Yahu benimki niye yüzüstü yağınca ağaçkakan gibi oluyor tak tak tak ağız acik hep aranma hareketleri
ilk günler yatıyordu ne güzel simdik sadece dizimde öyle yatiyo sırtına masaj yaparken oda yani.. Gaz bizimde çok büyük sorun su sıra hala ikiniyor an itibariyle bi turlu tam dalamiyor uykuya
Ay ayni durumdayız canim bi lokma biseyim gobegim vucudumun 3 te 1ini tamamliyo tek başına resmen yaa hamile sandılar beni kaç aylık dediler kahroldum dedim dogurdum beeen
sardın mi karnını sen bacım sarınca az bi ise yarıyordu sanki bel korsesi aldim ama hava çok sıcak diye hep aksattim hic adam akilli takmadim çok mu geç acaba sarmak için artik
Maasallah subhanallah barekallah... Dilini ısır kıçını kaşı kız dillendirme boyle şeyleri vallahi ne cektiysem bu koca karı kılıklı boşboğaz agzimdan çektim ben böyle şeyleri dillendirince hep ziyan oluyor nazar oluyor bebisler tam tersi oluyor hep..
Bende diyodum 3 saatte bi uyanıyor çok düzenli falan diye ahada b.ka sardı herşey tepetaklak
bütün gün gaz sancısı çekip agladik hep huzursuz uykulari kıpır kıpır sürekli uyandırıyor kendini yaaa