temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Doğru diyorsun canım dediğin gibi yapayım bugün stresten karnıma gaz sancıları girdi ya korkuttu salak doktor beni
Yok korkma canım adet günümde benim 69 çıktı değer senin 90 sanırım normal herşey korkma sadece sabret tadını çıkar :KK66: aşılama doktoruna da gitsen sana diyeceği en fazla hesaplayıp yine değere göre su gün gel ama şikayetin olursa leke falan yine gel dicektir şuan başka yapabileceği bişey de yok doktorların canım

Yok korkma canım adet günümde benim 69 çıktı değer senin 90 sanırım normal herşey korkma sadece sabret tadını çıkar :KK66: aşılama doktoruna da gitsen sana diyeceği en fazla hesaplayıp yine değere göre su gün gel ama şikayetin olursa leke falan yine gel dicektir şuan başka yapabileceği bişey de yok doktorların canım
Doğru canım valla kızlar siz olmazsanız kafayı yerdim içimi soğuttunuz Allah razı olsun

Çok şükür lekelenme Yok gerçi crinone jel kullanıyorum

Çok şükür lekelenme Yok gerçi crinone jel kullanıyorum
Canım inşallah hiçbişey olmaz Allah ın izniyle sen rahat ol benim arkadaşımın jele rağmen lekelenmesi olmuştu sonuçta boş gebelik ve kese bozulduğu için olmus Allah korusun stres yapmadan sabırla miniğin görülecek kadar büyümesini bekle bol vitaminli beslen ceviz ye canım inşallah başlamaz bulantin falan keyifle geçirirsin

Canım inşallah hiçbişey olmaz Allah ın izniyle sen rahat ol benim arkadaşımın jele rağmen lekelenmesi olmuştu sonuçta boş gebelik ve kese bozulduğu için olmus Allah korusun stres yapmadan sabırla miniğin görülecek kadar büyümesini bekle bol vitaminli beslen ceviz ye canım inşallah başlamaz bulantin falan keyifle geçirirsin
İnş canım verdiğin destek için sana ayrıca tşk ederim şu an huzurlu uyuyabilirim Allah senin bulantını da tez vakitte geçirsin inş herAlde mide bulantın çok fazla

Günaydın herkese ben dayanamadım artık bulantilara doktora geldim yarindi randevum ama yarın olmaz bana böyle :KK43:

selam kızlar bende varım nasılsınız bakalım benimde tahmini doğumum temmuz 11 şu an 9. haftaya girdik yarın kontrolümüz var inşallah kalbini duyacağız

Günaydın kızlar; Ben dün minikimin kesesini gördüm :KK66: Çok şükür:KK66:)) İki hafta sonra kalp atışı için gelin dedi inşalah onuda duyarız ve inşalah Rabbim dileyen isteyen her kadına bu duyguları yaşatır:KK66:
ay canım benim hayırlı olsun aynı bekleyiş içerisideyim. 2 hafta çabucak ve çok güzel geçer inş da minik kalp atışlarını duyarız

Çok şükür kalp atışını gördüm :KK200: biz de 6+2 ymisiz ama karından usg bikaç gün geriden görünüyor olabilir satla uyumlu 6+6 kabul görebiliriz dedi iki hafta sonra tekrar gidicez azcık daha buyucekmisiz ilaç aldık ama çok kusarsak serum yemeye gelicez :)))

X