- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
- Konu Sahibi baldan_madam
- #23.421
Hayırlı olsun Allah babalı büyütsün inşallahBen pazartesi dün 39 oldum Doğum yaptım. Çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Allah babalı büyütsün inşallahBen pazartesi dün 39 oldum Doğum yaptım. Çok şükür
Doktor bana sadece yıka ve kuru tut ilaç vermicem dedi. Bende kendim sonradan batıkon aldım her gün sürdüm doğumdan 2 hafta sonra artık hiç acımıyordu otururken falan. Dikişler ise yıkandığımda elime değiyordı bir iki gündür değmiyor herhalde düştü ama hala dikiş var tam düzelmedi 24. Gün.Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz nasil? Ben dun muayene oldum dikislerin erken atmış daha kaynamadan bu yuzden gec toparlancaksin dedi. Batikonu bol bol icine de sur dedi ama ben icine suremiyorum nasil surucem ki gazlı bezi iyice icine mi sokucam :/ siz nasil yapiyosunuz pansumanlari?
Bir de benim karnim 6 aylik hamile gibi hic inmedi, doktor korse takma dedi ama nasil toparlar acaba?
Ve son sorum catlaklar, karnimin her yeri catlak bildiginiz guzel bi krem var mi catlaklar için cok gec olmadan sursem de hafiflese en azindan.
Ben sabah 9dan beri 1 cmdeyim hiç ilerlemedi, suyumun geldiği falanda yok öylee kıvranıyorumBenm de 1 cm açıklıkla 4 saat bekledim açılmayınca suyum patladığından suni sancı verdiler. Açılmam başladı. 19. Saatte doğurdum.
Canim Allah yardımcın olsunArkadaşlar merhaba, ben hala doğum yapamadım, bebek kanala bir türlü inmiyor, sancım tavan ama sabaha kadar bekliycez çocuğun kalp atışları vs iyi olduğu için, bakalım sonuç ne olacak açıklık 1cm den yukarı çıkmadı sabahdan beri
Valla kirk cikarma adeti diye birsey var benim bildigim sevdiginiz birine gidiyorsunuz oda bebege hedoyevfelan veriyo.birde yumurta,un,seker felan koyuyolar size azar azar benim bildigim yapanlwrdan tuyo alalimMerhaba kızlar.
Cumartesi günü 40. Günümüz olacak.
Siz kırkı çıktığında nrler yapıyorsunuz?
Bizde normalde Mevlüt yapılıyor ama yaz sıcağında kalabalığı eve sıpdurıp çocuğumu hasta etmek istemiyorum. Hem ztn hala hastane işlerimiz var.
Evde ailece yapacağız da ne yapmak kazım eşimle ben olacağız.
Şimdi sütun nasıl canm peki. Kizim da hiç gelmedi de öncesinde. Sonrasinda da yetememistim. Bu kez bol olsun diye dualardayjm. Onu görünce çok sevindim belki çok sutum olur diyeNormaldir canim bende de geliyordu sikinca biraz
Sürekli nst ye bağlı yatiyor musun peki canm. Öyleyse açıklık olmaz kolay kolay. Yürüyüş ve banyo yap eğer izin veriyorlarsaArkadaşlar merhaba, ben hala doğum yapamadım, bebek kanala bir türlü inmiyor, sancım tavan ama sabaha kadar bekliycez çocuğun kalp atışları vs iyi olduğu için, bakalım sonuç ne olacak açıklık 1cm den yukarı çıkmadı sabahdan beri
Ah yazık çok üzüldüm kimi bebek alisiyo hemen biberona. Dr browns kullandım bende kizim da sutum yrtmediginden. Şükür 5.5 aylık mamayi bıraktı sonrasında 23.5 aya kadar emzirdim. Süt gitti diyince biraktik emzirmeyi. Ama ben ilk ay yetmesrde emzirdim canm. Sonrada beslenme hortumuyla emzirirken mama takviye ettim. Herhalde 2 ayliga yakındı biberon aldığında. Çünkü çok yoruluyordum hortumlar verirken. Ama iyi ki öyle olmuş. Yoksa beni bırakabilirdi. Kolaylaena geliyir malesefCok sagol canim tavsiyelerin icin doktor sutum yetmiyor diye mama takviyesi verdi kilo almadigi icin de biberonla emzirin dedi. Ona alisti heralde ne zaman mamaya basladik o zaman emmeyi bıraktı.
Allah yardimcin olsun canim. Kolay dogum olur insallah...Arkadaşlar merhaba, ben hala doğum yapamadım, bebek kanala bir türlü inmiyor, sancım tavan ama sabaha kadar bekliycez çocuğun kalp atışları vs iyi olduğu için, bakalım sonuç ne olacak açıklık 1cm den yukarı çıkmadı sabahdan beri
fotoğrafın yaaa çok tatlı maşallah bebişe yerim suratını onun bal surattbaldan_madam canım çınar a göz için rop muayenesi istedimi göz doktorunuz ? Bize bi ihtimal dün bahsedildi şuan göz hastanesindeyiz rop muayenesi yapılıcak. Erken doğan bebeklerde mutlaka yapılması gereken bi muayeneymiş? Varmı haberin ?
Sevdiğim herkes tatilde Neredeyse bütün ailem de tatilde bir tek kayınvalide burda onu da sevmiyorum En iyisi ben oğlumu deniz kenarı bir mekana götüreyim annesi gibi gezgin olsunValla kirk cikarma adeti diye birsey var benim bildigim sevdiginiz birine gidiyorsunuz oda bebege hedoyevfelan veriyo.birde yumurta,un,seker felan koyuyolar size azar azar benim bildigim yapanlwrdan tuyo alalim
sancı nasıl kuzum? bende tırsmaya başladım. senin doktorun 40. hafta dolumunda neden yatış verdi ki benim sürem dün doldu pazartesi günü yani 41. hafta dolumunda yatış verdi, o zamana kadar gelmezse oğlum 2 gün suni sancı verecek. Devlet hastahanesinde misin?Ben sabah 9dan beri 1 cmdeyim hiç ilerlemedi, suyumun geldiği falanda yok öylee kıvranıyorum
Rahme bakarken acı hissediyor musun nasıl bakıyor canım. O test nedir bideCanım ben bi onuncu gün gittim bir de kırkı çıkınca. İkisinde de dikişlere ve rahme baktı. İçrrde kalan bir parça var mı diye bakıyormuş. Bir de rahim toparlanmışmı diye. Üçüncü ayında gidicem tekrar onda da smear testi yapacakmış.
Acibademde mi pınar hanım canım. Ay dediklerin korkutucu gerçekten ama inanırım insanlar bu kadar soğukkanlı olmamali. Burda dedikodusunu yaparken aradı zaten ödüm koptuValla cok iyi teshisler koyamiyor.somurtkan. benim ogluma bronsit olmus demisti bir keresinde ama cocuk cabucak atlatmisti grip olmus gecti hemen .birde arkadasin ikizlerinden biri kor oluyordu onun yuzunden erken dogdu isin almasi gerekiyormus gec randevu verilmis felan yani anlayacagin bence degistir doktorunu . Bize pinar hanim bakmisti ona devam ediyoruz simdilik iyiyiz bakalim bi sikayetimiz yok
Tamam canim dikkate alicam söylediklerini teşekkür ederim:)Canim yunusemre beye iyi dediler.halil beye bir kere kontrol ettirdik oda iyi gibi geldi bana .bize ilk pinar hanim bakmisti onla devam ettik iki kere gittik ayin 7 sinde kalca ultrosonu icin randevumuz var pinar hanimda
Ben dün gittim bakmadı ciltteki gitmeye başlamış dedi biberini cam alaydın plastik almayadin 15 gün sonra normal kontrole getirin dediCnm biz dün gece fototerapi aldık değerimiz hayli düştü bugün sabah 10 gibi taburcu olduk ama doktor bu hafta hemen hergün yakın takip edelim dedi hazırlıklı olun hafta 10 gün sürebilir yani şimdi düştü ama yarın artabilir yine müdahale ederiz dedi ama çok şükür ki erken önlem aldığımız için bir zararı Yok şuanda sarılığın. Doktora ne zaman geçer dediğimde 1-2 hafta sürebilir dedi bol bol emziriyorum ben de. Bu Arada mama almıştım bugün aptamil 1 biberondan mıdır nedir anlamadım kabul etmiyor. Yarın doktorla tekrar randevumuz var umarım birazcık rahatlarım.
Cnm sonunda iyi haberler aldık çok şükür binlerce şükür sarılığımız geri çekilmiş bide fototerapi alınca detaylı işitme testi oluyormuş bebeğim çok huysuzlandı ama geçtik şükür doktor mamayı kullanma sütün geliyorsa emzir dedi. Cuma kontrolümüz var tekrar.Ben dün gittim bakmadı ciltteki gitmeye başlamış dedi biberini cam alaydın plastik almayadin 15 gün sonra normal kontrole getirin dedi
Benim sutum iyi canim cok sukur bi sikintimiz yok su an cabuk geldi dogumdan sonrada sezeryan olmama ragmenŞimdi sütun nasıl canm peki. Kizim da hiç gelmedi de öncesinde. Sonrasinda da yetememistim. Bu kez bol olsun diye dualardayjm. Onu görünce çok sevindim belki çok sutum olur diye
Evet canim acibademde cocuk doktoru pinar hanim dogumda o ilgilenmisti ona goturdum.facede eskisehirli hanimlar mekani felan var o gurubada bi sormak lazim birde eskisehir moms gurubu var instagramda orda da baya bilgi veriliyor her konuda .Acibademde mi pınar hanım canım. Ay dediklerin korkutucu gerçekten ama inanırım insanlar bu kadar soğukkanlı olmamali. Burda dedikodusunu yaparken aradı zaten ödüm koptu
Valla yakin olsak bize gelin dicem canim ya kiyamam . Oyle yapin sizde ailecek kutlayin daha guzel olurSevdiğim herkes tatilde Neredeyse bütün ailem de tatilde bir tek kayınvalide burda onu da sevmiyorum En iyisi ben oğlumu deniz kenarı bir mekana götüreyim annesi gibi gezgin olsun