temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah canım çok sağol :) benim de öyle çok derinden bikaç pıt pıt duyduk :) ama görüyoruz hiç sıkıntı yok herşey çok güzel dedi :) çok şükür allahıma. :) 15 gün sonra gidicez tekrar :) inşallah bir dahakine sen de daha net duyarsın canım

Canım benim doktorum sormadan kendi dedi xray ler el dedektörleri cep telefonu ipad tüm radyasyondan koruncaksın dedi. Ben de internette zararsız die okumuştum ama geçme hiç dedi

iyi akşamlar kızlar hepinize. ben de aranıza katılmayı bekliyorum inşallah. inşallah diyorum çünkü geçen hafta çarşamba günü kan tahlili yaptırdım. sat ıma göre tam 5 haftalık hamile olduğumu düşünüyordum. ancak beta hcg 189 çıktı. sağlık ocağındaki doktor çok korkuttu beni. değeriniz pozitif ama gecikme zamanınıza göre çok düşük. dış gebelik olabilir boş gebelik olabilir falan dedi. hemen kadın doğuma gittim tabiki bu değerle kese falan görünmedi doktor geç döllenme olmuş olabilir bir hafta bekleyelim dedi.
sizce de çok mu düşük beta hcg değerim?
bir de temmuz ayında bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için zorunlu kürtaj olduğum için korkuyorum.

Ay amin inşallah canım yarın gidersem bakalım benimki ne durumda :) tek yumurta ikizi için mi dedi canım bunu yoksa iki kese de olsa belli olmayabilir miymiş ki ay çok merak ettim hadi hayırlısı olsun inşallah canım

Yok canım bilmiyorum o kadar detayını ben sordum ikiz olma ihtimali bitti mi artık die o daha belli olmaz dedi bi dahakine de yoksa kesin yok deriz dedi :)

Kaç haftaliksiniz

Ay bosver o doktoru değerin gayet iyi maşallah bir iyi demiş bir kotu demiş ne dedigini bilmiyo

Yarım cm benimkide öyleydi 6+3 ken :) maşallah

Canım tşk ederim sence yarın aşılamayı yapan doktora gitmelimiyim yoksa bir hafta sonraya randevu vermişti kese için onu mu beklemeliyim
Canım ben hesap yapmıştım 2000 üzeri yükselme olacağı zamana aldım randevumu o aradaki dönemi de keyifle geçirdim çok kafana takılırsa arada yükselişe bakarsın sorun olmadığı sürece erkenden gitmenin hiçbi faydası yok canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına :)

Doğru diyorsun canım dediğin gibi yapayım bugün stresten karnıma gaz sancıları girdi ya korkuttu salak doktor beni

Amin canım inş Allah sana da sağlıklı bir hamilelik ve bebişini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…