de rahatsız olup huzursuzlaniyolar emzik vermeyi dene gazı olan bebeğin emme isteği çok olurmuş öyle sakinlestikleri için
Ah cnm alsa :.( hare öğürüyor almadığım emZik kalmadı şimdi annem aldı sallıyor ama yok yok yok habire meme istiyor :/

Ben şuan dipteyim resmen ya tam uyuttum sakinleşti babası ben yanına yatayım Dedi sağolsun biraz fazla sevince uyandı ve tabii ki meme diye çıldırıyor herşey sil başa döndü sanki Yen'i başlıyoruz gaz sancısı uykusuzluk açlık hepsi gene birbirine girdi :KK43:

Al benden de o kadar bacım... Hala emiyor saatlerdir kalmadı da artik bişi ne çekiyor bn anlamadım tam siziyor yerine yatiriyorum bi bakmisim gözler faltasi gibi acik aranıyor ellerini yastığı falan ağzına almaya çalışıyor yakalayamayınca basıyor çığlığı.. Goguslerimin uçları çürüdü artik.. :mad: Bide aktif bi şekilde emiyor demi ole bi dinlenme meme ağzında uyuya kalma gibi bişi değil baya baya ac gibi emiyor saldırıyor resmen :KK57: toplamda üç dört saat beşiğinde ya uyudu ya uyumadi hep memede geçti bugün..:KK43: emdikce gaz ve tabiki sancı yapıyor bide haliyle hepten ağlama krizleri.. Off cildircem...:mad:

Kuzum büyüme atağı geciriyoruz ikimizde kabul etmiyorlar hic bi şekilde sadece meme istiyor ki bnm kız almaya başlamıştı emzigi emiyordu ama su iki gündür hic bi şekilde almıyor alıyor bişi gelmeyince basıyor çığlığı etini kopartiyoz sanki o meme ağzına girdimi bi sessizlik bi rahatlama.. Uç gündür ac gibi emiyo yaa gören ayy acıkmış bu annesi emzir diyor ne acikması on dakika önce emdi on.. Az kaldı en fazla 24 saat daha boyle geçer sonra eski duzenimize döneriz inşallah..

Back