temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Doyan bebek uyur canım acıksa uyanır zaten bir de aranması bebeklerde reflextir tıpkı parmağını sıkması, hapşırması gibi. Benimki binde bir dört saat uyuyor genelde iki saatte bir uyandırıyor beni sağolsun. Ama uyusa uyandırmam anne de dinlenmeli ki süt olsun, sende dinlenmelisin bence

Kızlar oğlumun gazını çıkaramıyorum ben ya binde bir geğiriyor zorla gazı çıkaramayınca yatırıyorum bu sefer kusuyor az da olsa bir iki damla bazen, bazende fazla kusuyor. Gazını alamadığımdan mı yoksa süt mü fazla geliyor çözemedim. Birde kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz kızlar? Ben her gün yaptırıyom ama ??

Bazen benim yarım saat uğraştığım oluyo canım kucağında yüz üstü yatırıp sırtını sivazla tekrar omzuna al olmazsa sırt üstü yatır kaldır sırtını sivazla bikaç defa da bunu dene çıkmayınca kusuyolar bazen çıksa da kusuyo bugün doktora söyledim çok normal dedi safrali sarı kusmadikca sıkıntı yok dedi ben hergün yıkıyorum çok sıcakta hatta akşamları başı hariç vücudunu da yıkadım bi güzel uyudu doktor da hergün yıka dedi

Oyyyy maşallah tebarekallah

Benmki baya kusuyor. Gazını öyle çıkarıyor herlde. Artık çözümü dik tutmakta buldum. En az 10 dk zaten çok çok gazı olunca o pozisyonda bile durmuyor. Bide masaj deneyeblrsn seviyolar genelde:)

40i cikana kadar 2 saatte bir emzirin diyorlar canim bazen uyanamayabiliyorlarmis daha kucuk oldukları icin. Ben de 4 saati gecirmiyim en azindan diyorum yoksa uyaninca açlık krizine giriyor :)

Kızlar epeydir takip edemiyorum. Mevlid dolayisiyla annem ve babam geldi memleketten. Babam çocuğu sürekli kucağında gezdiriyor ve sanırım artık bu duruma alıştı çocuğum. Önceden yatağında uyuyan çocuk şimdi kucakta uyuyup yatagina koyunca çığlık atan bisey oldu. Sizce kucakci mi alıştı. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Şu an gayet ilgilenenler var diye rahatim ama onlar gidince bir başıma nasıl baş edebilirim ben bu durumla. Ne yapmam gerekiyor kızlar. Yani ben çocuğumun bir düzen içinde büyümesini ve herkesin buna saygi duymasini istiyorum. Her seyime karışmaya başladı yok şimdi emer mi çocuk yeni emdi yok bu kadar uyur mu. Gerçekten stres olmaya başladım. Hadi diyelim şimdi geçti gitti e bu hep böyle mi olacak yani her büyüklerin yanına gittiğinde bu çocuğun huylari degisecek mi. Tecrubeli olanlar nasıl baş ettiniz bu durumlarla. Gerçekten zor durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…