- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.861
Gece cam acik uyuduk ama sabah oldu yine deliksiz uyuyamiyor surekli sicaktan agliyor yaa astim falan olur diyorlar klima ile ama klimasiz daha zor biz dayanamıyoruz bebek nasil dayansin benim klimaya alistirmam lazim yaa baslarda peki oksurdumu seninki birde cok kusmaya başladı buda sicakla ilgisi olabilirmi acaba
Ay ne güzel darısı bana canım inşallah kolay sorunsuz bir doğum olur sancin oluyorm seninde aradaYok ben cok umutluyum 1 2 gun icinde dogurucam :) Doktorum da esime cumartesiye kadar dogurur muhtemelen demis
Al benden de o kadar ya. Uyku saati gelsin istemiyorum yatamicam diye. Buarada baya doğum yapan olmuş masallah.ben de bekliyorum hala. Allah hayirli buyutmeyi nasip etsin herkese. Bize de kolay dogumlar insallah. Yazamamistim baya bi süredir. Normal doğum yapanlar yazsa ya şuraya belirtileri falan. Her ağrıyı sancı saniyorum korkmaya başladım. Ayrıca dün gece sürekli ter attım midem falan bulunmaya başladı sırt tarafıma da ağri girince çok korktum ama yine de gitmedim doktora. Şu an uyudum uyandım hiçbişey yok.Yatarken birsuru agrim sizim oluyor iste diyorum bugun sancilanicam galiba ama uyuyunca bisey kalmiyor nasil is anlamadim ki :/
Canm çok teşekkürler sanırım şimdi actim
al benden de o kadarDogurmayan kaç kişi kaldık kızlar sayımız her geçen gün azalıyor kendimi yanlız hissediyorum hiç dogaramiycam gibi
Ama kollari bacaklari yaniyo bildigin canim yinede kalinmi yatirsam ki kusmasi arttigi icin bende korktum klimami usuttu diye ins alisir bebegim yaa bu arada biz adanada degiliz guneydogudayiz 42 derece gunduz aksam 30 derece oluyorCanım henüz alışkın değil senin bebeğin daha kalın yap üzerini klima üstüne gelmesin sadece serinliği olsun. Yavaş yavaş inceltirsin. Kusmasına dikkat et canım reflüye çevirmesin. Çok yerse ve süt alerjisi olursa çok kusar ve gazı çok olur dedi. Emiyorsa süt ürünlerine ara ver. Sıcak gerçekten çok kötü sıcak hem de.. kusması ondan da olabilir tabii.. hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz peki siz?
Oluyor canim yani sancidir sanirim bu olanlar ama cok duzensiz ve cok aralikli, sali cati muayenesi oldum doktor zaten zorluycam bu sefer muayene sirasinda demisti, muayeneden sonra kanamam oldu hafif gecti sabahina da nisan geldi, doktor zaten acilmanda var cocukta kanala inmis yavas yavas baslar dogum cumartesi kontrol var ama cumartesiye kadar dogurursun sen dedi, iki gundur de birden belime falan vuran agrilarim oluyo hele belim hic tutmuyo zaten :)Ay ne güzel darısı bana canım inşallah kolay sorunsuz bir doğum olur sancin oluyorm seninde arada
Ama kollari bacaklari yaniyo bildigin canim yinede kalinmi yatirsam ki kusmasi arttigi icin bende korktum klimami usuttu diye ins alisir bebegim yaa bu arada biz adanada degiliz guneydogudayiz 42 derece gunduz aksam 30 derece oluyor
Bel agrisi 2 gündür bebde de var zorldim galiba diyorum ama bakalım benimde yarın kontrol var bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı inşallahOluyor canim yani sancidir sanirim bu olanlar ama cok duzensiz ve cok aralikli, sali cati muayenesi oldum doktor zaten zorluycam bu sefer muayene sirasinda demisti, muayeneden sonra kanamam oldu hafif gecti sabahina da nisan geldi, doktor zaten acilmanda var cocukta kanala inmis yavas yavas baslar dogum cumartesi kontrol var ama cumartesiye kadar dogurursun sen dedi, iki gundur de birden belime falan vuran agrilarim oluyo hele belim hic tutmuyo zaten :)
Kizlar calisanlar icin soruyorum . Bi ssknin yatirdigi ziraat bankasina yatan para varmis birde aile sosyal politikalar bakanliginin pttye yatirdigi bi kereye mahsus olan para varmis bunlar icin form falan dolduruyor muyuz islemler nasil oluyor @Cedric_CT canim sana hastaneden ne dediler ayin 9 u ile 14 u arasi ziraat bankasindan paranizi cekebilirsiniz felan demislerdi biz islemleri yaptik dediler ama bu para bizim maaslari kurum yatirdigi icin kuruma iade etmek gerekiyormus sanirim
Bunu ben de çok merak ediyorum kıyamam saçlarına öyle güzel ki toka takmalik ❤Kızlar bebek doğduktan bir hafta sonra saçlarını kazıtıp çıkan saçın ağırlığı kadar altın vermek gerekiyormuş ihtiyacı olan birine zekat olarak. Bu konuda bir fikri olan var mı ? Benim kv diyip duruyor ama ben bebeğin saçını kesmek istemiyorum kesmeden zekatı verilmez mi ki
Kızlar bebek doğduktan bir hafta sonra saçlarını kazıtıp çıkan saçın ağırlığı kadar altın vermek gerekiyormuş ihtiyacı olan birine zekat olarak. Bu konuda bir fikri olan var mı ? Benim kv diyip duruyor ama ben bebeğin saçını kesmek istemiyorum kesmeden zekatı verilmez mi ki
Evet canim bunu yapmak sünnet. Zaten en fazla 2-3 gr çıkar saçı. Ben saçlarını hep kesip sakladım. Doktorlarda kesilmesinde mahsur görmüyor. Oğlumun kafası mordu. Bizde öylesine kesince farkedip doktora götürmüştük. Doktor iyi ki kesip görüşünüz bu karaciğer rahatsizligi olanlarda olur 6 aylık olunca azalmazsa başka doktora gitmeniz gerekir demisti. Şükür geçmişti hepsi.Kızlar bebek doğduktan bir hafta sonra saçlarını kazıtıp çıkan saçın ağırlığı kadar altın vermek gerekiyormuş ihtiyacı olan birine zekat olarak. Bu konuda bir fikri olan var mı ? Benim kv diyip duruyor ama ben bebeğin saçını kesmek istemiyorum kesmeden zekatı verilmez mi ki
Kesmeden verilmez mi bilmiyorum ama ilk hafta saçları kesilen cocuklarin daha zeki oldukları yönünde araştırmalar varmış. Bende kizim da bilmiyordum. Oğlumun insallah kesecegimKızlar bebek doğduktan bir hafta sonra saçlarını kazıtıp çıkan saçın ağırlığı kadar altın vermek gerekiyormuş ihtiyacı olan birine zekat olarak. Bu konuda bir fikri olan var mı ? Benim kv diyip duruyor ama ben bebeğin saçını kesmek istemiyorum kesmeden zekatı verilmez mi ki
Aynen uygulayacam dedikleriniAteşini bi ölçsen canım. Ben body ve zıbın takımı ile yatırıyorum üzerine pike. Bizim burada da canım nem çok olduğundan 40ı geçiyor sıcaklık gece de aynen. Çok kalın giydirme dediğim gibi yeterli ama klima direk üstüne gelmesin. Baktın elleri soğuk o zaman üzerine 1 kat daha örtersin. Ben penye battaniye örtüyorum üşürse pikeyle. Reflüden de olabilir kusması doktor bize başı yükseke yatsın yastıkla yatır dedi. Bir de onu dene kusması için
Canım kesmek istemezsen 3 gr bişeydir en fazla ona göre ver. Zaten bu sünnet yapılması şart değil. Biz kurban kesmeyi tercih ettik. İkisini birden yapamıycaz şuan. Kestirmek zorunda değilsin iatemezsen. Açıkcası ben de korkarım çok minikler daha.Kızlar bebek doğduktan bir hafta sonra saçlarını kazıtıp çıkan saçın ağırlığı kadar altın vermek gerekiyormuş ihtiyacı olan birine zekat olarak. Bu konuda bir fikri olan var mı ? Benim kv diyip duruyor ama ben bebeğin saçını kesmek istemiyorum kesmeden zekatı verilmez mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?