- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.921
Dikislerin kayboldu mu canim senin? Benim distakiler hala duruyo ne zaman kaynicak acaba?2 hafta sonra artık eskisi gibi oturup kalkıyordum
Benimkilerde duruyo daha yaDikislerin kayboldu mu canim senin? Benim distakiler hala duruyo ne zaman kaynicak acaba?
Maşallah ne güzel darısı basimiza diyelimBeslenmeme de dikkat etmiyorum açıkçası her sabah katmer yiyorum mantı filan ne bulduysam yiyorum kendim için ayrı bebek için ayrı yiyorum. sanırım ödemim çok olmuş benim kilo olsa bu kadar çabuk gitmez diye düşünüyorum. Bir de ben mama vermiyorum sadece anne sütü ile besliyorum etkisi var mı bilmem. Oğlumda birazcık obur yediğim ona gidiyor 21 günde 1 kilo almış
Sanırım şeker diyetine maruz kalanlar kilo aliyor bende ayni şekilde saldırıyorum her şeyeBen doğumdan sonra 2 kilo aldim seker diyeti bitince saldirdim herseye bende çok az kilo almistim ama göbek öylece duruyor valla kiloya gobegin alakası yok canim
Benim 30. Günüm dikişler 1 hafta 10 gün öncesine kadsr vardı elime değiyordu. Şimdi görünmüyorlar. Korkma canım. Ben sanıyordum asla eskisi gibi olmicak. Özel olacak ama ilişki bile yaşayamam diye kendi kendime aklıma geldikçe bile korkuyordum ama artık korkmuyorum daha yaşamadım 40 gün olmaması lazım da.Dikislerin kayboldu mu canim senin? Benim distakiler hala duruyo ne zaman kaynicak acaba?
Sma ben de kullanıyorum bizde gaz yapmadı.Merhaba kızlar bebeğimde müthiş bir gaz sancısı var sabaha kadar kıvranıyor. SMA kullanıyordum o iyi gelmedi diye Milupa aldım o daha kötü etti. Birde emziriyorum acaba benden mi geçiyor. Bir de isilik olmuşuz çok fena(((( Siz neler yapıyorsunuz gaz sancısı ve pisliğe?
Bende tek zıbın giydiriyorum ama hergün yıkamıyorum annem poposu üşür ondan gaz olur diyor 2 güne bir yıkıyorum. Her gün yıkıyım bari. Teşekkür ederim.Sma ben de kullanıyorum bizde gaz yapmadı.
İsilik için şunu söyleyebilirim ya çok giydiriyorsun ya da yeteri kadar sık yıkamıyırsun çocuğu. Ben de isilik olduktan sonra sadece bir zıbın giydiriyorum. Her sabah yıkıyorum bazen akşam da bucuduna su gezdiriyorum çocuk da isilik de kalmadı huysuzluk da
Seninki kendi eriyen dikiştir belki canım o yüzden onlar alınmıyor, ben salı doğum yaptım çarşamba aldıracağım 1 hafta sonra oluyorCanım kaçıncı gününde gideceksin peki. Ben sormuştum hayır alınmayacak demişti doktorum
Ben gaz sancısı için doktora danıştım günde 4 defaya kadar 1 cay kasığı hakiki zeytşnyagı verebilirsini dedi ki verdiğim gibi zorlandı ama catır catır çıkardı :) Bir de günde 3 kerr 1 damla sab simpleks verrbilirsin dedi ama ben bunları alışmasın diye sürekli yapmıyorum baktım ki birkaç beslenmenin üstüne hala çıkaramıyor gazını o zaman veriyorum rahatlatıyor baya biMerhaba kızlar bebeğimde müthiş bir gaz sancısı var sabaha kadar kıvranıyor. SMA kullanıyordum o iyi gelmedi diye Milupa aldım o daha kötü etti. Birde emziriyorum acaba benden mi geçiyor. Bir de isilik olmuşuz çok fena(((( Siz neler yapıyorsunuz gaz sancısı ve pisliğe?
Hemde nasıl sabrin sonu canım hiç kilofalan takmiyorum biraz daha yiyip sonra artık dikkat etmek istiyorum bakalım 9 ay hasret kaldım tatlıyaSanırım şeker diyetine maruz kalanlar kilo aliyor bende ayni şekilde saldırıyorum her şeye
Bebeğiniz kaç günlük benim ki 10 günlük zeytinyağı dokunur mu kiBen gaz sancısı için doktora danıştım günde 4 defaya kadar 1 cay kasığı hakiki zeytşnyagı verebilirsini dedi ki verdiğim gibi zorlandı ama catır catır çıkardı :) Bir de günde 3 kerr 1 damla sab simpleks verrbilirsin dedi ama ben bunları alışmasın diye sürekli yapmıyorum baktım ki birkaç beslenmenin üstüne hala çıkaramıyor gazını o zaman veriyorum rahatlatıyor baya bi
Dokunmaması gerek canım. Benim bebeğim 33 haftalık doğdu. Ona bile doğduğu hafta zeytinyağı içirdi dr.Bebeğiniz kaç günlük benim ki 10 günlük zeytinyağı dokunur mu ki
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah bebişinekizlar bugun 40+3 oldum bebis hala gelmedi doktor yatis verdi aksam 10da yatcam hastaneye suni sanci vercekler yarin sabaha bende kavusmus olcam ogluma allahin izniyle inşallah
Canim dikişler eriyormu yoksa dökülüyor muBenim 30. Günüm dikişler 1 hafta 10 gün öncesine kadsr vardı elime değiyordu. Şimdi görünmüyorlar. Korkma canım. Ben sanıyordum asla eskisi gibi olmicak. Özel olacak ama ilişki bile yaşayamam diye kendi kendime aklıma geldikçe bile korkuyordum ama artık korkmuyorum daha yaşamadım 40 gün olmaması lazım da.
Korkma geçiyor bana dediklerinde inanmıyordum ama gerçekmiş eskisi gibi görünüyor şimdi ama daha iyileşir
Ben de ayni dusunuyorum canim iliski asla bi daha yasayamam bu halde diye uzuluyorum :/ her an dikislerim acilcak korkusu var icimde. Insallah senin gunune geldigimde ben de senin gibi konusabilirimBenim 30. Günüm dikişler 1 hafta 10 gün öncesine kadsr vardı elime değiyordu. Şimdi görünmüyorlar. Korkma canım. Ben sanıyordum asla eskisi gibi olmicak. Özel olacak ama ilişki bile yaşayamam diye kendi kendime aklıma geldikçe bile korkuyordum ama artık korkmuyorum daha yaşamadım 40 gün olmaması lazım da.
Korkma geçiyor bana dediklerinde inanmıyordum ama gerçekmiş eskisi gibi görünüyor şimdi ama daha iyileşir
Çok saol cevabın için :)))Dokunmaması gerek canım. Benim bebeğim 33 haftalık doğdu. Ona bile doğduğu hafta zeytinyağı içirdi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?