temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kiyamam yaa valla cok tirsiyorum simdiden arastirmalara girdim bayram sonrasi asimiz ins cok etkilenmez

Arkadaslar bizim bebisler ne zamn oyuncaga baslayacak:)) heyecanla bekliyorum:) ayy ben cok tezcanliyimdir hemen yeni seyler olsun istiyorum:)) biz mi oynatcgz ilk yoksa kendileri mi? Kendileri ne zamn oynayabilecek??

Arkadaslar bizim bebisler ne zamn oyuncaga baslayacak:)) heyecanla bekliyorum:) ayy ben cok tezcanliyimdir hemen yeni seyler olsun istiyorum:)) biz mi oynatcgz ilk yoksa kendileri mi? Kendileri ne zamn oynayabilecek??
Ben çıngıraklı hayvanlarını konuşturuyorum öyle oynuyor ama öyle tutup sallamaya falan başlamadı daha. En çok saçlarımı tutup çekmeyi seviyor.
Zaten geçen dr gittik dedik ayları nasıl hesaplıycaz biz. Doğması gereken tarihe göre mi doğduğu tarihe göre mi diye. Dişi ek gıdası vb. Doğması gerekene göreymiş dedim ben bu çocuğa iki aydır bakıyorum 15 günlük mü oldu yani. 1.5 ayı boşa gitti resmen sayılmadı uykusuz gecelerim.

kızlar ben bunalımdayım alışamıyorum nedir bu hapis hayatı gibi oğlum da arada huysuz of allahım çok bunaldim
Dün günler sonra bir kuaföre gideyim dedim bebeği de annem alaın orada oyalar diye çıkmamızla eve girmemiz bir oldu:/ bugün çıkabildik biraz kendime geldim ama yok genel olarak ben dışarıda henüz emziremiyorum onu farkettim ağlayınca panik yapıyorum koştur koştur eve geliyoruz:/ bidaha çıkmamaya karar verdim bi süre.

Hangi yatak cnm ya ben de alayım

Bizimki sac cekmiyo ama benim hep toplu belki ondandr:) bende deneym oyuncagi bari. Ben oyle bos konusuyodum:) bazen ne konuscagmi bilemyrm yapilcak planlari anlatyrm baya komik oluyor.

Bende bi kere mecbur kaldim emzirdim oyle aliskanlik oldu simdi hemen emzirmeye kalkiyrm ama hep arabanin icinde uzun yolculuga cikicam milletin arasinda falan alismam lazim. Simdilik sadece taktik gelistiriyorum

Amin insallah,özel sıkıntılı bir durum şu zamana kadar ortaya çıkmadı,bundan sonrada çıkmaz insallah,cok sagol cevabin icin

Hangi yatak cnm ya ben de alayım
Ebebekten almıştım kuzum seviydi sanırım markası, baş yukarıda kalacak şekilde eğimli zaten, sağ solda koruma süngerleri alttada aşağı kaymasın diye ayak korkuluğu var, ama benim kızım onu almadan öncede yüzüstü uyumaya başlamıştı zaten normal yatakta, yani öyle yumayı seviyor yatak sağlamadı bunu, ama yatak on numara oldu onun için portatiftr birşey kime gitsem götürüyorum

Benim kızın gece uykuları uzamaya başladı, normalde 2. 2.5 saat uyurdu şimdi 1 gibi uyuyorsa 3 4 saat uyuyabiliyor maşallah acıkınca zaten uyanıyor ben uyandırmıyorum o yüzden,çünkü uykusunu alamadığında hepten huysuzlaşıyor, sizinkilerin uyku düzeni nasıl acaba?

Yahu benimki niye yüzüstü yağınca ağaçkakan gibi oluyor tak tak tak ağız acik hep aranma hareketleri ilk günler yatıyordu ne güzel simdik sadece dizimde öyle yatiyo sırtına masaj yaparken oda yani.. Gaz bizimde çok büyük sorun su sıra hala ikiniyor an itibariyle bi turlu tam dalamiyor uykuya

Ay ayni durumdayız canim bi lokma biseyim gobegim vucudumun 3 te 1ini tamamliyo tek başına resmen yaa hamile sandılar beni kaç aylık dediler kahroldum dedim dogurdum beeen sardın mi karnını sen bacım sarınca az bi ise yarıyordu sanki bel korsesi aldim ama hava çok sıcak diye hep aksattim hic adam akilli takmadim çok mu geç acaba sarmak için artik

Maasallah subhanallah barekallah... Dilini ısır kıçını kaşı kız dillendirme boyle şeyleri vallahi ne cektiysem bu koca karı kılıklı boşboğaz agzimdan çektim ben böyle şeyleri dillendirince hep ziyan oluyor nazar oluyor bebisler tam tersi oluyor hep.. Bende diyodum 3 saatte bi uyanıyor çok düzenli falan diye ahada b.ka sardı herşey tepetaklak bütün gün gaz sancısı çekip agladik hep huzursuz uykulari kıpır kıpır sürekli uyandırıyor kendini yaaa

Tamam cnm gördüm ben de hep yanında olduğun sürece yüzüstü yatırıyorum bayılıyor çok rahat ediyor. O yüzden ben de almak istedim.

Amin insallah,özel sıkıntılı bir durum şu zamana kadar ortaya çıkmadı,bundan sonrada çıkmaz insallah,cok sagol cevabin icin
Yok canım inşaallah 35 de ağırlaşmadıysan o zamana kadar da ağırlaşmazsjn inşallah ben son ayımda pencere bile temizlşyordum doğumum için. tabi koltukların arkasına giremiyordum göbekten :)
Normal temizliği yapıyordum. pazara gidiyouk eşimle tabi ben yürüyüş olsun diye. Yoksa kendimi yormadım hiç :)

Klima açıyorsan uykuya dalmadan önce kundakla çok sıkıştırmadan mesela emzirmeden önce

Kızlar birde birşey soracağım az önce ptt den mesaj geldi, adınıza bilmem kaç nolu gönderi kabul edilmiştir diye, alıcı adında benim kızın adı yazıyor anlafığım kadarıyla doğum parası yattı, eşime eylülün 20sinden sonra anne çekebilir demişler ama bu ay yatmış anladığım kadarıyla, sizlerde bu kadar çabuk mu aldınız o devletin verdipi doğum yardımı ücretini? Bir de ne kadar yattı acaba?

Canim doğum yapalı kaç gün oldu? Benim 12.gunum eski kıyafetlerim oluyor bana ama hafifte olsa göbek var. Oda zamanla gider diye düşünüyorum. Hamilelikte 8 kg almıştım 1 kg kaldi eski kiloma düşmeme.

Klima açıyorsan uykuya dalmadan önce kundakla çok sıkıştırmadan mesela emzirmeden önce

Klimamiz yok biziiiim ya zaten istesemde kundak yaptirmaz bu zilli bana her tarafı ayrı oynuyor az gevşek biraksam elleri kundaktan çıkartıyor çırpına çırpına çok sıkıncada bağırıyor bas bas donunun içine sokuyorum bazende çok sinirleniyor ya özgürlük istiyor çocuk az daha büyütsün salicam çayırlara bunu ben.. Çayır bulursam
Sahi ya bizim çocuklarımız hic sokakta oynayamicak mi simdik çok üzülüyorum bu duruma her yer beton yığını kimseye güven yok zaman çok kötü... ne güzeldi bizim cocuklugumuz sokaklardan eve girmezdik aksam ezanı sinirimiz vardı bi hey gidi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…