- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.101
Şu an sadece cips canım :)Hehe annem gibi desene:) biz kız kardeşmle sürekli tepesinde oluruz ucundan sakin diye:) ya bilmyrm ama mesela benm evde olan şeyleride pek canım istemez. Eşime diyorum alalım evde dursun tamam:) valla kendini tanıcaksın ona göre yapcan bişeyleri:)) abud cubur derken sen neyi kastediyorsun canım. Çikolta cips mi yoksa kraker kek mi ? Yoksa pastane ürünleri mi ayy yazarken canım bişyler çekti:)
Benimki bununla ilgili de bisey soylemediBugün kırkımız çıktı yuppii
Bebişi 1 aylık olan arkadaşlar doktorunuz beslenme konusunda ne diyor?Benimkisi artık yenidoğan değil 2saatte bir beslemene gerek yok demişti.Bebek nezaman isterse ozaman emzir gece de uyandırma demişti.Şimdi öyle doğaçlama emiyoruz ama sanki az emiyor kilo alamayacakmış gibi geliyor
Gozunaydin canim saglikla buyut bebisini.kizlar çok şükür dogdu oglum sabah 7de suni sancı serumu verdiler 8de sancim basladi aksam 5e kadar neler cektim 1 cm acilma oldu olmasina ama bebek kanala inmedi sıkışmış 1.5 saat uğraştım ikinarak kendimden geçtim bebegin kalp atislari 60a kadar dustu acil sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz suan @gripenguen benide eklermisin listeye 40+4te doğdu 08.08.2017 adi ataberk
Bizimki dilini dışarı çıkartamıyordu ve rahat hareket ettiremiyordu. O yüzden de emmeye çalıştıkça canı acıyormuş. Memeye yaklaşmıyordu bağır bağır.Dil bağı nasıl bir etki yapıyormuş ki emmeye
Canım birgün buluşalım ver bana bursadasın nasılsaBenimikini de gomsene oraya
Canım dediğin gibi kendini kastığın için olmuş. Normal doğum için bişey diyemem bilmiyorum ama muayene kasmazsan çok acımaz. Mümkün olduğunca rahat olmaya çalış.Kızlar herkese merhaba.Bugün ilk kez çatı muayenesi yapıldı.Sanırım kendimi çok kastım çünkü canım çok yandı.Normal doğum yapmak istiyorum neden böyle oldu acaba
Soranlara anne karnında başladı bizim dostluğumuz derlerBizimki dilini dışarı çıkartamıyordu ve rahat hareket ettiremiyordu. O yüzden de emmeye çalıştıkça canı acıyormuş. Memeye yaklaşmıyordu bağır bağır.
Canım birgün buluşalım ver bana bursadasın nasılsabayramda gidersem gömerim seninkini de ne olacak. Beraber büyür okur giderler ne güzel
Nasil gecti ilk asinin gecesi bizde bugun olduk ins sorunsuz atlatiriz doktor yinede ates dusurucu ve fitil verdi evde bulunsun diye ama ates cikaran bi asi degil bugun daha sık emzir dediBiz bugün bir aylık olduk aşımuzı olduk biraz huysuz oldu bebişim geçer inşallah
Bende banyodan banyoya çıkarıyorum eldivenleri yoksa ellerinden cok korkuyor hala yaa sizinkilerde oylemi :) banyoda bile elleri tir tir titriyor acilinca esimin parmaklarini tutuyor susuyor bende hizlica yikiyorum :)haklisiniz valla ne 40 miseldiven takiyormusunuz peki
Evet molfixin 2 numarası ile primanın bir numarası hemen hemen aynı boyutta.Arkadaşlar bebeklerinizin göbeği ksçıncı gün düştü ve ne yaptınız düşünce :)
Benim oğlum da pırtlıyo böyle uzunnuzunKimsenin ??? Beni unutuyorsun ama gecelerin bir numaralı uykusuz hamilesiydim ben.. Vallahi doğurdum daha fazla uyuyorum haa ayy ne biçim gecelerdi sabaha kadar zombi gibi evde dolan dolan dur...
Kızlar boka battim ben bugün bir hanimefendiye yakışmayan davranışlar sergiledi kızım resmen beşiğinin alt açma yerinden nerdeyse karşı duvara kadar fiskirtti hali beşik ben heryer bok içinde kaldıgulsemmi aglasammi bilemedim bide sanki o yapmamış gibi bakiniyo sakin sakin noldu ki ben bişi yapmadımki der gibi canim cikti etrafi temizlicem diye o komik degildi ama hic degildi..
Dün aşımuzı olduk bana da dediler etkilemez bu aşı diye ama sanırım bacağı ağrıyordu normalin dışında ağlıyordu gece zor uykuya daldı. Belki tesadüftür ama öyle oldı işte bence bacağı ağrıyordu. Bugün geçti çok şükür.Bende banyodan banyoya çıkarıyorum eldivenleri yoksa ellerinden cok korkuyor hala yaa sizinkilerde oylemi :) banyoda bile elleri tir tir titriyor acilinca esimin parmaklarini tutuyor susuyor bende hizlica yikiyorum :)
Aynen:) en eski dost olurlarSoranlara anne karnında başladı bizim dostluğumuz derler
Bizimki dilini çok rahat çıkarabiliyor dil bağı olayı değildir inşBizimki dilini dışarı çıkartamıyordu ve rahat hareket ettiremiyordu. O yüzden de emmeye çalıştıkça canı acıyormuş. Memeye yaklaşmıyordu bağır bağır.
Canım birgün buluşalım ver bana bursadasın nasılsabayramda gidersem gömerim seninkini de ne olacak. Beraber büyür okur giderler ne güzel
İnşallah canım. Çıkarıyorsa değildir. Ama yine de gittiğinde doktoruna sor. İlerleyen zamanlarda konuşmayı da etkiliyormuş.Bizimki dilini çok rahat çıkarabiliyor dil bağı olayı değildir inş
Ben üç gün falan kullandım eldiveni ellerini tanıması dokunması önemliymiş bebekler kendini düşüyor gibi hissedermis ellerini tutmak önemli emzirirken de güzel oluyo parmağını tutturmakBende banyodan banyoya çıkarıyorum eldivenleri yoksa ellerinden cok korkuyor hala yaa sizinkilerde oylemi :) banyoda bile elleri tir tir titriyor acilinca esimin parmaklarini tutuyor susuyor bende hizlica yikiyorum :)
Bizimkide dogaclama emiyor canim bazen yarim saatte bir bazen 3 saatte bir belli olmuyorBugün kırkımız çıktı yuppii
Bebişi 1 aylık olan arkadaşlar doktorunuz beslenme konusunda ne diyor?Benimkisi artık yenidoğan değil 2saatte bir beslemene gerek yok demişti.Bebek nezaman isterse ozaman emzir gece de uyandırma demişti.Şimdi öyle doğaçlama emiyoruz ama sanki az emiyor kilo alamayacakmış gibi geliyor
Hastanede lohusa serbeti bebek cikolatasi magnet meyve suyu kuru pasta felan ikram ettik.eve cikinca gelmeye basliyolar canimKızlar hastaneye gelenlere ne ikram Ettiniz? Eve çıkınca hemen gelmeye başlıyorlar mı yoksa Bebek biraz büyüyünce mi geliyor insanlar
Biz kisa kollu kisa bacakli tulum giyiyiruz gunduz evler coknsicak hergun banyo yapiyoruz.gece uzun kollu ama ustunu ortmuyorum.kisa kolluysa ortuyorum hafifYeni bebeği olan kızlar bebeği Nasıl giydiriyorsunuz ilk haftalarda havalar sıcak ama sadece çıtçıtlı badi ile üşür mü yenidoğan olduğu için? Kaç kat Nasıl giydirmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?