- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.521
Ben de onu kullanıyorum Yan yatırarak veriyorum emzirir pozisyondaKızlar bebebğime bazen mama takviyesi verdiğimi söylemiştim.Anne göğsüne en yakın biberon diye philips avent biberon almıştım.Bebeğimin mamayı alırken genzine süt kaçıyo öksürüğe boğuluyo çok korkuyrm boğulacak diye biberondan mı kaynaklanıyo anlamadım.Sizin başınıza geliyo mu
Tamam canım deniyeyim sağolCanım 1 damla sütünden damlat geçer hemen
Onu denicem canım birazdan. Çok sağol3-4 gün önce benimde bebeğimin sol gözü öyle oldu duştan sonra. Acile bile gidecektik ama gitmedik akşamdı zaten yarına kadar geçmezse gidecektim doktora. Sonra süt damlattım dediler damlattım emzirsiğim zamanlarda yarına kadar geçti sayılır ertesi gün ise tamamen geçmişti çok şükür
Hayır canım bizimkisi gazi da tuvaleti yapıyor ama neden ikindigini bilemiyorim işte. Doktora da gaz sıkıntısı falan olmadığı için bisey dememiştimEvet canım benimki de öyle büyük tuvalet ve gazı için balık gibi kıvranıyor yavrum kucağımda.Çığlık atıp ağlıyor.Damlayı 2 gündür kullanıyorz sizebişey verdi mi doktor?
Maşallah canım bende gece vermeyi düşünüyorum Güle güle büyüt meleginiBen ameliyattan çıkana kadar odada emzik emmiş hem de kırk yıldır emzikli gibi ultrasonda devamlı elleri agzindaydi emme refleksi maşallah çok iyi ılk dakikalarindan beri emzik emiyo yani canım
Aynı şekilde benimki de öyle rezene çayı içiyorum şimdi bide soğuk bişey yiyip içmemek gerekiyormuş ona da dikkat ediyorum ama bu ikinma nöbetleri bizi mahvettiHayır canım bizimkisi gazi da tuvaleti yapıyor ama neden ikindigini bilemiyorim işte. Doktora da gaz sıkıntısı falan olmadığı için bisey dememiştim
Sağol canım hepimiz sağlıkla buyutelim meleklerimizi emzik kurtarıcı gerçekten inşallah alışır diyelimMaşallah canım bende gece vermeyi düşünüyorum Güle güle büyüt melegini
Yan yatıtınca genzine kaçma olayı olmuyor muBen de onu kullanıyorum Yan yatırarak veriyorum emzirir pozisyonda
Öyle olsa emzirirken de kaçar canım başı çok hafif yukarda olsun zaten bu biberonun ucundan bebek çektikçe geliyoYan yatıtınca genzine kaçma olayı olmuyor mu
Benimki de öyle.Uyurken bile kendini sıkıyor bazen gazını çıkarıyor bazen çıkaramıyor sızlanıyorKızlar ya bebeğim kabız değil gayet güzel tuvalet sayısı falan ama çok gaz çıkarıyor ve bunu ve kakasını yaparken inanılmaz kıvranıyor çığlık atıyo bazen tuvalete alışma süreci diyolar ama çok fazla uykusu bölünüyor bu yüzden
Ben çok değiştiriyorum. Her gün 10 u geçiyor. Ama benim ki fazladır belki. Bazen 2 kere bazen 7 kere kaka yaptığı oluyor bebeğin çok da sıvı yapıyor.Kızlar günde kaç bez harcıyorsunuz ? Her çişte aşt değiştirmek gerekir mi
Hayırlı olsun canim. Gözünüz aydın.Kizlar şimdi şimdi kendime geliyorum iyiyim çok şükür bebekte iyi hamd olsun rabbime
Kızlar günde kaç bez harcıyorsunuz ? Her çişte aşt değiştirmek gerekir mi
Bana da dogum aninda sonda takilmisti ondan da olabilir o zaman.Ben yasadim idrar yaparken ama sondadan kaynaklanmis iki haftada gecti
Canim ben de avent kullaniyorum. 3-4 cekisten sonra agzindan cikarip nefes almasini bekliyorum sonra devam ediyorum yoksa bizimki de genzine kaciriyo. Ama benim bebegim 11 gunluk o yuzden zorlanıyoruz biraz.Kızlar bebebğime bazen mama takviyesi verdiğimi söylemiştim.Anne göğsüne en yakın biberon diye philips avent biberon almıştım.Bebeğimin mamayı alırken genzine süt kaçıyo öksürüğe boğuluyo çok korkuyrm boğulacak diye biberondan mı kaynaklanıyo anlamadım.Sizin başınıza geliyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?