- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 39
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.401
Canım gözün aydın, olsun görmek bile yeter dahada rahatlamışsındır. Bundan sonrada hayırlısıyla ilerlesin inşallah gebeliğin. MaaşallahÇıktım canım :) kalp atışlarını duyamadık ama gördükpıtpıt atıyordu çok şükür. 6+2 ymiş küçük olduğu için duyulmaz ama sıkıntı yok dedi 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman duyarsın dedi
Ayy sağol canım :) duyamadık ama gördük atıyo ya o bize yetti çok şükür allahıma :) allah kimseye aratmasın bambaşka bir his :) sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah hepimizCanım gözün aydın, olsun görmek bile yeter dahada rahatlamışsındır. Bundan sonrada hayırlısıyla ilerlesin inşallah gebeliğin. Maaşallah
Gozunaydin canim olsun gormek bile yetmistir sana rabbim kucaginda gostersin insÇıktım canım :) kalp atışlarını duyamadık ama gördükpıtpıt atıyordu çok şükür. 6+2 ymiş küçük olduğu için duyulmaz ama sıkıntı yok dedi 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman duyarsın dedi
Aynen ilki gibi o heyecan hic gecmiyor allah herkese tattirsin bu duyguyu sagsalim kucagimiza aliriz insBenimde 3.cocugum olacak Allah izin verirse ilki gibi heyecanliyiz walla hepsinin yeri ayrı Allah sağ salim kucagimizi doldursun sağlıkla gelsin yawrularimiz
Gözün aydın canım darısı başıma inşallah benim çarşamba randevum ama yarın gidebilirim bulantilarla baş edemiyorumAyy sağol canım :) duyamadık ama gördük atıyo ya o bize yetti çok şükür allahıma :) allah kimseye aratmasın bambaşka bir his :) sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah hepimiz
Benim 6haftalik duyulnuştu gayette sesi net geliyordu doktorum dinletti senin niye oyle cikti ki 6+2benim yarin 7haftam bitcek o döllenmeyle ilgili sanirim resmi varmi atarmisin.Çıktım canım :) kalp atışlarını duyamadık ama gördükpıtpıt atıyordu çok şükür. 6+2 ymiş küçük olduğu için duyulmaz ama sıkıntı yok dedi 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman duyarsın dedi
merhabalar beta hcgniz kaç çıktı?Canım doktora gittim ben kanda evet gebelik görünüyor ama tam gebelik dememiz için keseyi de görmemiz gerekiyor dedi şimdi görünmüyor değer düşük olduğu için dedi ayın 14 nde bir daha gideceğim
Canım, gözün aydın sevindim :) ben de kalp atışı için gittiğimde 6+ 3 tük. Kalp atışını çookk derinlerden duyduk, atış hareketini gördük. Doktorum birkaç hafta sonra daha net duyulur demişti ve bir ay sonraya randevu vermişti. Benim de 15 günüm kaldı, tekrar gittiğimde daha net duyarım inşallah. Sen de daha net duyarsın, harika bir olay, maşallah miniklerimize :)Çıktım canım :) kalp atışlarını duyamadık ama gördükpıtpıt atıyordu çok şükür. 6+2 ymiş küçük olduğu için duyulmaz ama sıkıntı yok dedi 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman duyarsın dedi
90.07 çıktımerhabalar beta hcgniz kaç çıktı?
gebe kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar çünkü rahimi hamileliğe hazırlıyormuş.Folik asidi gebe kalmadan önce kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Fakat ben bugün kullanmaya başladım. Aile hekimim yazdı.
son adetiniz ne zaman peki ?benimde beta hcg 492 çıktı.yarın doktora gidicem90.07 çıktı
Canımm cok mutlu oldum. Ne güzel bi histir.Ayy sağol canım :) duyamadık ama gördük atıyo ya o bize yetti çok şükür allahıma :) allah kimseye aratmasın bambaşka bir his :) sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah hepimiz
Canım ben aşılama ile hamile kaldım en son 28 ekim de adet oldum 21 kasımda aşılama yapıldı yumurta geç olgunlaştığı için bugün gittiğim doktor bana adetin 9 aralık olmalı dedi bence yanlış hesapladı 21 kasıma 14 gün ekleyince 4 aralık yapıyor 4 aralık için de normal değil mi değer mol gebelikten korkuyorum senin bat ne zamandı canım bu arada Çorumlumusun yoksa yaşın mı 19son adetiniz ne zaman peki ?benimde beta hcg 492 çıktı.yarın doktora gidicem
Inşallah canım doktor çok rahatlattı kortizon zaten vücudun ürettiği bi hormon dedi ayrıca kalıp sabun kulksn dedi sıvı sabun kullanma dedi hametan ve fito diye 2 krem daha yazdı mecbur kullanıyorum Allahım korusun inşallah bebeklerimizi
Canım 5.71 mm yazıyoGözün aydın canım darısı başıma inşallah benim çarşamba randevum ama yarın gidebilirim bulantilarla baş edemiyorumkaç mm olmus minnak
Canım 6+2 yim bugün. Çok normal duyulmaması dedi çokk derinden duyuluyor ama atışları görünüyor ultrasondaBenim 6haftalik duyulnuştu gayette sesi net geliyordu doktorum dinletti senin niye oyle cikti ki 6+2benim yarin 7haftam bitcek o döllenmeyle ilgili sanirim resmi varmi atarmisin.