temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hayırlı doğumlar canım bir avazda kavuş bebeğine inş sadece o anı düşün

Kızlar sarılığımız 12 çıktı yaa. Cok mu yüksek sizlerinki kaçtı neler yaptınız? Biraz yardımcı olur musunuz bana
Canım çok yüksek değil. Biz 16.8 den döndük. Ama dikkat et artmasın. Emzirmen bitince ya mama ver ya da sütünü sağıp ver. Hep tok olacak. İyi beslenecek başka yapacak birşey yok. Allah yardımcın olsun..

Canım benim de öyleydi. Dil bağındanmış. Doktorlar kontrol etmiyor genelde ama önemli. Dilini çıkaramadığı uzatamadığı için ememiyor. Canı acıyor sinirleniyor. Biz iki kere kan içinde kaldık emmeye çalışırken. Alp in de varsa canı acıdığı için yaklaşmıyordur. Aynı duyguları bende yaşadım. Ama snneyiz biz. Yaklaşmıyorsa kesin bir nedeni vardır. O nedeni bulmak lazım. Doktoruyla görüş. İhtimalleri değerlendirsin. Üzme kendini. Ben de beni sevmiyor bana bağlanamadı emziremediğim için diyordum ama canı acıyormuş kuzumun.

Günaydın kızlar..
Sonunda sıra bana geldi.
Bugün doğumum var.kismetse öğlene bebeğim kucağımda olacak
Çok heyecanlıyım çok

Kızlaar çok heyecanlı allah yardımcınız olsun. Kolaylıkla sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize. Sonra da hemen gelin anlatın bize

Maşaallah herkes kavuşuyor bebişine darısı başıma inşaallah hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar Benim bebeğim bugün de doğmayacak galiba gece yine ne sancı ne ağrı hiç birşeyim olmadı... Ben de artık bebeğime kavuşmak istiyorum.

Bana 40 gun deniz, havuz ve ilişki yasak dedi canım. Duşu bile oturarak değil ayakta alicaksin dedi

Benimde öyleydi batikon alerji yapmış bana şimdi antistaminik alıyorum.. geçmiş olsun canım
Batikon da sürmüyorum günlerdir öğlen gidicem cildiyeye bakalım vücudum kabardı kaşınıyor zor duruyorum sürekli soğuk suya giriyorum

T Titizz1 o doktoru pek tavsoye etmiyorlar canim memnun musunuz
Ben hic memnun kalmadim canim muayene esnasinda gelen telefonlarin hepsini aciyo hatta arkadasi aradi sohbet ettiler. Var mi boyle bisey ya sikayet edicem ankete yazicam. Ben artik kutahyada devam edicem sanirim cocuk da yollarda harap oldu. Kutahyada bildigin iyi cocuk doktoru var mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…