temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çıktım canım :) kalp atışlarını duyamadık ama gördük :KK200::anneadayı: pıtpıt atıyordu çok şükür. 6+2 ymiş küçük olduğu için duyulmaz ama sıkıntı yok dedi :anneadayı::KK200: 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman duyarsın dedi :KK36::emir_bebek:
Canım gözün aydın, olsun görmek bile yeter dahada rahatlamışsındır. Bundan sonrada hayırlısıyla ilerlesin inşallah gebeliğin. Maaşallah :nazar::emir_bebek:

Folik asidi gebe kalmadan önce kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Fakat ben bugün kullanmaya başladım. Aile hekimim yazdı.

Canım gözün aydın, olsun görmek bile yeter dahada rahatlamışsındır. Bundan sonrada hayırlısıyla ilerlesin inşallah gebeliğin. Maaşallah :nazar::emir_bebek:
Ayy sağol canım :) duyamadık ama gördük atıyo ya o bize yetti çok şükür allahıma :) allah kimseye aratmasın bambaşka bir his :) sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah hepimiz :anneadayı::KK200::anne:

Kizlar avm lerdeki guvenlik noktalarinda x ray lerden geciyor musunuz? Ben hamile oldugumu yanimdakilere soylemedigim icin hep gectim ama doktoruma da sormadim hic. Soran var mi? Internette arastirdim zararsiz diyor ama yine de tedirgin oluyor insan :/

Ayy sağol canım :) duyamadık ama gördük atıyo ya o bize yetti çok şükür allahıma :) allah kimseye aratmasın bambaşka bir his :) sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah hepimiz :anneadayı::KK200::anne:
Gözün aydın canım darısı başıma inşallah benim çarşamba randevum ama yarın gidebilirim bulantilarla baş edemiyorum :KK43: kaç mm olmus minnak :KK200::emir_bebek:

Çıktım canım :) kalp atışlarını duyamadık ama gördük :KK200::anneadayı: pıtpıt atıyordu çok şükür. 6+2 ymiş küçük olduğu için duyulmaz ama sıkıntı yok dedi :anneadayı::KK200: 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman duyarsın dedi :KK36::emir_bebek:
Benim 6haftalik duyulnuştu gayette sesi net geliyordu doktorum dinletti senin niye oyle cikti ki 6+2benim yarin 7haftam bitcek o döllenmeyle ilgili sanirim resmi varmi atarmisin.

Kızlar benim hcg değerim 90 ultrasonda görünmedi mol gebelik olma ihtimali var mı beta hcg değerlerim 10 30 90 diye arttı bir de doktor bugün endometrioma 28 mm dedi nasıl sizce

Canım, gözün aydın sevindim :) ben de kalp atışı için gittiğimde 6+ 3 tük. Kalp atışını çookk derinlerden duyduk, atış hareketini gördük. Doktorum birkaç hafta sonra daha net duyulur demişti ve bir ay sonraya randevu vermişti. Benim de 15 günüm kaldı, tekrar gittiğimde daha net duyarım inşallah. Sen de daha net duyarsın, harika bir olay, maşallah miniklerimize :)

son adetiniz ne zaman peki ?benimde beta hcg 492 çıktı.yarın doktora gidicem
Canım ben aşılama ile hamile kaldım en son 28 ekim de adet oldum 21 kasımda aşılama yapıldı yumurta geç olgunlaştığı için bugün gittiğim doktor bana adetin 9 aralık olmalı dedi bence yanlış hesapladı 21 kasıma 14 gün ekleyince 4 aralık yapıyor 4 aralık için de normal değil mi değer mol gebelikten korkuyorum senin bat ne zamandı canım bu arada Çorumlumusun yoksa yaşın mı 19

Inşallah canım doktor çok rahatlattı kortizon zaten vücudun ürettiği bi hormon dedi ayrıca kalıp sabun kulksn dedi sıvı sabun kullanma dedi hametan ve fito diye 2 krem daha yazdı mecbur kullanıyorum Allahım korusun inşallah bebeklerimizi

Canim birazda doktora güvenmek gerek aslında ilaca gelene kadar şu soluduğumuz havada bile nekadar zehir var. Allahın izni ile birşey olmaz inşallah.

Gözün aydın canım darısı başıma inşallah benim çarşamba randevum ama yarın gidebilirim bulantilarla baş edemiyorum :KK43: kaç mm olmus minnak :KK200::emir_bebek:
Canım 5.71 mm yazıyo :anneadayı: tam gününde gidiyor dedi 6+2 ymişiz şuan :) bir de ikiz olup olmadığı hala netleşmez dedi :) şuan tek görünüyor ama iki hafta somra bi tane daha görebiliriz dedi ama tabi zayıf bir ihtimal:) doğum tarihi aynı çıktı canım adete göre gittiği için :) darısı başına inşallah :KK36:

Benim 6haftalik duyulnuştu gayette sesi net geliyordu doktorum dinletti senin niye oyle cikti ki 6+2benim yarin 7haftam bitcek o döllenmeyle ilgili sanirim resmi varmi atarmisin.
Canım 6+2 yim bugün. Çok normal duyulmaması dedi çokk derinden duyuluyor ama atışları görünüyor ultrasonda :anneadayı::KK200: resim yine yanımda değil canım yarın atayım :KK66:

X