temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gözünaydın canım. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Benim her wc den sonra yanma oluyor canim sende de oluyor muydu? Bugun 11. gundeyim hala aciyor oturamiyorum. Dikisler sagda oldugu icin sadece sola yatabiliyorum saga yatinca ağrıyor. Duzelecegi gunu iple çekiyorum.

Gözünuz aydin :) Allah anali babalı büyütsün canim.

Hayirli olsun kuzum gozunuz aydin bol sütlü gunleriniz olsun insallah :)

Benim de sağınca ikisinden 30 ml cikiyor oyle olunca emzirirken surekli ağlıyor oglum sut gelmedigi icin. Ozel bisey yapiyo musun canim sut artirmak icin? Esim eczaneden ne bulursa alip geliyo ama degisen bisey yok. Hemsireler sutun var diyo gogus uclarim yara oldugu icin delikleri tikamis sanirim ama yine de bu kadar az gelmesi beni uzuyor.

Ben 2 hafta sonra rahat hareket etmeye baslamistim smdi tam 3 haftam bitti daha iyi cok sukur beni dogumdan 6 hafta sonra cagirdi muayene icin ne halde bilmyrm bide sadece suyla temizlik yapmami soyledi
Beni 10 gunde bir cagiriyor her seferinde
Canim ne sıklıkla sagiyosun sutunu? Ben bazen emzirme savasi veriyorum sonrasinda sagmiyorum cunku o savasta cok aciyo memelerim bi de sagma acisina dayanamiyorum. Hic emmezse sagiyorum sadece onda da 30 ml cikiyo. Kac saatte bir gogus doluyor acaba?

Gozun aydin canim saglikla buyut insallah kuzunu :)

Benim her wc den sonra yanma oluyor canim sende de oluyor muydu? Bugun 11. gundeyim hala aciyor oturamiyorum. Dikisler sagda oldugu icin sadece sola yatabiliyorum saga yatinca ağrıyor. Duzelecegi gunu iple çekiyorum.
Sanki jiç düzelmiyor gibi geliyor ama geçiyor. Evet çok yanıyordu klozete bile zor oturuyordum batıkon sürünce çok kötü yanıyordu. Bir haftaya acın geçer inşallah

Kızlar hani diyorlar ya bebeğinizi 2 saatte bir besleyin nasıl yapıyorsunuz? Bebeğiniz ağlamıyor mu bazen o zaman napıyosunuz ben her istediğinde veriyorum süt o yüzden de alıştı bana kucağımda uyumak istiyor emzik gibi kullanıyor emiyor ama çekmiyo oyun oynuyo resmen Muhammed Ali beyefendisi

K kubra2553 canim msjim yarim kalmis beni 10 gunde 1 cagiriyor her gittigimde yeni bi krem veriyor bunu da sur diye. O kremler de cok can yakıcı. Tuvaletten cikmak yarim saat oluyor zaten batikonla temizle kurut krem sur ped koy derken. Senin doktorun iyiymis ama sen yurt disinda yasiyordun degil mi?

ay ben bukdr şey yesem patlarım ya :) süt yoğurt su fln tamam da benim etle hiç aram yok ya midem bulana bulana zorla yutuyorum

canım ben internetten okudum yulaf süt kanallarının açıyormuş bi de sütle yada yoğurtla onu deneseniz belki faydası olur baldan_madam

Evet canim acibademde cocuk doktoru pinar hanim dogumda o ilgilenmisti ona goturdum.facede eskisehirli hanimlar mekani felan var o gurubada bi sormak lazim birde eskisehir moms gurubu var instagramda orda da baya bilgi veriliyor her konuda .
Ben hiçbirini kullanmayınca böyle haberim olmuyor:) esimden bakayim birde oraya canım teşekkür ederim:)

Anne Sütünü Artıran İncir Havuç Kürü Nasıl Yapılır?
  • 8-9 adet kuru incir
  • 1 adet havuç
  • Yarım Litre Su
Anne Sütünü Artıran İncir Havuç Kürünün Yapılışı: İlk olarak yarım litre klorsuz suyu tencereye koyun ve ocağın altına açın.

Kaynamaya başlayınca içerisine incirleri ikiye bölüp atınız.

5 dakika geçtikten sonra içerisine 1 adet havucu dilimleyip atın ve ağzını kapatarak 3 dakika daha kaynatın.

Ardından altını kapatın ve ılımaya bırakın. Ilındıktan sonra süzün.

Uygulanışı: Bu kürü 21 gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra günde 2 kere 1 su bardağı aç veya tok karına için.

Benim durum da aynı cnm ortalama 1 buçuk saatte bire denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…