temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

10. Gün düştü kuzum bizim doktora gitmistik o gün ilaç surdu başkada bişi yapmadık.... Ama hala kanıyor ara ara niyeyse dun bidaha ilaç sürdü kanaması devam ederse gel iğne yapalım dedi
Bizimkinin az önce düşmüş altını değiştireyim derken farkettim :) bugün 8. Günümüz

10. Gün düştü kuzum bizim doktora gitmistik o gün ilaç surdu başkada bişi yapmadık.... Ama hala kanıyor ara ara niyeyse dun bidaha ilaç sürdü kanaması devam ederse gel iğne yapalım dedi
Bizimkinin az önce düşmüş altını değiştireyim derken farkettim :) bugün 8. Günümüz bizimde

Hergün yikiyorum canım. Yikaninca doyuruyorum karnını sonra rahatlamış bi şekilde mışıl mışıl uyuyor oglusum filesinin üzerine yatırıp öyle yikiyorum

Kızlar herkese merhaba.Bugün ilk kez çatı muayenesi yapıldı.Sanırım kendimi çok kastım çünkü canım çok yandı.Normal doğum yapmak istiyorum neden böyle oldu acaba

Yeme konusunu bende merak ediyorum canım. Göbek bagina doktor alkollü bi solusyon yazdı onu damlattik 10 gun sonra düştü zaten. Sonrasında bi bakım yapmadık sadece düştüğü gün değil ertesi gün banyo yaptırdık

Kızlar hastaneye gelenlere ne ikram Ettiniz? Eve çıkınca hemen gelmeye başlıyorlar mı yoksa Bebek biraz büyüyünce mi geliyor insanlar
Ben hastanede yuvarlak renkli sekerlerden cubuklara dizdim, marshmallow, çikolata, kuru pasta, lohusa serbeti ve hediyelik magnet dagittim canım. Hemen gelmediler gerçi çok gelen de olmadi bana mevludu mu beklediler bilmiyorum ama zaten 19. Gün mevlüt yaptım ben

Işte benim sorunum ucundan yiyememek :) illa bitiricem onu rahat edemiyorum yoksa
Hehe annem gibi desene:) biz kız kardeşmle sürekli tepesinde oluruz ucundan sakin diye:) ya bilmyrm ama mesela benm evde olan şeyleride pek canım istemez. Eşime diyorum alalım evde dursun tamam:) valla kendini tanıcaksın ona göre yapcan bişeyleri:)) abud cubur derken sen neyi kastediyorsun canım. Çikolta cips mi yoksa kraker kek mi ? Yoksa pastane ürünleri mi ayy yazarken canım bişyler çekti:)

Benm doktorum bişeyi yasaklamadı canım. Ayrica turkuyede de cok guvendgm bi cocuk doktoru var arkadsm ona gidiyor o da hersyi ye demis. Kendin de zmanla denedkce sana ne donunuyor anlarsin. Bunye ile alakali bence:)

Bugün kırkımız çıktı yuppii
Bebişi 1 aylık olan arkadaşlar doktorunuz beslenme konusunda ne diyor?Benimkisi artık yenidoğan değil 2saatte bir beslemene gerek yok demişti.Bebek nezaman isterse ozaman emzir gece de uyandırma demişti.Şimdi öyle doğaçlama emiyoruz ama sanki az emiyor kilo alamayacakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…