• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Dışkıda sorun olmadı 2 tatlı kaşığı dedi bana da ama 1 tatlı kaşığını zor yiyo. İlk yediğinde ağız kenarları kızardı ara verdirdi bugünde ağzı kızarmadı ama vücudu kızarmış şimdi🤷‍♀️ ya sorma ben de aynı kafadayım kendime ne yapıyosam baharat tuz atmadan ayırcam onu vercem
Ya vücut kızarıklığı inşallah gelişimsel bir durumdur 🥺doktorlar da net bir şey söyleyemiyor zaten, ama istersen patatesten havuçtan devam et bi süre yine dönersin yoğurda

Ya vücut kızarıklığı inşallah gelişimsel bir durumdur 🥺doktorlar da net bir şey söyleyemiyor zaten, ama istersen patatesten havuçtan devam et bi süre yine dönersin yoğurda
Öyle yapıcam ben de yemicem yoğurt peynir bakalım ne olcak

Ben bebeği olduğu için mutsuz olduğunu söylemedim ki asla, kimse bundan mutsuz değildir zaten kötü biri değilse. Bence yoran çocuk da değil. Belli bir enerji kapasitemiz var ve bu bebeğe gayet yetebilir aslında. Ama enerjimizi sadece bebeğe kullanmıyoruz. Bununla birlikte eğer bebek uyutmadı bebek yordu bebek hayatımı değiştirdi özgür değilim hallerinde uzun kalırsak sonu depresyon üstüne bi de bebeğe kim ne derse desin o kadar sevgiyle yaklaşamazsın böyle düşünürsen ki fıtrata ters. Beden ile zihin çok bağlantılı. Birbirinden çok etkilenir. O yüzden başka neler için kendimizi hırpaladığımıza destekten kaçınıp kaçınmadığımıza dikkat etmemiz gerekli. Kurduğumuz cümlelere, zihin şemalarımıza dikkat etmemiz gerekli. Ara sıra mod düşüklüğüne okey. Ama sık sık ağlayıp sızlayacak bir ruh hali çıtırdan endişe verici.
Bi de ben o mantıkta değilim. Hiçbirimizin bebeği saatlerce ağlamıyor? Saatlerce uykusuz kalmıyor? Öyle olsa şu an burada değil hastanede olurduk. Bebek bu, işkence aleti değil ki.
Bebek bakmak yorucudur, ama enerjimizi tüketen şey bizi ağlayacak duruma getiren şey asla bebek değildir. Buna inanıyorum ben
Kesinlikle katılıyorum. Yoran asla çocuk olmuyor, başka şeylere de yetişmek zorunda olmasak keşke 🙏🏻

Yaa maşallah 🧿 😍 bize de doktor önermedi şimdilik, sordum geçen Ayakta tutun istiyorsa koltuklara tutunarak yürütün yürümeye isterse ama yürüteçe hayır dedi şimdi 🥲 istersen biraz daha bekle bunun için:/
Bizim doktorumuz da izin vermiyor ama ben heves ettim aldım ya zaten daha yapamıyor akşam denemek amaçlı koydum Bi süre bekleyeceğim

Dışkıda sorun olmadı 2 tatlı kaşığı dedi bana da ama 1 tatlı kaşığını zor yiyo. İlk yediğinde ağız kenarları kızardı ara verdirdi bugünde ağzı kızarmadı ama vücudu kızarmış şimdi🤷‍♀️ ya sorma ben de aynı kafadayım kendime ne yapıyosam baharat tuz atmadan ayırcam onu vercem
Bazı bebeklerde dışkı alerjiyi belli eder bazılarında vücut. Belki süt ürünlerine alerjisi olabilir yani

Güzel anneler hangi demiri ne miktarda kullanıyorsunuz. Daha önce konuşuldu muhtemelen ama hatırlamıyorum hiç. Anne sütü alıyo oğlum ve 4. ay bittikten sonra demire başladık. Ocean mifroferden 1 ml vermemi söyledi doktor fakat gün geçtikçe şiddetlenen bir kabızlık sorunu yaşıyor oğlum. Ben mi çok kullanıyorum acaba? Sizler ne ve ne kadar kullanıyorsunuz demiri?

Güzel anneler hangi demiri ne miktarda kullanıyorsunuz. Daha önce konuşuldu muhtemelen ama hatırlamıyorum hiç. Anne sütü alıyo oğlum ve 4. ay bittikten sonra demire başladık. Ocean mifroferden 1 ml vermemi söyledi doktor fakat gün geçtikçe şiddetlenen bir kabızlık sorunu yaşıyor oğlum. Ben mi çok kullanıyorum acaba? Sizler ne ve ne kadar kullanıyorsunuz demiri?
Sidefer kullanıyorum ben canım kilo başı 1 damla dedi.Ben 8 damla veriyorum. Baktım şimdi senin için 1 mli 12 damla civarı yapıyor. Kabızlık yapmadı çok şükür

Wellcare 1 ml veriyorum hiç kaka sorunu yaşamadık. İçerikleri aynı zaten istersen bir de onu dene

Sidefer kullanıyorum ben canım kilo başı 1 damla dedi.Ben 8 damla veriyorum. Baktım şimdi senin için 1 mli 12 damla civarı yapıyor. Kabızlık yapmadı çok şükür
12 damlaya karşılık geliyorsa çok bizimki de 8 kilo nerdeyse çünkü. Teşekkürler ederim canım.
Wellcare 1 ml veriyorum hiç kaka sorunu yaşamadık. İçerikleri aynı zaten istersen bir de onu dene
Bi bakayım canım çok teşekkür ederim.

Kızım 1 haftadır memeyi istemiyor sadece biberonla emiyor ve uyuyana kadar da emene kadar da sadece ağlıyor keyfinin yerinde olduğu saat sayısı o kadar az ki. Benzerini yaşayan var mı dişten mi acaba diyorum ama kızarıklık yok sadece dişlerin yeri belli beyazlık var. Enfeksiyon tedavisi görmiştü yarın akşam götüreceğim doktora acaba antibiyotik mi böyle yaptı kızımı

Düşünsene sadece bebeğe bakıyoruz. Evimiz temizleniyo yemeğimiz yapılıyo elimizi hiçbir şeye sürmüyoruz😄 3 çocuk bile yaparım valla
Kesinlikle 😂 ilk 40 gün annem evdeydi ve ben sadece bebeğimle ilgilendim, emzirdim, uyuttum, o uyuyunca ben de uyudum filan. O sıralar düşünmedim değil, ne güzel şey ya ikinciyi mi yapsam dedim yani 😬

Kesinlikle 😂 ilk 40 gün annem evdeydi ve ben sadece bebeğimle ilgilendim, emzirdim, uyuttum, o uyuyunca ben de uyudum filan. O sıralar düşünmedim değil, ne güzel şey ya ikinciyi mi yapsam dedim yani 😬
Valla piyango falan vursa geçim sıkıntısı çekmesek bi yatılı katya tutarım 3 5 doğururum😄 ben zaten bebek severdim ama kendi bebeğim olunca aşık oldum😄

kızlar biz ek gıdadan sonra baya kabızlık yaşıyoruz sanırım. 7 gün bitti kaka yapmadı. probiyotik falan da fayda vermiyor. kabız yapan meyve sebze de vermiyorum ama neden böyle anlamadım :( bugün eczaneden fitil aldım sizce bekleyeyim mi biraz daha yoksa vereyim mi fitili

kızlar biz ek gıdadan sonra baya kabızlık yaşıyoruz sanırım. 7 gün bitti kaka yapmadı. probiyotik falan da fayda vermiyor. kabız yapan meyve sebze de vermiyorum ama neden böyle anlamadım :( bugün eczaneden fitil aldım sizce bekleyeyim mi biraz daha yoksa vereyim mi fitili
Benimki 3 gün yapmamıştı doktor huzursuzluk şişkinlik varsa fitil verelim dedi hepsi vardı fitil verdik biz

7 gün de çokmuş ya versen mi acaba 😕

Ek gıdaya nasıl başladınız kaç kez tadım yapıyorsunuz kızlar bizde erken başlayacağız alerji durumundan dolayı. Doktora gideceğiz Salı günü ona göre ilerleyeceğim ama sizler nasıl yapıyorsunuz bir fikir olsun bana şimdiden

Back