- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #23.381
Oy maşallah amin canım hepimizinki inşallah:)Bizim 24 günlük :) Allah bağışlasın
Batikon da sürmüyorum günlerdir öğlen gidicem cildiyeye bakalım vücudum kabardı kaşınıyor zor duruyorum sürekli soğuk suya giriyorum
Ben hic memnun kalmadim canim muayene esnasinda gelen telefonlarin hepsini aciyo hatta arkadasi aradi sohbet ettiler. Var mi boyle bisey ya sikayet edicem ankete yazicam. Ben artik kutahyada devam edicem sanirim cocuk da yollarda harap oldu. Kutahyada bildigin iyi cocuk doktoru var mi canim?
Günaydın kızlar..
Sonunda sıra bana geldi.
Bugün doğumum var.kismetse öğlene bebeğim kucağımda olacak
Çok heyecanlıyım çok
Kızlar ikinize de hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun yavrucaklara bir avazda hadi inşallah. İkinizde sırayı bozdunuz ben hala bekliyomHerkese günaydınlar, bugün benim için de bir devir bitip bir devir başlıyor,kısmetse kızıma kavuşacağım, suni deneneceği için herşey belirsiz, ama önce evladım için donra benim için hayırlısı nasılsa öyle olsun,siz de dualarınızı eksik etmeyin,kendime geldiğim an yazacağım, burda neredeyse 7-8 ayı birlikte geçirdik abla kardeş arkadaş gibi olduk hepimiz,herkes hakkını helal etsin varsa benden yana bir hakkım da helal olsun.Bu arada @Bonibon33 kuzum sana da şimdiden güzel güzel ağrısız sızısız sağlıklı bir doğum diliyorum, habersiz bırakma bizii :))
Ay hem de ne zor bu gidişle çocuğu değil de kendimi tuzlayabilirim belki iyi gelirAy canım yaa. Benim batikonu 1 kere sürmem yetti kabar kabar oldu günlerce geçmedi hemen antistaminik aldım. Onda bile daha yeni yeni geçiyor. Zor valla çok geçmiş olsun
GünlükAy kizlar ne zamandır giremiyorum.. Benim bebis uyumadigi heran agliyo. Yanimda kimse yok ilk gunden beri.. bi bebeğim bi ben.. Artik okadar yoruldum ki.. Onu susturmak için oda oda kucagimda tasimaktan sirtim belimde agrilar olmaya basladi.. Surekli yorgun ac bi haldeyim.. Bebegimle konusup bi iletisim kuramiyoum çünkü kendimden gectim artik..siz nasılsınız bebeklerle..
Ay hem de ne zor bu gidişle çocuğu değil de kendimi tuzlayabilirim belki iyi gelirdoktoru bekliyorum bakalım nolmus bana da bi dediler yediğin biseydendir annem de demesin mi sosyete uyuzu olmayasın
Ne bilim annem duymuş bi yerden :) kullandığın antibiyotik alerji yapmış dedi jel falan verdi inşallah iyi gelirbakalım doktor ne diyecek..kız sosyete uyuzu neymiş ayyy koptummmmm yediğin bir şey ile de alakalı olabilir tabii ki.. bende merak ettim canım neymiş yazarsın:)
Ne bilim annem duymuş bi yerden :) kullandığın antibiyotik alerji yapmış dedi jel falan verdi inşallah iyi gelir
Canım bizde hastaneden cikinca rop muayenesi yaptırdık 1 ay sonra bir daha yapılacak erken doğanlarda Allah vermesin körlük riski varmış muayenede damla damlatip uyustuktan sonra tellerle gözünü açıp muayene etti o an hiç tepki vermedi ama eve geldikten sonra 3 gün huysuzlandi ağrıdı sanırım damlanin etkisi geçince hiç gitmek istemiyorum o yüzden ama mecbur yine gidicez kontrolebaldan_madam canım çınar a göz için rop muayenesi istedimi göz doktorunuz ? Bize bi ihtimal dün bahsedildi şuan göz hastanesindeyiz rop muayenesi yapılıcak. Erken doğan bebeklerde mutlaka yapılması gereken bi muayeneymiş? Varmı haberin ?
Aynı benim de alerjik bi bünyem var beyaz tenli olunca da deri sorunları çokdoğrudur yapar valla.. ben kendimden biliyorum ota b.ka alerjim var sinir bozucu cidden.. inşallah iyi gelir canım keşke antistaminikte yazsaymış..
Canim malesef bilmiyorum ya kutahyada cocuk doktoru ama arkadaslarim var kutahyada onlara bi sorayimBen hic memnun kalmadim canim muayene esnasinda gelen telefonlarin hepsini aciyo hatta arkadasi aradi sohbet ettiler. Var mi boyle bisey ya sikayet edicem ankete yazicam. Ben artik kutahyada devam edicem sanirim cocuk da yollarda harap oldu. Kutahyada bildigin iyi cocuk doktoru var mi canim?
Canım birinci ayında yapıldı. İkinci ayında da kontrole çağırdılar. Devlet hastanesinde yaptırdık biz. Doktorumuz orda bir doktora yönlendirdi. 10 Ağustos'ta tekrar gidicez ama o normal muayene sanırım. Biraz zor bir muayene. 2 damla verdi. Beş dk aralıklarla toplamda 6 kez damlattık o damlaları 3-3. Donra odaya bizi almadılar ama her giren bebek ağladı içim gitti dışardabaldan_madam canım çınar a göz için rop muayenesi istedimi göz doktorunuz ? Bize bi ihtimal dün bahsedildi şuan göz hastanesindeyiz rop muayenesi yapılıcak. Erken doğan bebeklerde mutlaka yapılması gereken bi muayeneymiş? Varmı haberin ?
Ayy demek ondan bütün bebekler ağlıyordu bizi almadılar içeri.Canım bizde hastaneden cikinca rop muayenesi yaptırdık 1 ay sonra bir daha yapılacak erken doğanlarda Allah vermesin körlük riski varmış muayenede damla damlatip uyustuktan sonra tellerle gözünü açıp muayene etti o an hiç tepki vermedi ama eve geldikten sonra 3 gün huysuzlandi ağrıdı sanırım damlanin etkisi geçince hiç gitmek istemiyorum o yüzden ama mecbur yine gidicez kontrole
Canım ben bi onuncu gün gittim bir de kırkı çıkınca. İkisinde de dikişlere ve rahme baktı. İçrrde kalan bir parça var mı diye bakıyormuş. Bir de rahim toparlanmışmı diye. Üçüncü ayında gidicem tekrar onda da smear testi yapacakmış.Sezeryan olanlar bisey sorucam. Doktorunuz son kontrolde ne yapıyor tam olarak. Benimkisi 25 gün sonra gel bu muayenemiz olucak dedi rahime falan mı bakicak acaba merak ettim haftaya gidicem de
Evet canım sonunda geldim. Bu arada ben regl oldum çabucak süt yok ya ilkinde de erken olmuştum bunda da öyle olduValla esirgemicen aga lafını yoksa böle tepene çıkıyorlar.. Siz cahilsiniz diyor ya bide bana ayhhhhhh diyorum içimden... Ne kaaada bilge kadinmis baksana yetiştirdiği oğlana... Ah Allahım diğer oğlu ole bi gelin getirseki beni mumla arasalar insallaaaah....
Çok gerginim elimde değil.. Gorsen gözlerim sinek gibi oldu sis sis... O kadar gücüme gidiyor ki yaptiklari bu sut bi kesilsin benden beddualardan beddua beğensinler... Hoşgeldin kuzum bu arada sevindim... Memleketebayak bastı bebisinde sonunda hee.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?