- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.421
İnşallah canım çok sağol :) benim de öyle çok derinden bikaç pıt pıt duyduk :) ama görüyoruz hiç sıkıntı yok herşey çok güzel dedi :) çok şükür allahıma. :) 15 gün sonra gidicez tekrar :) inşallah bir dahakine sen de daha net duyarsın canımCanım, gözün aydın sevindim :) ben de kalp atışı için gittiğimde 6+ 3 tük. Kalp atışını çookk derinlerden duyduk, atış hareketini gördük. Doktorum birkaç hafta sonra daha net duyulur demişti ve bir ay sonraya randevu vermişti. Benim de 15 günüm kaldı, tekrar gittiğimde daha net duyarım inşallah. Sen de daha net duyarsın, harika bir olay, maşallah miniklerimize :)
Sağol canım. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına :)Canımm cok mutlu oldum. Ne güzel bi histir.
Canım benim doktorum sormadan kendi dedi xray ler el dedektörleri cep telefonu ipad tüm radyasyondan koruncaksın dedi. Ben de internette zararsız die okumuştum ama geçme hiç dediKizlar avm lerdeki guvenlik noktalarinda x ray lerden geciyor musunuz? Ben hamile oldugumu yanimdakilere soylemedigim icin hep gectim ama doktoruma da sormadim hic. Soran var mi? Internette arastirdim zararsiz diyor ama yine de tedirgin oluyor insan :/
İnşallah canım hepimize inşallah o günleri görürüz hep birlikte :)Gozunaydin canim olsun gormek bile yetmistir sana rabbim kucaginda gostersin ins
Tmm canim olsun önemli oalan orda gozukuyor sonucta pit pitlar yarin atarsin.Canım 6+2 yim bugün. Çok normal duyulmaması dedi çokk derinden duyuluyor ama atışları görünüyor ultrasondaresim yine yanımda değil canım yarın atayım
Ay amin inşallah canım yarın gidersem bakalım benimki ne durumda :) tek yumurta ikizi için mi dedi canım bunu yoksa iki kese de olsa belli olmayabilir miymiş ki ay çok merak ettim hadi hayırlısı olsun inşallah canımCanım 5.71 mm yazıyotam gününde gidiyor dedi 6+2 ymişiz şuan :) bir de ikiz olup olmadığı hala netleşmez dedi :) şuan tek görünüyor ama iki hafta somra bi tane daha görebiliriz dedi ama tabi zayıf bir ihtimal:) doğum tarihi aynı çıktı canım adete göre gittiği için :) darısı başına inşallah
Yok canım bilmiyorum o kadar detayını ben sordum ikiz olma ihtimali bitti mi artık die o daha belli olmaz dedi bi dahakine de yoksa kesin yok deriz dedi :)Ay amin inşallah canım yarın gidersem bakalım benimki ne durumda :) tek yumurta ikizi için mi dedi canım bunu yoksa iki kese de olsa belli olmayabilir miymiş ki ay çok merak ettim hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Kaç haftaliksinizKızlar başka hastanede yaptırdığım test makine farkı çıktı 12000 ken kendi yaptırdığım yerde 21000 çıktı . Şu an bhcg 33000 en son ama yolk kesesi var bebek gorunmuyor . kese düzgün duruyor ama bilemedim karışık durumlar . düşecekse de kendi düşsün istiyorum bundan önce bos gebelik yaşadım kurtaj oldum etkilendim. kendi düşsün istiyorum.. renkli dopplerde baktirmayi düşünüyorum.
Ay bosver o doktoru değerin gayet iyi maşallah bir iyi demiş bir kotu demiş ne dedigini bilmiyoCanım mal doktor korkuttu beni bence de çok normal bir değer ben aşılama ilr hamile kaldım aşılama tarihim de 21 kasım benim hesapladı adet tarihin 9 aralık diyor o nasıl oluyor ki yani 21 Kasım'dan sonra 14 gün sonra 4 aralık a denk geliyor o da dün dünkü değer de 90 ondan iki gün önceki 30 ondan da iki gün önce 10 du bence normalde artmış ama bence
Özele mi gidiyorsun ?Çıktım canım :) kalp atışlarını duyamadık ama gördükpıtpıt atıyordu çok şükür. 6+2 ymiş küçük olduğu için duyulmaz ama sıkıntı yok dedi 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman duyarsın dedi
Yarım cm benimkide öyleydi 6+3 ken :) maşallahCanım 5.71 mm yazıyotam gününde gidiyor dedi 6+2 ymişiz şuan :) bir de ikiz olup olmadığı hala netleşmez dedi :) şuan tek görünüyor ama iki hafta somra bi tane daha görebiliriz dedi ama tabi zayıf bir ihtimal:) doğum tarihi aynı çıktı canım adete göre gittiği için :) darısı başına inşallah
Inşallah canım dikkat et neden olduğunu biliyorsun ellerini koru dedi sende dikkat et deterjana falanCanim birazda doktora güvenmek gerek aslında ilaca gelene kadar şu soluduğumuz havada bile nekadar zehir var. Allahın izni ile birşey olmaz inşallah.
HerAlde canım beni de korkuttu salak ya bende mol gebelik mi diye araştırma yapıyorum sabahtan beriAy bosver o doktoru değerin gayet iyi maşallah bir iyi demiş bir kotu demiş ne dedigini bilmiyo
Hiç araştırma korkma Allah tan hayirlisini iste dua et ve hiç arastirma bir iki hafta sonra bu hallerine guleceksin inşallah.HerAlde canım beni de korkuttu salak ya bende mol gebelik mi diye araştırma yapıyorum sabahtan beri
Sağol canım :) evet özele gidiyorumYarım cm benimkide öyleydi 6+3 ken :) maşallah
Canım tşk ederim sence yarın aşılamayı yapan doktora gitmelimiyim yoksa bir hafta sonraya randevu vermişti kese için onu mu beklemeliyimHiç araştırma korkma Allah tan hayirlisini iste dua et ve hiç arastirma bir iki hafta sonra bu hallerine guleceksin inşallah.
Canım ben hesap yapmıştım 2000 üzeri yükselme olacağı zamana aldım randevumu o aradaki dönemi de keyifle geçirdim çok kafana takılırsa arada yükselişe bakarsın sorun olmadığı sürece erkenden gitmenin hiçbi faydası yok canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına :)Canım tşk ederim sence yarın aşılamayı yapan doktora gitmelimiyim yoksa bir hafta sonraya randevu vermişti kese için onu mu beklemeliyim
Doğru diyorsun canım dediğin gibi yapayım bugün stresten karnıma gaz sancıları girdi ya korkuttu salak doktor beniCanım ben hesap yapmıştım 2000 üzeri yükselme olacağı zamana aldım randevumu o aradaki dönemi de keyifle geçirdim çok kafana takılırsa arada yükselişe bakarsın sorun olmadığı sürece erkenden gitmenin hiçbi faydası yok canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına :)
Amin canım inş Allah sana da sağlıklı bir hamilelik ve bebişini versinCanım ben hesap yapmıştım 2000 üzeri yükselme olacağı zamana aldım randevumu o aradaki dönemi de keyifle geçirdim çok kafana takılırsa arada yükselişe bakarsın sorun olmadığı sürece erkenden gitmenin hiçbi faydası yok canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına :)