• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim kız da sırt üstü hiç yatmıyo yan yatarsa da çok derin uyuyamıyo en rahat yüzüstü onda da kolunu kafasının altına koyuyo ayarlıyo zaten kendini yüzüstü olmuyo hiç, bizimkinn de altta destekleyicisi var ama bizimkide aşağı kayıyo poposunu çıkara çıkara yatıyo :)) şekil a da görüldüğü gibi oluyor,maşallahları alayım :)
Ama bu cok tatli,anne karnındaki gibi kıvrılmış,maşallah,benimkide böyle dogup yanimda yatacak mi o günleri görmek nasip olacak mi acaba?

Kızlar bebeğimi küvöze aldılar:KK43: o kadar üzgünüm ki anlatamam.. Sabah ateşi vardı gece de nefes alırken burundan ses geliyordu. Burun akintisi ve 38 derece atesle hastaneye geldik dr birden yatis dedi neye uğradığımı şaşırdım. Yavrumun hali bile yok. Kıpır kıpır olan kızım o kadar halsiz ki :KK43: kendi ellerimle yogun bakıma verdim dua edin lütfen kotu bisi cikmasin. Kan sonuclarimiz 1 2 saate çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Gecmis olsun canim. En kisa zamanda hayrlisiyla cikar insaAllah.noldu birdenbire? Yazdin mi gormedim ben gerci

Kızlar birde birşey soracağım az önce ptt den mesaj geldi, adınıza bilmem kaç nolu gönderi kabul edilmiştir diye, alıcı adında benim kızın adı yazıyor anlafığım kadarıyla doğum parası yattı, eşime eylülün 20sinden sonra anne çekebilir demişler ama bu ay yatmış anladığım kadarıyla, sizlerde bu kadar çabuk mu aldınız o devletin verdipi doğum yardımı ücretini? Bir de ne kadar yattı acaba?

Canım doğum parası senin adına yatıyor diye biliyorum ben. E devletten aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardım sorgulama kısmına tıkla orda yatıp yatmadığı görünüyor. İlk bebeğin ise 300 ikinci ise 400 üçüncü ise 600 yatacak. Benim yatmadı henüz ben 400 alacağım.

Benim kız da sırt üstü hiç yatmıyo yan yatarsa da çok derin uyuyamıyo en rahat yüzüstü onda da kolunu kafasının altına koyuyo ayarlıyo zaten kendini yüzüstü olmuyo hiç, bizimkinn de altta destekleyicisi var ama bizimkide aşağı kayıyo poposunu çıkara çıkara yatıyo :)) şekil a da görüldüğü gibi oluyor,maşallahları alayım :)
Yaa nasil tatli bisey buu masallah :KK200:

Canım doğum parası senin adına yatıyor diye biliyorum ben. E devletten aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardım sorgulama kısmına tıkla orda yatıp yatmadığı görünüyor. İlk bebeğin ise 300 ikinci ise 400 üçüncü ise 600 yatacak. Benim yatmadı henüz ben 400 alacağım.
Ama pttden başka para yatmıyor ki süt parasını almıştık zaten ziraatten, doğum yardımı ptt den yatacak zaten mesaj geliyor dediler, kişi kısmında kızımın adı var ama benim numaramı aldılar zaten bana attılar mesajıda bugün, pttyi arayıp sorgulayayım bari

Ama pttden başka para yatmıyor ki süt parasını almıştık zaten ziraatten, doğum yardımı ptt den yatacak zaten mesaj geliyor dediler, kişi kısmında kızımın adı var ama benim numaramı aldılar zaten bana attılar mesajıda bugün, pttyi arayıp sorgulayayım bari

Sor valla bende merak ettim şimdi :)

Bende bi kere mecbur kaldim emzirdim oyle aliskanlik oldu:KK76: simdi hemen emzirmeye kalkiyrm ama hep arabanin icinde:KK12: uzun yolculuga cikicam milletin arasinda falan alismam lazim. Simdilik sadece taktik gelistiriyorum
Oturduğumuz yerde emzireyim dedim o emzirme önlükleri ne meret bişey bu sıcakta çocuğun yüzü gözü kapanınca açmaya çalışıyor ben tam ınu göremediğim için boğazına kaçar diye rahat edemiyorum
25 günlük canim. 27 temmuz dogumlu.. Birden atesi cikmaya başladı mikropta kapmis zaten bugun kesin gece burada kalicak dedi dr. Bekliyoruz simdi iste
canım çok geçmiş olsun

Kızlar göğüs ucu yaralarına göğüs kalkanı iyi gelir mi işe yarar mı ya hangi marka iyi
Yaralara iyi gelir mi bilmem ama. Emzirdikten sonea bisy dokunsun istemyrm o baya iyi oluyo bunun icin. Bide pedler uclari geri sokuyoken yani nasil anlatilir bilemedim:) anladinz siz onu:)) bu oldugu gibi kalmasini sagliyor ben o acidan baya faydasini gordum. Ama cok da kullanisli degil maalesf yatarken ve disari cikarken kullanilmiyor bide cocugu kucagima alinca baski yapabiliyor yada kayabiliyor:) o yuzden cok kullanamadm. Yinede az bi sure icin degerdi. Cok siddetliyse al derim

N Naturera aynen bende alistirmaya ve alismay calisiyorum. Hava karanlikken cok guzel oluyor:)) bugn disarda azcik verdim idare etsin diye eve gelene kadar cingar cikardi mecbur arabada tekrar verdim:))

Ama bu cok tatli,anne karnındaki gibi kıvrılmış,maşallah,benimkide böyle dogup yanimda yatacak mi o günleri görmek nasip olacak mi acaba?
Bende doğacağına ininamıyordum gerçi şimdi de nasıl doğdu bu bir mucize bence :) Allah herkese nasip etsin inşallah

Kızlar teşekkür ederim hepinize dualarınızı eksik etmeyin..

Misirpatlagi Misirpatlagi canım ne yaptınız prensesimiz nasıl?

Dün gidip gördük Canim öyle özledim ki anlatamam.. Uyuyordu prenses güldü babasıyla bana :) saat 11.30 olmasini bekliyoruz hastaneye gidicez insallah taburcu der ama hic sanmıyorum nedense..
Dun ateşimiz 36daymis cok şükür bakalim bugun daha bilgi alamadım Insallah iyi olacak kizim

Kızlar bu para için müracaat etmek mi gerekiyor

Back