temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Rahme bakti derken alttan mi bakıldı canım. Ben 7. Gün gittim sadece su geçirmez bandı çıkardı. 40 gun sonra tekrar gel dedi

Canım benim de emmiyor çabalıyor sadece. Bakalım ameliyat olacak inşallah bu üç gün içinde İyileşir iyileşmez denemeye başlıycam. İnşallah alışır memeye.
Ben 29. Haftada yattım hastaneye. 2-3 dk bir kasılmam vardı 2.5 cm e düşmüştü. Sonra bir ay yattım progestan ve adalat kullandım. Ama 33+5 de tekrar kasılmalar oldu Doğum başladı. Eğer yapılmadıysa mutlaka en az iki doz ciğer iğnelerini yaptırt canım. Doktorun doğru tedavisi sayesinde biz 33. Haftada kuvöze girmeden çıktık çok şükür.
Rahme bakarken acı hissediyor musun nasıl bakıyor canım. O test nedir bide
Yok canım hissetmiyorsun. Dikişlerin üzerinden bakıyor. Smear da rahim ağzı kanseri testiymiş. Düzenli olarak yaptırılması gerek dedi.
Rahme bakti derken alttan mi bakıldı canım. Ben 7. Gün gittim sadece su geçirmez bandı çıkardı. 40 gun sonra tekrar gel dedi
Bende de bandı çıkardı dikişleri kontrol etti bir de dikişlerin üzerinden ultrasonla rahme baktı herhangi birşey kalmış mı diye canım. Alttan bakmadı daha hiç. Bir tek smearda alttan doku alcam dedi.

Hadi gözünaydın canım:) geçmiş olsun. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Evet canım sonunda geldim. Bu arada ben regl oldum çabucak süt yok ya ilkinde de erken olmuştum bunda da öyle oldu

Regl nasıl oluyor kız simdik lohusa olmuyonmu sn daha onun kanaması değil midir o... Benim kanamada bi durdu simdik bidaha başladı bende mi regl oldum bu durumda.. Cok cahilim ben bu konuda yaaa...

Canım stres yapmamaya çalış bebeğin için bak benim süt yok üzülüyorum ama dünyanın sonu değil ama ne gerek var sütün varsa devam ettir stresten uzak dur canım

Canım olmayınca olmuyor yapacak bişi yok dediğin gibi dünyanın sonu değil keyfinden emzirmiyor değilsin nasip meselesi.. bu çocuklar bi şekilde büyüyecek mama meme farketmez ac kalacak değiller hoş.. Stresten uzak kalmak hic kolay değil benim icin.. Ya bide ben tam bir aptalim kimseye kin tutamıyorum gene saf saf konuşuyorum herkesle surat asamiyorum tepkimi veremiyorum yaaa böle olunca daha çok sinirleniyorum

Canım hastaneden çıkınca dediğin yani bebiş kaç günlüktü ? Bize bebek 4 ile 6 haftalık arasında olduğunda yapılmalı denmişti. Bugünde 31 günlük olmuştuk. Yapıldı bugün muayene, ben kalamadım yanında ama çığlıkları hastaneyi inletti çok zor olmuş babasınada, çok şükür bi sıkıntımız yokmuş, 1 yaşta rutin kontrole çağırdı bizi sadece. Sizede çok geçmiş olsun

Maaşallah sübhanallah çınarada canm, bizdede çok şükür bişey çıkmadı

Sizin de gözünüz aydın canım. Çok şükür. İnşallah her iyi olurlar bundan sonra.

Canım senin neden süt yok? Benim de çok az. Bebek mi emmiyor süt mü gelmedi?
Bebek emiyor ama çok yok sagdigimdada 20ml falan geliyor oda bekletirsem tek göğsümden hiç gelmio zaten ilk çocuğum dada bu şekilde ydi yine aynı . Üzülüyorum ama dünyanın sonu da değil değil mi ? Senin neden gelmio acaba kesin bizim süt kanallarinda bir problem var

Ben 2 hafta sonra rahat hareket etmeye baslamistim smdi tam 3 haftam bitti daha iyi cok sukur beni dogumdan 6 hafta sonra cagirdi muayene icin ne halde bilmyrm bide sadece suyla temizlik yapmami soyledi

He normal ultrasonla baktiysa sorun yok :) smear testini ben 2 sene önce yaptirmistim ama her sene tekrar edilmesi gerekiyormuş

doktorum 30. haftada 3.1 cm e düştüğünü gördüğünde risk almayıp hemen 2 doz ciğer geliştiriciyi vurdurdur o gün 1 tane de prolutan depot vuruldu günde 2 progestan fitil 2 magnezyumla devam ediyorum bu perş tam bi hafta geçmiş olcak geçen hafta bebek 1470g dı daha doğum için çok erken ya sizin bebeğiniz kaç kg doğdu kuvöze girmeden çıkmanıza sevindim bebiş ii dimi bi sıkıntısı yok

Benim emmiyor da. O yüzden de bilmiyorum süt mü yok yoksa emmediği için mi artmadı. 100-120 cc arası çıkıyor benim bir günde toplam. Belki emmeye başlarsa süt artar. Aynen dünyanın sonu değil kesinlikle. Çok şükür değil. Bizimkiler kuzu pirzola değil de patates kızartması yiyor öyle düşünmek lazım sonuçta doyuyorlar. Napalım her çocuk kuzu etiyle büyümüyor sonuçta. Üzülmemek lazım. Kısmet meselesi

sağol canım yok çok şükür. Sadece sindirim sistemi çok gelişmemiş. O yüzden zorlanıyoruz sürekli sancı gaz modunda. Biz de 4 iğne yapıldı 3. İğne 24 saat bekledi. 4. Etkileyemedi 4-5 saat sonra doğum oldu. 24 saatte etkiliyorlarmış. Benim 2600 doğdu ama ben üç haftada 1000-1200 gr aldırdım. Doktorum 2000 gr üstü çok daha rahat eder erken doğumda demişti. O yüzden hep bebeğe kilo aldıracak şeylerle beslendim. Sen de ona dikkat et canım. Kilo aldırmaya çalış. Zaten birşey kalmamış iki kiloya. Kilosu iyi maşallah :)

neler yedin acaba bnm bebek hep normal kiloda gidio hiç ileri geçmedi hızlı kilo aldırsam bundan sonra ama ne yemeli

neler yedin acaba bnm bebek hep normal kiloda gidio hiç ileri geçmedi hızlı kilo aldırsam bundan sonra ama ne yemeli
Günde iki üç bardak süt yoğurt. Tüketebildiğin kadar çok. Ben her sabah büyük bir kase süt bebe bisküvisi yedim. Bisküvide de çok vitamin var. Bir bardak nesquik süt içtim. Peynir kaşar peyniri çok ye. Sonra bol protein. Mutlaka et tavuk balıktan biri hergün. Her öğlen iki üç taneköfte yedim. Hergün bir tane muz. Muz kasılmayı da önlüyor diye okumuştum magnezyumdan dolayı. Bol bol meyve. Hergün 3 lt su. Bu erken doğum riskinde şart demişti dr. Bol kuruyemiş. Çiğ badem ceviz antep fıstığı. Hatırladıklarım bunlar canım. Hergün bir yumurta var bir de

Herkese günaydınlar şimdiden, ben de akşam 22.00 sularında sezeryan doğum yaptım çünkü açıklığım 1 cmden öteye gitmedi 12 saat boyunca ve sancılarım tavandı, bende bu en güzel günlerimden birini böyle acı doku hatırlamak istemedim sezeryan istiyorum sabaha kadar bu acıyla ben başedemem zaten garantiside yok dedim, doktorumda doğru bi karar dedi sağolsun 10 da geldi evladımı kucağıma verdi :))

20 günlük tü canım siz işitme testi yaptırdınız mı genelde yaptiriliyormus bana doktorumuz birşey söylemedi unuttumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…