- Konu Sahibi baldan_madam
- #24.941
Ben kanguru kullaniyrm. Ergobaby memnunum:)2 defa kullandim gerci ama sevdik bayaKizlar sling kullanan var mi? Hangi markayi tavsiye edersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kanguru kullaniyrm. Ergobaby memnunum:)2 defa kullandim gerci ama sevdik bayaKizlar sling kullanan var mi? Hangi markayi tavsiye edersiniz?
Ben de ergobaby alıcam cnm da 360 mı aldın klasik olanı mı?Ben kanguru kullaniyrm. Ergobaby memnunum:)2 defa kullandim gerci ama sevdik baya
Bizim doktor 1 ayda 4 kiloyu geçerse ypariz dediTam bende soracaktim senin yazidigini gordum :) 2. Ayda cektirilecek demisti bize doktor cektiren anneler bizimle paylasirmisiniz 2. Aydami cekiliyor ne kadar suruyor ??
360 canım. Yeni doğan aparatı da var zaten.Ben de ergobaby alıcam cnm da 360 mı aldın klasik olanı mı?
Doyan bebek uyur canım acıksa uyanır zaten bir de aranması bebeklerde reflextir tıpkı parmağını sıkması, hapşırması gibi. Benimki binde bir dört saat uyuyor genelde iki saatte bir uyandırıyor beni sağolsun. Ama uyusa uyandırmam anne de dinlenmeli ki süt olsun, sende dinlenmelisin benceBenim oglum gunde 6 saat falan uyuyo toplam gunduz 12 saat boyunca hic uyumuyo zaten gece de ac kalmasin diye ben zorla uyandiriyorum oyle uyuyamamis oluyo. Dolayisiyla ben de uyuyamiyorum :)
Peki emzirdikten sonra doydugunu nasil anliyosun canim? Araniyo mu mesela hala agzini acip yoksa aranmasi bitiyo mu?
Maşallah ya çok tatlı annesiCanım ben 1 ay yapmadım ama 40 için bi resim düzenledim. Konsept falan ayarlamakla uğraşmıyım dedim telefonumdan snapseed ve baby story programlarıyla yazılarla renklerle oluşturdum.
Bu arada bi maaşallahınızı alırız teyzeleri
siliyorlar genelde canımIlk dogdugunda bebegi hastanede siliyorlar mı?yoksa yıkıyorlar mı?hastaneden hastaneye değişiyor mu kızlar?
Bazen benim yarım saat uğraştığım oluyo canım kucağında yüz üstü yatırıp sırtını sivazla tekrar omzuna al olmazsa sırt üstü yatır kaldır sırtını sivazla bikaç defa da bunu dene çıkmayınca kusuyolar bazen çıksa da kusuyo bugün doktora söyledim çok normal dedi safrali sarı kusmadikca sıkıntı yok dedi ben hergün yıkıyorum çok sıcakta hatta akşamları başı hariç vücudunu da yıkadım bi güzel uyudu doktor da hergün yıka dediKızlar oğlumun gazını çıkaramıyorum ben ya binde bir geğiriyor zorla gazı çıkaramayınca yatırıyorum bu sefer kusuyor az da olsa bir iki damla bazen, bazende fazla kusuyor. Gazını alamadığımdan mı yoksa süt mü fazla geliyor çözemedim. Birde kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz kızlar? Ben her gün yaptırıyom ama ??
Siliyolar canım öyle ki benim kızın hastane çıkışı kan olmuştu saçı çok olduğundan dipleri hep krem gibi yağlı kalmıştıIlk dogdugunda bebegi hastanede siliyorlar mı?yoksa yıkıyorlar mı?hastaneden hastaneye değişiyor mu kızlar?
Oyyyy maşallah tebarekallahCanım ben 1 ay yapmadım ama 40 için bi resim düzenledim. Konsept falan ayarlamakla uğraşmıyım dedim telefonumdan snapseed ve baby story programlarıyla yazılarla renklerle oluşturdum.
Bu arada bi maaşallahınızı alırız teyzeleri
Benmki baya kusuyor. Gazını öyle çıkarıyor herlde. Artık çözümü dik tutmakta buldum. En az 10 dk zaten çok çok gazı olunca o pozisyonda bile durmuyor. Bide masaj deneyeblrsn seviyolar genelde:)Kızlar oğlumun gazını çıkaramıyorum ben ya binde bir geğiriyor zorla gazı çıkaramayınca yatırıyorum bu sefer kusuyor az da olsa bir iki damla bazen, bazende fazla kusuyor. Gazını alamadığımdan mı yoksa süt mü fazla geliyor çözemedim. Birde kaç günde bir banyo yaptırıyosunuz kızlar? Ben her gün yaptırıyom ama ??
Kardşm kaka yaptığı için yıkamişlardı :) ama yikamiyolar diye biliyrm. Benmkinide sildiler. Ikinci gunde sildiler sadece basini yikadilarIlk dogdugunda bebegi hastanede siliyorlar mı?yoksa yıkıyorlar mı?hastaneden hastaneye değişiyor mu kızlar?
Canım makata zeytinyağı denedin mi hiç1 hafta oldu kaka yapmayali bi umut koku ve ses gelince bakiyoruz sonrasinda hicbisy yok:) tertemiz bez. Kizim cok dusunceli herlde babamin parasi gitmesin derdinde
Ciddi misin canim nasıl sevindim anlatamam :) insallah yeter sutum de besleyebilirim oglumuGoguslerin yumusak olmasi makbulmus canim daha yagli sut ve fazla sut üretimi anlamina gelirmis. Terbiyeli meme diyorlar hatta yumusak goguslere.
40i cikana kadar 2 saatte bir emzirin diyorlar canim bazen uyanamayabiliyorlarmis daha kucuk oldukları icin. Ben de 4 saati gecirmiyim en azindan diyorum yoksa uyaninca açlık krizine giriyor :)Doyan bebek uyur canım acıksa uyanır zaten bir de aranması bebeklerde reflextir tıpkı parmağını sıkması, hapşırması gibi. Benimki binde bir dört saat uyuyor genelde iki saatte bir uyandırıyor beni sağolsun. Ama uyusa uyandırmam anne de dinlenmeli ki süt olsun, sende dinlenmelisin bence
Ilk dogunca sildiler canim 2. gun hastaneden cikmadan yikadilar bizim yanimizda ama sampuansiz sadece suda.Ilk dogdugunda bebegi hastanede siliyorlar mı?yoksa yıkıyorlar mı?hastaneden hastaneye değişiyor mu kızlar?
Denedim faydasi olmamisti. Dr fitil verdi bide erik suyu. Ondan snra yapti hemenCanım makata zeytinyağı denedin mi hiç