- Konu Sahibi baldan_madam
- #25.001
Kullancam insaAllah:) zamanini bekliyrm biraz buyusun. Ne zamn kullanilabiliyor bilmiyrm gerci bakmam lazimBenim de en başından beri aklımda ergovar cnm :) sen dışa dönük kullanacak mısın peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullancam insaAllah:) zamanini bekliyrm biraz buyusun. Ne zamn kullanilabiliyor bilmiyrm gerci bakmam lazimBenim de en başından beri aklımda ergovar cnm :) sen dışa dönük kullanacak mısın peki
Bari sütünü sağ biberonla ver canım olduğu yere kadarAy canim ya ayni seyleri yasiyoruz valla. Ya uyuyo hic emmiyo ya da memeyi cekistire cekistire agliyo hani sut de var yani goruyorum agzinda aglamasa emse olcak. Sanirim mamaya alistilar aglayinca verilcegini biliyorlar. Ben de sinir oluyorum bırakcam emzirmicem diyorum zaten gogus uclarim yara icinde ama kiyamiyorum. Psikolojim bozuldu resmen benim de ne eve misafir kabul ediyorum ne disari cikiyorum emzirme sorunu yuzunden cunku saatlerimi ona harciyorum
Evet bel destekli yani. Ben Zaten öbür türlü taşıyamam herlde:) poşet bile kolumu ağrıtır ama şuan iyi gidiyorz:)Bakayım bende :) annenin bel kısmından fa geçiyor mu peki kemer gibi?
evt cnmEmziriyor musun
Bende bingildaga deyilmez diye bildim hep canım kesin annen dayatir bastirma diye malesef bende sadece su dokebiliyorumOyy Allah yardimcin olsun seninde canım ya ikiz daha zor tabi. Ya evet yardimlarina Allah razı olsun ama en iyi b4n bilirim diye diretmenin anlami yok. Allah bize de bi annelik duygusu hissiyati veriyor zaten. Al bak şimdi doktordwn geldim konak oldu dedim yikarken kafasini bastirmaya korktuguniz icin oluyor dedi. Tirnaklarinla ovala kafasını kaşını dedi. Ama kv sor çocuğun kafasının yumuşak yeri dokunulmaz diyip güzel yikamiyor orayi. Bide zor olur diyip bana da yikattirmiyir sadece su dokebiliyprum çocuğuma. Sizler nasıl yikiyorsunuz illa bi anneyle mi olmalı yoksa beni çok mu korkutuyorlar
Doğru kaprisleri bitmezAh canım hem kıyamıyorum hem de erkekler uykusuz olumca çok huysuz oluyor. Ertesi gün iki çocuk bakmak daha zor olur
YouTube da ayşe öner in bebek bakım videoları var canım. Ben çok yararlandım. Banyo da var ordan izledik biz ilk banyodan önce. Ama tabi bir farkla uyguladık bizde baba tutuyor ben yıkıyorum
Valla ben beceremedim. Olursa sana da söylerim canım :) bu arada biz de hala babasıyla yıkıyoruz ama tek yıkayan da çok. Kucağına alıp beraber girersen dizlerinde yıkarsın bence.
Canım ben oğlumu kucağımda yıkadım bugün çok rahat oldu tavsiye ederim oturdum aldım kucağıma yikadimBiz de yikamaya korkuyoduk canim ama anneler gidince esimle yikadik mecburen. Sozde esim tutucak ben su dokucektim hala tam egilemedigim icin ama esim tutarken elinden kaydi bi anda. Oyle olunca ben kendim tuttum bi yandan da su döktüm korkacak bisey yokmus yani. Esim de kopukledi. Ama tek kisi zor yine de çünkü bizimki cok kipirdak bi de şampuan olunca balik gibi kayiveriyolar.
Canım uyuyor musun gündüzleri? Bebeğin uyuyunca mutlaka sen de uyu. Farkı göreceksin göğüslerin taş gibi olaxak. Bulgur, dereotu, malt içeceği gibi şeyler de söylüyorlar duş alırken de göğüslerine sıcak su tutmsyı unutmaKızlar sutum gündüz hiç dolmuyor memeyi emiyir süt gelmeyince cekistiriyor ağlıyor ben ne yapicam böyle nasıl artar bu süt
Canım nasıl oldun? Göğüslerini dert etme inşallah düzelecekler. Emzirmekten vazgeçme annesi yazık aslanıma annesiAy canim ya ayni seyleri yasiyoruz valla. Ya uyuyo hic emmiyo ya da memeyi cekistire cekistire agliyo hani sut de var yani goruyorum agzinda aglamasa emse olcak. Sanirim mamaya alistilar aglayinca verilcegini biliyorlar. Ben de sinir oluyorum bırakcam emzirmicem diyorum zaten gogus uclarim yara icinde ama kiyamiyorum. Psikolojim bozuldu resmen benim de ne eve misafir kabul ediyorum ne disari cikiyorum emzirme sorunu yuzunden cunku saatlerimi ona harciyorum
Canım biberona alışmıştır belki benimki de öyleydi başta mama verdim süt yok diye, sonradan aynı seninki gibiydi. Bu biberonların akış hızı anne memesine göre hızlı olduğundan hemen ağzıma gelsin istiyor bebeişler. Biberonla beş dk da emdiği süt anne memesinde 35 dk filandır belki zira benim oğlanı bıraksam bir saat memede kalacak. Yani emzirmeye devam et düzelir Allah ın izniyle. Benim memiktolarda pertAy canim ya ayni seyleri yasiyoruz valla. Ya uyuyo hic emmiyo ya da memeyi cekistire cekistire agliyo hani sut de var yani goruyorum agzinda aglamasa emse olcak. Sanirim mamaya alistilar aglayinca verilcegini biliyorlar. Ben de sinir oluyorum bırakcam emzirmicem diyorum zaten gogus uclarim yara icinde ama kiyamiyorum. Psikolojim bozuldu resmen benim de ne eve misafir kabul ediyorum ne disari cikiyorum emzirme sorunu yuzunden cunku saatlerimi ona harciyorum
Sen onu uyandırırsan bunu hep yaşarsın. Bırak artık o seni acıktığında uyandırsın bak nasıl şapur şupur emiyoKizlar emzirme ile ilgili sorum var tekrar :) oglum 20 dk goguste duruyosa 3 4 dk ancak emiyor. Surekli cenesini durtuyorum gidikliyorum hic tik yok. Horul horul uyuyo. Memeden çekiyorum 5 dk ya uyaniyo. Sonra tekrar emziriyorum tekrar ayni sey. Sabah inat ettim mama vermicem emsin diye 3 saat boyunca bu kisir donguyu yasadik. Memeye al, uyusun, cek uyansin, tekrar al uyusun seklinde..gogsumu uyuma yeri olarak goruyo resmen. Ve sonrasinda takatim kalmadigi icin mama verdim yine bu durumu nasil cozebilirim?
Hay allam bu sefer de kaka yaparken aşırı zorlanmaya başladı katıla katıla ağlıyor sürekli emmek istiyor ama artık yetmiyor böyle durumlarda aç mı yoksa gerçekten okunduğu için mi aranıyor bilemiyorum anlayamıyorum offffffff
Cok korkmustum canim ama yokmus sukur bitkisel olduğu icin bisey olmaz dedi doktor. Insallah dedigi gibidir cocuga su bile vermezken gitmisim vitamin vermisim ya