Ben bebeği olduğu için mutsuz olduğunu söylemedim ki asla, kimse bundan mutsuz değildir zaten kötü biri değilse. Bence yoran çocuk da değil. Belli bir enerji kapasitemiz var ve bu bebeğe gayet yetebilir aslında. Ama enerjimizi sadece bebeğe kullanmıyoruz. Bununla birlikte eğer bebek uyutmadı bebek yordu bebek hayatımı değiştirdi özgür değilim hallerinde uzun kalırsak sonu depresyon üstüne bi de bebeğe kim ne derse desin o kadar sevgiyle yaklaşamazsın böyle düşünürsen ki fıtrata ters. Beden ile zihin çok bağlantılı. Birbirinden çok etkilenir. O yüzden başka neler için kendimizi hırpaladığımıza destekten kaçınıp kaçınmadığımıza dikkat etmemiz gerekli. Kurduğumuz cümlelere, zihin şemalarımıza dikkat etmemiz gerekli. Ara sıra mod düşüklüğüne okey. Ama sık sık ağlayıp sızlayacak bir ruh hali çıtırdan endişe verici.
Bi de ben o mantıkta değilim. Hiçbirimizin bebeği saatlerce ağlamıyor? Saatlerce uykusuz kalmıyor? Öyle olsa şu an burada değil hastanede olurduk. Bebek bu, işkence aleti değil ki.
Bebek bakmak yorucudur, ama enerjimizi tüketen şey bizi ağlayacak duruma getiren şey asla bebek değildir. Buna inanıyorum ben