- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.581
Canım sanki bizi anlatiyorsun. Bizimkinin ellerinden hiçbir işimizi yapamıyoruzDogum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sizde katildiniz sonunda emisme uyuma alt değişme kervanına kolay gelsinşükürler olsun memiktolarim normal haline döndü hep ole kaya gibi kalacaklar sanıyordum artik daha rahat emebiliyoruz... Kucağa alistirmislardi kızımı inşallah bu huyumuzdanda kurtulucaz yavaş yavaş... Yatır kaldır yatır kaldır yapa yapa sakinlestirmeyi başardım bugün kaç gündür cirim cirim cirliyordu yatınca bugün maşallah sakince bakisiyoruz.. Emzik benim kızda almıyor normal zamanda iki emiyor sonra eli kolu durmadigi için ağzından atıyor ki mememdeykende boyle çok hareketliyiz ellerimizi bi türlü kontrol edemiyoruz sonunda memeyi ağzımızdan kaçırıp cirliyoruz sizin bebislerin hareket durumu nasıl ya benimki mi anormal acaba karnimda belliydi gerçi bu zillinin boyle olacağı daha 9 buçuk haftalıkken durmuyordu eli kolu bu çocuk erken doğar demişti radyoloji uzmanı hiçte erken doğmadı gerçi ama çok bekletti anneyi bu cadı...
17 temmuzda oldu canım ne bilim gaz çıkarma sorunu yok yapıyo ama onun dışında da ikinma sorunu var inşallah kolik olmazCanım ya netten araştırdım bu haftalarda gaz sorunu ortaya çıkarmış bu da kolikmis sanırım. Sizin bebeginiz ne kadarlik canım? Şimdi yanina yattim uyurken izledim dudaklarini büyük tuvaletini yapacakmış gibi sıkıyor gaz olabilir gerçekten.
Ay canım inşallah ya
Canım fotoyu ekleyemiyorum bir yerde yazıyor önce ikinmalarla başlayıp gaz sikintisinsikintisina cevrilirmis. Allah korusun inşallah bir an önce geçer huzursuzluğu17 temmuzda oldu canım ne bilim gaz çıkarma sorunu yok yapıyo ama onun dışında da ikinma sorunu var inşallah kolik olmaz
Canim benimki anne karnindada cok hareketliydi simdide oyle kundak yapıyorum kollarina ama guzel bir ozellik gazini kendi esneme gerilme hareketleri ile kolayca cikarabiliyor hic gaz sorunumuz yok cok sukur . Benimkide emzigi aldi ama cok kullanmak istemiyorum yaa geceleri uykuya dalmada verecem sadece sonra biraktirmasida sorun oluyormus
Canım sanki bizi anlatiyorsun. Bizimkinin ellerinden hiçbir işimizi yapamıyoruzuyurken bile sanki birini kucaklıyor gibi açıyor kolları uzatıyor böyle olacağı belliydi gerçekten karnimdada. Hattâ doğum anında da belliydi kordonunu eline dolayıp bırakmadığı için kanala girememisti şimdi de emerken ya kulagini tütüyor ya yüzünü çiziyor ya da mememi emdiği yerden minicik cimcikliyor sanki ya da sütyenmin bir yerinden cekistiriyor
Ay ne diyosun ya bizde aynı. Hamileyken 3-4 kez tutardı hickirik şimdi d3 aynı. Sinirlenip tekme atardi karnimda şimdi de bağırıyor uzun sürünceEmzik şart bacım yaa manuel susturucu o almassa mahvolurum... Bebeklerin emzik emmesi güzel bişi ama ya kendi kendilerini sakinleştirebilecekleri tek duyu algıları ağızlarında ve emzik bunu sağlayabilen anne göğsünden sonra ikinci araç kullanmak lazim... Hakkaten gaz isi öyle ha ikiniyo sikiniyo zart zart gidiyo bazen esimle bakakaliyoruz bu ses ondan mi geldi diye
Hahaha ayni ayni sutyenimi cekmesine hastayim zaten bide emerken kacirinca memeyi heycanlaniyo araniyo kafa Azer bülbül gibi zati elini bulup emmeye basliyor cok cok ses cikartiyo birakmiyoda kopuyorum.. çok fena bu yeni nesil yaaa götü başı ayrı oynuyor hepsinin
Benimki karnimda hep hickirirdi oda ayni kaldı hergun mutlaka hick hick hickiriyoruz sizde durum nasıl
Bizim de yarın var hepatit asimiz. Korktum şimdi benim oglusumda böyle olur mu acabaSelam kızlar. Bugün hepatit asimiz vardı yaptırdık geldik sabah. 11 'den saat 5e kadar huysuzluk yaptı oğlum tüm gün emzirdim kollarim tutuldu resmen. Tam uykuya dalıyor yerine bırakıyorum çığlık atarak uyanıyor anında anlamadım ne olduğunu. Acaba aşıdan dolayı mi diyorum bilemiyorum. Şu an uyuyor ama uyanacak diye ödüm kopuyor. Hepatiti yaptıranlar var mi böyle bi durum sizde de. Yoksa benim oğlumun huyu mu değişiyor. Yeni emzigi de almadı zaten bugün işim çok zor
Canım diğer arkadaslarin olmamış hiç sende korkma çünkü dedigim gibi sağlık ocağında bu kadar aglamamisti ben gazdan suphelenmeye başladım. Korkutma kendini canımBizim de yarın var hepatit asimiz. Korktum şimdi benim oglusumda böyle olur mu acabasize de geçmiş olsun canım
Inşallah canım. Seninki de geçer hemen inşallahCanım diğer arkadaslarin olmamış hiç sende korkma çünkü dedigim gibi sağlık ocağında bu kadar aglamamisti ben gazdan suphelenmeye başladım. Korkutma kendini canım
baldan_madam canım gün olarak sen daha tecrubelisin diye sana sorayım dedim. Doktoruniz hiç gaz şikayeti söylemeden gaz için damla verdi mi size? Bize geçen hafta vermişti doktoruma çok güvenmediğim için bende kendisine gazla ilgili şikayette bulunmadıgm için almadım ilacı. Çünkü gayet iyi çıkarıyordu gazını. Acaba diyorum herkese veriliyor da ben almadim diye gaz problemi mi başladı çocuğun. Bilen başkaları varsa onlar da cevap versin lütfen. Size boylu bi ilaç verildi mi ona göre yarın hemen gidip alicam
Ay ne diyosun ya bizde aynı. Hamileyken 3-4 kez tutardı hickirik şimdi d3 aynı. Sinirlenip tekme atardi karnimda şimdi de bağırıyor uzun sürünce
Evet canım. Yedirirkenhep kafası gövdesinden yüksekte olsun. Boynundan tut sırtı kafası yüksek kalacak şekilde eğim ver. Bir de genzine kaçarsa biraz daha dik diğer elinle de iki kaşının ortasından biraz bastırarak alnına doğru çektir. Hemen akıyor boğazından. :)Tam anlayamadım canım elimle boynundan tutup kafasını hafifçe yukarı mı kaldırayım
Canım azaldı benim 20 günlükten beri az gündüzleri 3 er saat falan uyanık kaldığımız oluyor. Aralarda bir saat. Toplam kaç saat uyuyordur kestiremedim ama eskisi gibi ye gaz çıkar uyu düzeni yok.Insallah gecicidir canım. Bide bisey sorucam seninki ne kadarlik oldu bilmiyorum da 1 ayı doldurduğunda uyku düzeni nasıl değişti mı. Mesela bizimki gündüzleri çok uyurdu ama artık uyumuyor. Hadi uyumadigi gibi sakince vakit geçirse ıyi de uyanık olduğu ve memede olmadığı her an ağlıyor. Günde kaç saat uyuyordur seninki
Canım kusura bakmazsan kirasını sorabilir miyim? Biz de düşündük de yaklaşık bir mebla öğrenmek istedim. :)Kızlar ben mamaya başladım en azından Cuma kontrolüne kadar şu sarılık olayı beni paranoyak yaptı sürekli çocuğu inceliyorum. Neyseki aventin bi biberonu işe mamayı kabul etti cuk cuk emiyor. Benim de göğüslerim iyileşir umarım şuan berbt durumda doktor e vitamini verdi sürüyorum bu gece hep dinlendiricem. Yarın da medela pompa kiraladım o gelecek sağıp biberonla vericem. Hemen alışmaz dimi ya. Cuma tekrar memeye dönüş yapıcam.
Canım biz demedik. Kendi verdi ama muayene etti çok gazı var dedi. Bizimki de çok atıyor gaz ama yine de kıvranıyor. Attığından fazlası varmış. Sen çıkarıyor diye güvenme bence. Doktor verdiyse al. Zaten o damlaların çoğu bitkisel. Kıvranmasın kuzucuk.baldan_madam canım gün olarak sen daha tecrubelisin diye sana sorayım dedim. Doktoruniz hiç gaz şikayeti söylemeden gaz için damla verdi mi size? Bize geçen hafta vermişti doktoruma çok güvenmediğim için bende kendisine gazla ilgili şikayette bulunmadıgm için almadım ilacı. Çünkü gayet iyi çıkarıyordu gazını. Acaba diyorum herkese veriliyor da ben almadim diye gaz problemi mi başladı çocuğun. Bilen başkaları varsa onlar da cevap versin lütfen. Size boylu bi ilaç verildi mi ona göre yarın hemen gidip alicam
Insallah hemencik hallolur yavrun da bişey hissetmez beni şimdiden ılk asi derdi sardı annem de olmucak nasıl yaptiricam bilmiyorumKızlar dil bağı için sabah doktora gidicez. Bize dua edin. Eğer müdahaleye uygunsa yarın yapacaklar. İtiraf ediyorum biraz korkuyorum.Tamam birazdan biraz fazla. Ben çok korkuyorum
Ayakta degil de anna dizlerime sigiyor:) ben bazen salliyorum ozellikle gunduz uykuya dalamadigndaKızlar bebeklerinizi ayağınızda sallıyor musunuz
Ben dogudktan sonra ara ara denedim:) gerckten istemedgnde zorlamiyrum. Yada agladigi zamanlar mumkun olmuyor vermek:) keyifliyken de benim veresim gelmiyor ama yavas yavas alistrmk icin veriyorum benKızlar bebeğim 3 günlük beni emzik niyetine kullanıyor siz kaç günlukken emzik verdiniz bizim için erken mi rmzik vermek için
Dualar sizinle olsun cnm hemen atlatın inş. Bu arada kira ücreti aylık 100 lira dedi. Bikereye mahsus da aparat alıyormuşsun o da 60 tl dedi. Bir de sen gidip yerinden de alabilirsin ya da eve göndertebilirsin eve getirirlerse ekstra servis ücreti alıyorlarmış. Bu ay deniycem özellikle şu dönemi atlatana kadar.Kızlar dil bağı için sabah doktora gidicez. Bize dua edin. Eğer müdahaleye uygunsa yarın yapacaklar. İtiraf ediyorum biraz korkuyorum.Tamam birazdan biraz fazla. Ben çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?