temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim ben hic ağırlaşmadım . 3.cocugum dünyaya getirdim bu arada. Son günüme kadar denize girdim :) her işimi kendim yaptım. şimdi de normal hayatıma çoktan dönmüş durumdayım.

Bende bi kere mecbur kaldim emzirdim oyle aliskanlik oldu simdi hemen emzirmeye kalkiyrm ama hep arabanin icinde uzun yolculuga cikicam milletin arasinda falan alismam lazim. Simdilik sadece taktik gelistiriyorum
Bende emzirme örtüsü aldım heryerde emizreyim diye.Avmde denedim bidefa emzirirken etrafa baktım bana bakıyolar mı diye kimse bakmadı ayıp bişey değil tabiki ama alışık olmayınca öyle oluyor :)

Canim biz de dogdugundan beri reflu yataginda yatiriyoruz ama hic yuz ustu denemedim. Sag ve sola yatiriyorum hep. Ama bizim ayak korkulugu yok ben de sevi bebeden almistim. Oglum o kadar kipirdiyo ki bi bakiyorum reflu yatagindan cikmis besigin icine hatta en dibine gelmis oluyo kaya kaya ilerliyo :))

Beni de avm deki guvenlik gorevlisi hamile sandi. X rayden gecmistim ayy sen gecmeseydiiin bu halinle dedi. Esim de güldü. Ben aglamaya basladim bir saat falan agladim alisveris yapacaktık guya ziyan etti gunumu. Hala 4 5 aylik hamile gibi karnim.

Kızlar bebeğimi küvöze aldılar o kadar üzgünüm ki anlatamam.. Sabah ateşi vardı gece de nefes alırken burundan ses geliyordu. Burun akintisi ve 38 derece atesle hastaneye geldik dr birden yatis dedi neye uğradığımı şaşırdım. Yavrumun hali bile yok. Kıpır kıpır olan kızım o kadar halsiz ki kendi ellerimle yogun bakıma verdim dua edin lütfen kotu bisi cikmasin. Kan sonuclarimiz 1 2 saate çıkar dualarinizi eksik etmeyin

Benim kız da sırt üstü hiç yatmıyo yan yatarsa da çok derin uyuyamıyo en rahat yüzüstü onda da kolunu kafasının altına koyuyo ayarlıyo zaten kendini yüzüstü olmuyo hiç, bizimkinn de altta destekleyicisi var ama bizimkide aşağı kayıyo poposunu çıkara çıkara yatıyo :)) şekil a da görüldüğü gibi oluyor,maşallahları alayım :)

Eklentiler

• IMG-20170820-WA0002.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 71

Hahaha seninkide pek ironikmis kuzum.. Ya ben daha önce bi bayana kirdimdi o potu hakettim bence.. Kaç aylık diye sormustum ben doğumu yaptım dediydi aslında salaklık bendeydi bez ve mama almış kadın hadi bezi stok yapıyor varsay karnına siringayla mi bascakti mamayı.. Hakettim ben bunları kirdim kadını..

Hayır seninki erken gelmiş bana hiç mesaj falan gelmedi.
Eylülde yatacak dediler de
Canım inşaallah hayırlısıyla çıkar hastaneden seni çok iyi anlıyorum benimde yatmıştı. Çok zor Allah yardımcın olsun

Canım allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Haber ver bize de.

kızlaaarrr bizim dün 40ımız çıktıııçıktı çıkmasına da ne midede ne de barsakta çıkacak bir şey de kalmadı banyosundan sonra her mamada kustu en son komple üstüme kustu aç aç uyudu. gezmeye gittik geldik asansörde kaka yaptı battık tabii. sonra gece yaptı.. bu sabah mama değiştirdim belki ondandır diye bebevita aldım hipp firmasının.. bakalım nasıl etki edecek. tam 40ladı bizim sıpa

çok geçmiş olsun canım.. iyileşip gelir kuzun hemen inşallah.. dualarımız seninle..

Canım çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış,kaç günlük senin bebek, birşeyi varmıydı bir anda mı böyle ateşlendi ne oldu??

İnşallah bir ley çıkmayacak canım önlrm amaçlı yatırmışlardır. Allah yardımcın olsun

Canim ben hic ağırlaşmadım . 3.cocugum dünyaya getirdim bu arada. Son günüme kadar denize girdim :) her işimi kendim yaptım. şimdi de normal hayatıma çoktan dönmüş durumdayım.
Moral oldunuz bana,bende sona dogru birilerine muhtaç olurum diye cok üzülüyordum,sagolun kizlar,Allah bebeislerinizi size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…