• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bişey sorucam biliyorum fazla takıntı yaptım bu konuyu ama hani şu 15 dk sol 15 dk sağ emzir muhabbeti var ya siz ne kadar süre ile emziriyorsunuz? İstediği kadar alıp memede uyuyunca sürenin bi önemi var mıdır süt yapımında bi yerde okumuştum yok hep 10 dk emerse süt üretimi yavaşlıyormuş falan diye.

Kızlar göğüs uçları emzirme tekniğiyle alakalı değil mi yara olması falan

Kızlar bebeğim üşütmüş düm hep içtiği gibi kustu. Aç kalıyor diye üzülüyorum :KK43:

Gece de sadece 2 kez süt istedi onda da 5 dk olmadan bıraktı.

1 ayı bitmiş olanlara sorum var. Bebeğiniz gece kaç kez uyanıyor süt için mama veya emziren anneler?
Canım benimkide soğuk almış şurup veriyoruz bizi gece 3 kere kaldırıyor kendisi

Kızlar göğüs uçları emzirme tekniğiyle alakalı değil mi yara olması falan

Kızlar bebeğim üşütmüş düm hep içtiği gibi kustu. Aç kalıyor diye üzülüyorum :KK43:

Gece de sadece 2 kez süt istedi onda da 5 dk olmadan bıraktı.

1 ayı bitmiş olanlara sorum var. Bebeğiniz gece kaç kez uyanıyor süt için mama veya emziren anneler?

Geçmiş olsun canım. Gece 3 bazen 4 kere kalkıyoruz. Sabah 6dan sonra uyumadığımız için o saat geceye girmiyor :D

Merhaba kızlar bizde kalpte üfürüm duyuldu o ana kadar hiç morarma olmamıştı ama şimdi yıkarken ters çevirince kolları vücudu mosmor oldu arada gezdirirken kolu da morarıyor acaba üşüdü mü diyorum sizinde yıkarken morarma oluyor nu

Merhaba kızlar bizde kalpte üfürüm duyuldu o ana kadar hiç morarma olmamıştı ama şimdi yıkarken ters çevirince kolları vücudu mosmor oldu arada gezdirirken kolu da morarıyor acaba üşüdü mü diyorum sizinde yıkarken morarma oluyor nu
Canim kucaktayken bacagi ve kolu morariyor bizimde

Bizimde bazen kolu bacağı morariyo yanlis tutuyoruz sanirim

Kızlar 16 gunluk olduk saglık ocgı devit - 3 oral damlaya verdi bir defada 3 damla yazıyor kullanan arkadaşlar gunde kac defa kullanıyor

Benm bebeğim de üfürüm vardı bebek kardiyoloji bölümünde doçent dr baktı. Kalbinde delik be kaçak var dedi. 3 aylıkken bir daha bakacak. Kapanabilir dedi

Yaaaaa neden ki acaba şimdi bize üfürüm var dediler ya korkuyorum bide banyoda sırtını yıkamak içim ters çevirdik ya mosmor oldu çok korktum.
Canım korkma hiç Allahın izniyle bisey olmaz endiselenme aklına kötü şey getirme gerekirse doktora sor böyle oluuor diye bizimkinin kilosu çok düşük ben ondan diye düşünüyorum

Canım ben de aynı şekilde yapıyorum ama metal çay kaşığı damaklarına zarar verebilir. Silikon mama kaşığı aldım. Tavsiye ederim.
Sabsimplex diye bi damla kullanıyorum ben bu sabah başladım. Çay kaşığına 8 damla damlatıp yalatıyorum tadını da sevdi şapur şupur götürdü

Selam kızlar bu alışma evresi bizim biraz zor geçiyor büyük kızımın huysuzluk lari küçük hanimin gaz sancıları benim uykusuz hallerim ins biran önce düzene gireriz şimdi benim sizlere bi sorum var hani göğüs uçlarımız yara oluyor onu biliyorum ama benim çok farklı bi sorunum daha öldü göğüs etrafım hep sivilce gibi oldu böyle isilik gibi acaba aranızda boyle bişey olan var mı

Allah evlatlarınızı sağlıklı ve hayırlı kılsın.
Ben ve benim gibi isteyenlerde hayırla sağlıkla nasip etsin inş.

Doğum yapan bazı arkadaşların yazdıklarını okudumda insan bir değişik hissediyor. Emmesini, uyumasını, gazını filan yazmışlar :))
İnş Allah hayırlısı ile bana da bu duyguları yaşamayı nasip eder.

Back