temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet canım benimki de öyle büyük tuvalet ve gazı için balık gibi kıvranıyor yavrum kucağımda.Çığlık atıp ağlıyor.Damlayı 2 gündür kullanıyorz sizebişey verdi mi doktor?

Canim yanma enfeksiyon da olabilir bende dogum oncesi idrar yolu enfeksiyonu vardi dogum sonrasida yanma artti devam etti doktor enfeksiyon dan demisti sezeryan olan arkadaslarima sordum hicbiri yanma yasamamis
Hmm bilemedim ki cok su iciyorum idrarimin rengi de acik baya ama. Dikislerden dolayi yanma oluyo diye dusunuyodum. Sezaryende dikis karinda sonucta onların yanmaz heralde.

kızlaaar... Mami Power Emziren Anne İçeceği diye bi içecek duydunuz mu arkadaşımın arkadası bu ürünü kullanmış sütü acayip artmış. internette araştırdım yorumlar iyi ama karasız kaldım. ben şimdiden takviye yapmak istiyorum emme hikayelerini duydukça ne diyorsunuz?

Benimki emzik tutmuyor itiyor
Bi kere zorla 1-2 dk emdi vicdan azabı çektim kıyamadım kandırdım diye.:)
İlk emerken yutkunuyor daha sonra yavaş yavaş.çekiyo sonra hiç çekmiyo.
Bebeğin kaç günlük kilo alımı nasıl sanırım bir aydan fazla seninki

Kizlar oğlumun sağ gözünde capak oldu. Ben sildikce o akiyor. Ne yapmam gerek bilen var mi? Yarın doktora gidicez gerçi ama gözünü öyle görünce bile üzülüyorum Bide gazi da var galiba uykuya dalamiyor.
3-4 gün önce benimde bebeğimin sol gözü öyle oldu duştan sonra. Acile bile gidecektik ama gitmedik akşamdı zaten yarına kadar geçmezse gidecektim doktora. Sonra süt damlattım dediler damlattım emzirsiğim zamanlarda yarına kadar geçti sayılır ertesi gün ise tamamen geçmişti çok şükür

Memede uyuyor çekince uyanıyor ne yapcam ben ya kızlar bi akıl verin emzikte almıyor
Benimde aynen öyle sabah bende yazmıştım emzik olarak kullanıyor bizi bebişler ben iyice daldıktan sonra yerine indiriyorum bebeğin kaç.günlük ilk günler daha zor olmuştu dediğin gibi çıkardığım an hemen uynıyodu

Canım bu işler bana göre biraz deneme yanılma gibi işliyor. Şöyleki ; benim kızımda tutmuyor itiyordu emziği, 36 haftalık erken doğunca acaba ağzı ufakta emzkmi büyük diye düşünüyodum, yenidoğan emzik bulduk tesadüf, kardeşim thy da çalışıyo yurt dışı uçuşlarından birinde aradığımız tarzda bi emzik bulmuş getirdi buradan aldıklarımızdan daha farklı bi yapıda, onu verdik baktım onuda itiyo, sonra dedim ben bunu tutayım, itmesini engelledim, hatta ilk zamanlar inatlaştık deli gibi ağlıyodu, bende bi yandan hafifçe emziği oynatmaya devam ediyodum kavramasına yardımcı oluyodum derken öyle öyle tutmaya başladı. Bugün 32 günlüğüz bazen hala emziği almak istemediği zamanlar oluyo bende inatla başında o kavrayana kadar uğraşıyorum. Sonunda gözler kaymaya başlıyo ve uykuya dalsa bile emziği bırakmayacak hale geliyo.
Unutmayınki biz onlara kıyamıyoruz belki ama onlarda öyle bi duygu yok gün geçtikçe bizi parmaklarında oynatacaklar. Kilo alımımızda haftamıza göre çok önde maaşallah diyeyim. Erken doğduğumuz için sanırım herkes öle diyo.

Canim benimde bir gogsum boyleydi kucuk ve az sut oluyordu gece hep onla emzirdim önce sonra digerini verdim gece sut dolumu daha cok oluyor goguslere ben gece emzirerek o gogsumu de buyuttum sutde daha fazla eskiye gore
Canım teskkur ederim bi de benim göğüs yönüm ters geliyor bebeğe emmek istemiyor veriyorum ittiriyor zorlasam olur heralde en sonunda alır. Artık olduğu kadar vericem az olsun ama yine de alsın diyorum belki dediğin gibi çoğalır

Maşallah. Ben kilo almını çok merak ediyorum acaba aldı mı diye haftaya kontrol var hayırlısı bakalım. Benim bebiş de aynen itiyor bende söylediklerini yapayım inşallah tutar. Yazın için teşekkürler

Canim 3 günlük daha çok küçük zaten zayif doğdu kiyamiyorum sürekli memede

Kızlar bebeğim 3 günlük beni emzik niyetine kullanıyor siz kaç günlukken emzik verdiniz bizim için erken mi rmzik vermek için

Kızlar bebeğim 3 günlük beni emzik niyetine kullanıyor siz kaç günlukken emzik verdiniz bizim için erken mi rmzik vermek için
Ben ameliyattan çıkana kadar odada emzik emmiş hem de kırk yıldır emzikli gibi ultrasonda devamlı elleri agzindaydi emme refleksi maşallah çok iyi ılk dakikalarindan beri emzik emiyo yani canım

Kızlar ya bebeğim kabız değil gayet güzel tuvalet sayısı falan ama çok gaz çıkarıyor ve bunu ve kakasını yaparken inanılmaz kıvranıyor çığlık atıyo bazen tuvalete alışma süreci diyolar ama çok fazla uykusu bölünüyor bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…