- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.081
Bizimkinin az önce düşmüş altını değiştireyim derken farkettim :) bugün 8. Günümüz10. Gün düştü kuzum bizim doktora gitmistik o gün ilaç surdu başkada bişi yapmadık.... Ama hala kanıyor ara ara niyeyse dun bidaha ilaç sürdü kanaması devam ederse gel iğne yapalım dedi
Bizim de 8. Gün düşmüştü.Bizimkinin az önce düşmüş altını değiştireyim derken farkettim :) bugün 8. Günümüz
Bizimkinin az önce düşmüş altını değiştireyim derken farkettim :) bugün 8. Günümüz bizimde10. Gün düştü kuzum bizim doktora gitmistik o gün ilaç surdu başkada bişi yapmadık.... Ama hala kanıyor ara ara niyeyse dun bidaha ilaç sürdü kanaması devam ederse gel iğne yapalım dedi
Bizim de bugün 8.gün az önce düştü napıcamı bilmiyorum kayınvalideme soracağım :)Bizim de 8. Gün düşmüştü.Sardım sakliyorum hacettepeye gömcem
Sen ne yapacaksın?
25 günlükken filan başladıKaç günlük başladı gaz sancısı
8. gun düştü canim bizim, ben ODTÜ ye gomucem su an kitaplikta sakliyorum :)Arkadaşlar bebeklerinizin göbeği ksçıncı gün düştü ve ne yaptınız düşünce :)
Dil bağı nasıl bir etki yapıyormuş ki emmeyeCanım benimki de aynı tarif ettiğin gibi yapıyordu dil bağındanmış. Kanayınca anladık.
Ben yanında olduğum sürece yatırıyorum çok rahat uyuyor öyleKızlar bebeklerinizi yüz üstü yatiriyormusunuz hiç ben yaninda olduğum zaman uyanikken yatiriyorum yanlismi yapıyorum rahat gözüküyor qma erken ki daha
Işte benim sorunum ucundan yiyememek :) illa bitiricem onu rahat edemiyorum yoksa:) hamileyken de şimdi de kendime bişeyi yasaklmadım ben ya. Sonra daha cazip hale gelir benm icin ucundan da olsa azcik yerim :)
Hergün yikiyorum canım. Yikaninca doyuruyorum karnını sonra rahatlamış bi şekilde mışıl mışıl uyuyor oglusumNasıl banyo yaptırıyorsunuz kızlar hergün mü, beslenmeden öncemi sonra mı, doktoeum 1 ay olunvay kadar küveti doldruma dedi su dökerek yıka dedi. Göbeği düştü 2 gün de geçti de yarın sabah yıkayalım artık dedik.
Yeme konusunu bende merak ediyorum canım. Göbek bagina doktor alkollü bi solusyon yazdı onu damlattik 10 gun sonra düştü zaten. Sonrasında bi bakım yapmadık sadece düştüğü gün değil ertesi gün banyo yaptırdıkKızlar emzirme döneminde yemememiz gereken uzak durmamız gereken yiyecekler var mı? Doktoru yasak koyan vat mı?
Göbek bağı bakımı Nasıl oluyor kızlar düşene kadar neler yaptınız? Düşünce ne yaptınız
Ben hastanede yuvarlak renkli sekerlerden cubuklara dizdim, marshmallow, çikolata, kuru pasta, lohusa serbeti ve hediyelik magnet dagittim canım. Hemen gelmediler gerçi çok gelen de olmadi bana mevludu mu beklediler bilmiyorum ama zaten 19. Gün mevlüt yaptım benKızlar hastaneye gelenlere ne ikram Ettiniz? Eve çıkınca hemen gelmeye başlıyorlar mı yoksa Bebek biraz büyüyünce mi geliyor insanlar
10. Gün düştü canım. Düşünce bisey yapmadim sadece ertesi gün banyo yaptirmamizi söyledi doktorArkadaşlar bebeklerinizin göbeği ksçıncı gün düştü ve ne yaptınız düşünce :)
Benimikini de gomsene orayaBizim de 8. Gün düşmüştü.Sardım sakliyorum hacettepeye gömcem
Sen ne yapacaksın?
Normal canım. Sezeryanın muhabbeti bile geçmedi. Bi sıkıntı olmadğı sürece yapmıyolarmış galiba.Amerikada nasıl doğurdun normalmmi sezeryan mı :)
Hehe annem gibi desene:) biz kız kardeşmle sürekli tepesinde oluruz ucundan sakin diye:) ya bilmyrm ama mesela benm evde olan şeyleride pek canım istemez. Eşime diyorum alalım evde dursun tamam:) valla kendini tanıcaksın ona göre yapcan bişeyleri:)) abud cubur derken sen neyi kastediyorsun canım. Çikolta cips mi yoksa kraker kek mi ? Yoksa pastane ürünleri mi ayy yazarken canım bişyler çekti:)Işte benim sorunum ucundan yiyememek :) illa bitiricem onu rahat edemiyorum yoksa
Benm doktorum bişeyi yasaklamadı canım. Ayrica turkuyede de cok guvendgm bi cocuk doktoru var arkadsm ona gidiyor o da hersyi ye demis. Kendin de zmanla denedkce sana ne donunuyor anlarsin. Bunye ile alakali bence:)Kızlar emzirme döneminde yemememiz gereken uzak durmamız gereken yiyecekler var mı? Doktoru yasak koyan vat mı?
Göbek bağı bakımı Nasıl oluyor kızlar düşene kadar neler yaptınız? Düşünce ne yaptınız
12.gün düştü. Eskiden annem gömerdi bende gömmeyi düşünüyorum biyereArkadaşlar bebeklerinizin göbeği ksçıncı gün düştü ve ne yaptınız düşünce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?