- Konu Sahibi baldan_madam
- #24.961
Bende de sifir tecrube bu konuda smdi anneme gitcem uzun bi sure kalcam. Yardim eden yoktu ama kafam rahatti ister istemez karisacaklar. Annemle halledrm diye dusunuyrm. Yani ben hep onceden onceden isliyorum aslinda soyle yapicam sunu yapmam tarzinda. Dolayisiyla hallolur ins. Ben asil kv tarafini dusunuyrm onlarla telde bile konusmak yetiyor kari koca bisy mutlaka soyluyolar. Annelr bence bi nebze kolayda babalarin karismasi daha zor herlde:) kucagi dert etme ama bence cnku sen zamanla normle dondurursun. Valla benim esimle bile zor oluyo bazen:) hemen aglar aglamaz alma cocugu diyorum aliyor:) boyle olmaz tabi. Bide biz 24 saat onlarlayizz. Onlara garip gelen seyler bizim icin normal bencebnde gazi var diye gundz salliyorm mesela annem alistrma dedi ama yapcak bisy yok dedim. Tamam oldu hemen:) ama bunu babaya yada kv-kp soylemek bence bi tik daha zor:) bakalim 2.5 ay kalcam ins kafayi yiyp donmem:)) karissalar dert hic karismasalar ayri dert ama anneler iyiki varlar.Kızlar epeydir takip edemiyorum. Mevlid dolayisiyla annem ve babam geldi memleketten. Babam çocuğu sürekli kucağında gezdiriyor ve sanırım artık bu duruma alıştı çocuğum. Önceden yatağında uyuyan çocuk şimdi kucakta uyuyup yatagina koyunca çığlık atan bisey oldu. Sizce kucakci mi alıştı. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Şu an gayet ilgilenenler var diye rahatim ama onlar gidince bir başıma nasıl baş edebilirim ben bu durumla. Ne yapmam gerekiyor kızlar. Yani ben çocuğumun bir düzen içinde büyümesini ve herkesin buna saygi duymasini istiyorum. Her seyime karışmaya başladı yok şimdi emer mi çocuk yeni emdi yok bu kadar uyur mu. Gerçekten stres olmaya başladım. Hadi diyelim şimdi geçti gitti e bu hep böyle mi olacak yani her büyüklerin yanına gittiğinde bu çocuğun huylari degisecek mi. Tecrubeli olanlar nasıl baş ettiniz bu durumlarla. Gerçekten zor durumdayim