- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.781
Canim ben hic ağırlaşmadım . 3.cocugum dünyaya getirdim bu arada. Son günüme kadar denize girdim :) her işimi kendim yaptım. şimdi de normal hayatıma çoktan dönmüş durumdayım.Tecrübeli hanımlar size bir şey soracam, hamileliğinizde 35. hafta ile 39. veya 40. hafta arasında çok fark var mıydı? İyice ağırlaşıyor musunuz?Ben şu an 35. haftada yemeğimi falan yapabiliyorum, ufak tefek işlerimi görebiliyorum, alışverişe bile gidebiliyorum, eşimde şehir dışında anca 39. haftada falan yanıma gelebilecek, yalnızım, acaba o zamana kadar tek başıma götürebilir miyim onu merak ediyorum.Ani bir durum olduğunda beni hastaneye götürebilecek birileri var ama normalde hep tekim.39 a kadar böyle idare edebilirmiyim?Yoksa son zamanlar yataktan kalkamaz, yemek yapamaz, dışarı çıkamaz halemi gelirim?
Bende emzirme örtüsü aldım heryerde emizreyim diye.Avmde denedim bidefa emzirirken etrafa baktım bana bakıyolar mı diyeBende bi kere mecbur kaldim emzirdim oyle aliskanlik oldusimdi hemen emzirmeye kalkiyrm ama hep arabanin icinde uzun yolculuga cikicam milletin arasinda falan alismam lazim. Simdilik sadece taktik gelistiriyorum
Canim biz de dogdugundan beri reflu yataginda yatiriyoruz ama hic yuz ustu denemedim. Sag ve sola yatiriyorum hep. Ama bizim ayak korkulugu yok ben de sevi bebeden almistim. Oglum o kadar kipirdiyo ki bi bakiyorum reflu yatagindan cikmis besigin icine hatta en dibine gelmis oluyo kaya kaya ilerliyo :))Ebebekten almıştım kuzum seviydi sanırım markası, baş yukarıda kalacak şekilde eğimli zaten, sağ solda koruma süngerleri alttada aşağı kaymasın diye ayak korkuluğu var, ama benim kızım onu almadan öncede yüzüstü uyumaya başlamıştı zaten normal yatakta, yani öyle yumayı seviyor yatak sağlamadı bunu, ama yatak on numara oldu onun için portatiftr birşey kime gitsem götürüyorum
Gözünaydın canım.Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Beni de avm deki guvenlik gorevlisi hamile sandi. X rayden gecmistim ayy sen gecmeseydiiin bu halinle dedi. Esim de güldü. Ben aglamaya basladimYahu benimki niye yüzüstü yağınca ağaçkakan gibi oluyor tak tak tak ağız acik hep aranma hareketleriilk günler yatıyordu ne güzel simdik sadece dizimde öyle yatiyo sırtına masaj yaparken oda yani.. Gaz bizimde çok büyük sorun su sıra hala ikiniyor an itibariyle bi turlu tam dalamiyor uykuya
Ay ayni durumdayız canim bi lokma biseyim gobegim vucudumun 3 te 1ini tamamliyo tek başına resmen yaa hamile sandılar beni kaç aylık dediler kahroldum dedim dogurdum beeensardın mi karnını sen bacım sarınca az bi ise yarıyordu sanki bel korsesi aldim ama hava çok sıcak diye hep aksattim hic adam akilli takmadim çok mu geç acaba sarmak için artik
Maasallah subhanallah barekallah... Dilini ısır kıçını kaşı kız dillendirme boyle şeyleri vallahi ne cektiysem bu koca karı kılıklı boşboğaz agzimdan çektim ben böyle şeyleri dillendirince hep ziyan oluyor nazar oluyor bebisler tam tersi oluyor hep..Bende diyodum 3 saatte bi uyanıyor çok düzenli falan diye ahada b.ka sardı herşey tepetaklak bütün gün gaz sancısı çekip agladik hep huzursuz uykulari kıpır kıpır sürekli uyandırıyor kendini yaaa
30. gun hala devam maalesef hem de aktif olarak kirmizi sekilde :/Kızlar kanamanız ne durumda 22 gün bugun benim devam ediyor daha
Benim kız da sırt üstü hiç yatmıyo yan yatarsa da çok derin uyuyamıyo en rahat yüzüstü onda da kolunu kafasının altına koyuyo ayarlıyo zaten kendini yüzüstü olmuyo hiç, bizimkinn de altta destekleyicisi var ama bizimkide aşağı kayıyo poposunu çıkara çıkara yatıyo :)) şekil a da görüldüğü gibi oluyor,maşallahları alayım :)Canim biz de dogdugundan beri reflu yataginda yatiriyoruz ama hic yuz ustu denemedim. Sag ve sola yatiriyorum hep. Ama bizim ayak korkulugu yok ben de sevi bebeden almistim. Oglum o kadar kipirdiyo ki bi bakiyorum reflu yatagindan cikmis besigin icine hatta en dibine gelmis oluyo kaya kaya ilerliyo :))
Beni de avm deki guvenlik gorevlisi hamile sandi. X rayden gecmistim ayy sen gecmeseydiiin bu halinle dedi. Esim de güldü. Ben aglamaya basladimbir saat falan agladim alisveris yapacaktık guya ziyan etti gunumu. Hala 4 5 aylik hamile gibi karnim.
Hayır seninki erken gelmiş bana hiç mesaj falan gelmedi.Kızlar birde birşey soracağım az önce ptt den mesaj geldi, adınıza bilmem kaç nolu gönderi kabul edilmiştir diye, alıcı adında benim kızın adı yazıyor anlafığım kadarıyla doğum parası yattı, eşime eylülün 20sinden sonra anne çekebilir demişler ama bu ay yatmış anladığım kadarıyla, sizlerde bu kadar çabuk mu aldınız o devletin verdipi doğum yardımı ücretini? Bir de ne kadar yattı acaba?
Canım inşaallah hayırlısıyla çıkar hastaneden seni çok iyi anlıyorum benimde yatmıştı. Çok zor Allah yardımcın olsunKızlar bebeğimi küvöze aldılaro kadar üzgünüm ki anlatamam.. Sabah ateşi vardı gece de nefes alırken burundan ses geliyordu. Burun akintisi ve 38 derece atesle hastaneye geldik dr birden yatis dedi neye uğradığımı şaşırdım. Yavrumun hali bile yok. Kıpır kıpır olan kızım o kadar halsiz ki kendi ellerimle yogun bakıma verdim dua edin lütfen kotu bisi cikmasin. Kan sonuclarimiz 1 2 saate çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Canım allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Haber ver bize de.Kızlar bebeğimi küvöze aldılaro kadar üzgünüm ki anlatamam.. Sabah ateşi vardı gece de nefes alırken burundan ses geliyordu. Burun akintisi ve 38 derece atesle hastaneye geldik dr birden yatis dedi neye uğradığımı şaşırdım. Yavrumun hali bile yok. Kıpır kıpır olan kızım o kadar halsiz ki kendi ellerimle yogun bakıma verdim dua edin lütfen kotu bisi cikmasin. Kan sonuclarimiz 1 2 saate çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Kızlar bebeğimi küvöze aldılaro kadar üzgünüm ki anlatamam.. Sabah ateşi vardı gece de nefes alırken burundan ses geliyordu. Burun akintisi ve 38 derece atesle hastaneye geldik dr birden yatis dedi neye uğradığımı şaşırdım. Yavrumun hali bile yok. Kıpır kıpır olan kızım o kadar halsiz ki kendi ellerimle yogun bakıma verdim dua edin lütfen kotu bisi cikmasin. Kan sonuclarimiz 1 2 saate çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Canım çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış,kaç günlük senin bebek, birşeyi varmıydı bir anda mı böyle ateşlendi ne oldu??Kızlar bebeğimi küvöze aldılaro kadar üzgünüm ki anlatamam.. Sabah ateşi vardı gece de nefes alırken burundan ses geliyordu. Burun akintisi ve 38 derece atesle hastaneye geldik dr birden yatis dedi neye uğradığımı şaşırdım. Yavrumun hali bile yok. Kıpır kıpır olan kızım o kadar halsiz ki kendi ellerimle yogun bakıma verdim dua edin lütfen kotu bisi cikmasin. Kan sonuclarimiz 1 2 saate çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Canım çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış,kaç günlük senin bebek, birşeyi varmıydı bir anda mı böyle ateşlendi ne oldu??
İnşallah bir ley çıkmayacak canım önlrm amaçlı yatırmışlardır. Allah yardımcın olsunKızlar bebeğimi küvöze aldılaro kadar üzgünüm ki anlatamam.. Sabah ateşi vardı gece de nefes alırken burundan ses geliyordu. Burun akintisi ve 38 derece atesle hastaneye geldik dr birden yatis dedi neye uğradığımı şaşırdım. Yavrumun hali bile yok. Kıpır kıpır olan kızım o kadar halsiz ki kendi ellerimle yogun bakıma verdim dua edin lütfen kotu bisi cikmasin. Kan sonuclarimiz 1 2 saate çıkar dualarinizi eksik etmeyin
Yok canım inşaallah 35 de ağırlaşmadıysan o zamana kadar da ağırlaşmazsjn inşallah ben son ayımda pencere bile temizlşyordum doğumum için.tabi koltukların arkasına giremiyordum göbekten :)
Normal temizliği yapıyordum. pazara gidiyouk eşimle tabi ben yürüyüş olsun diye. Yoksa kendimi yormadım hiç :)
Moral oldunuz bana,bende sona dogru birilerine muhtaç olurum diye cok üzülüyordum,sagolun kizlar,Allah bebeislerinizi size bağışlasınCanim ben hic ağırlaşmadım . 3.cocugum dünyaya getirdim bu arada. Son günüme kadar denize girdim :) her işimi kendim yaptım. şimdi de normal hayatıma çoktan dönmüş durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?