- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.841
Biz bugun actik klimayi ve hemen oksurmeye basladi 26 derecedeBen de Çukurova. Barajyolunda oturuyorum.
Ben bebeğime duş aldıracakken hemen klima önüne getirmiyorum. Yinede öksürüyor bazen
aynen önemli olan sancı ama bende olacağını hiç sanmıyorum, nişandan filan medet umduysam doğum başlangıcı içinCanim ilk cocugumda nisan geldi 10 gün sonra suni sancı ile doğum oldu. Ikincide hıc nisan gelmedi bir anda sandım oldu :) bence nisan geleceğine sancı gelsin daha iyi.
sen gene doğuracakmış gibi hissedebiliyorsun canım, ben hep bu çocuk karnımda duacakmış gibi hissediyorum. o değil kilo da alıyor nasıl doğurcam ben yaa 3500 ü geçti obur oğlumKeskeee bi baksamda dogurmus olsam :)) Yok saka maka zaten bir iki gune doguracak misim gibi hissediyorum hepten garip oldum :) tek eksigim sanci suan
bana kendi doktorum gebelik vitaminine devam etmemi soylemisti hizli toparlama icin:) cocuk dr'uda ilk iki hafta senin sutunw alissin diye bilerek vermedim dedi.Bize direk başlattı genelde iki hafta diye duyuyorum bide sadece bebeğe de değil bana da var kan ilaciyla birlikte çocuk doktoru beni de muayene edecek korkarım :)
30ml çok az bebek mümkün değil doymaz benimde sütüm çok az 16 günlük bebeğim 2 saatte bir 80-90 ml arası içiyor . Sutumuz yetersiz geliyor canım. Mama olarak araştır istersen golden goat kullanıyorum ,tavsiye ederim keçi sütünden .Kizlar bugun ilk doktor kontrolumuz vardi. Oglum beklenenden fazla kilo vermis 5 gunde 3715 ten 3300 gr a dusmus. Ben emziriyodum halbuki gogsumde yarim saat kaliyodu meger ememiyomusmama takviyesi verdi aptamil aldik ama mama kasigiyla yarisi dokuluyo. Siz hangisini kullaniyosunuz? Yeni doganlar için mama kasigi bulamadik hicbi eczanede :/
Sutumu de sagiyorum aslinda sut var ama cekemiyo oglum yaralardan dolayi. Onu da mama kasigiyla ziyan etmek istemiyorum yarisi dokuluyo zaten 30 cc ancak cikiyo. Biberonla verdik bi kere ama hep versem alisir mi? Biberonla verirken de zaten genzine kaçırdım cok uzuldum herkes ustume geldi boguyodun çocuğu diyebu beslenme olayı cok zormus ya..
@Ebudik canim senin de buna benzer bisey olmustu sanki emdigi halde kilo almiyodu nasil cozdunuz bu durumu?
Canım 30 cc ne aralıkla çıkıyor?Kizlar bugun ilk doktor kontrolumuz vardi. Oglum beklenenden fazla kilo vermis 5 gunde 3715 ten 3300 gr a dusmus. Ben emziriyodum halbuki gogsumde yarim saat kaliyodu meger ememiyomusmama takviyesi verdi aptamil aldik ama mama kasigiyla yarisi dokuluyo. Siz hangisini kullaniyosunuz? Yeni doganlar için mama kasigi bulamadik hicbi eczanede :/
Sutumu de sagiyorum aslinda sut var ama cekemiyo oglum yaralardan dolayi. Onu da mama kasigiyla ziyan etmek istemiyorum yarisi dokuluyo zaten 30 cc ancak cikiyo. Biberonla verdik bi kere ama hep versem alisir mi? Biberonla verirken de zaten genzine kaçırdım cok uzuldum herkes ustume geldi boguyodun çocuğu diyebu beslenme olayı cok zormus ya..
@Ebudik canim senin de buna benzer bisey olmustu sanki emdigi halde kilo almiyodu nasil cozdunuz bu durumu?
Benimde öyle maalesefBiz bugun actik klimayi ve hemen oksurmeye basladi 26 derecede
Canım oldu çok şükür biz iyiyiz. yazamadım gelen giden oldu ama Şimdilik bir yaramazlık yok. Meme emdikten sonra göğüste uyumak favorisi durumumda :)Canım nasilsin? Oldu mu doğum her şey yolunda mi ?
Amin kuzum ilk bebek olunca bir heycan bir heycan birazda korku ama dediğin gibi beklemeye değer . Doğru lohusa anneler nazara geliyorlar hemen kalkınca fazlada yatma ama
Canım ya emzigin nasıl bisey. Ya ben oğluma hastanede bile hemen vermiştim alismisti ama bugunlerde almiyor agzina sanki oguruyor gibi hareketler yapıyor almıyor ağzına sinirleniyor elinin tersiyle vuruyor resmenfarklı bi emzik mi alsam bilemedim sizin emzikler nasıl
Kızlar bebekleriniz hıçkırıyo mu
Selammm ne yapıyorsunuz hamişler çok sıcak Allah yardımcınız olsun..
Tazecik anneler nasılsınız minnoşlar nasıl..Çok sıcak ben yanıyorummmmm oturduğum yerde terliyorum resmen..Pervane felan da açamıyoruz yanıyoruz dostlar
İcimden bir ses yarin doguracaksin diyor bakalim :)))
Seninle hep aynı şeyi yaşıyoruz benimde dün 3 defa sancı girdi belden tamam dedim doguriyoum 10 dk bir düzenli geldi sonra ne gelen ne giden uyudum uyandim hiç bir şey yokYatarken birsuru agrim sizim oluyor iste diyorum bugun sancilanicam galiba ama uyuyunca bisey kalmiyor nasil is anlamadim ki :/
Ben de Çukurova. Barajyolunda oturuyorum.
Ben bebeğime duş aldıracakken hemen klima önüne getirmiyorum. Yinede öksürüyor bazen
Gece gunduz cocuga vurmuyormu klima yaa ben cok korkuyorum suan bi usuyor bi terliyor telas yaptimgece cam acik yatsak diyorum ama o zamanda sicqk olacak
Kizlar bugun ilk doktor kontrolumuz vardi. Oglum beklenenden fazla kilo vermis 5 gunde 3715 ten 3300 gr a dusmus. Ben emziriyodum halbuki gogsumde yarim saat kaliyodu meger ememiyomusmama takviyesi verdi aptamil aldik ama mama kasigiyla yarisi dokuluyo. Siz hangisini kullaniyosunuz? Yeni doganlar için mama kasigi bulamadik hicbi eczanede :/
Gece cam acik uyuduk ama sabah oldu yine deliksiz uyuyamiyor surekli sicaktan agliyor yaa astim falan olur diyorlar klima ile ama klimasiz daha zor biz dayanamıyoruz bebek nasil dayansin benim klimaya alistirmam lazim yaa baslarda peki oksurdumu seninki birde cok kusmaya başladı buda sicakla ilgisi olabilirmi acabaBanyosu başka odada yapıyor sonra giyinip kuşanıp klimaya geçiyoruz. İlk gün hastanede zaten klima vardı o yüzden alıştı sanırım
Canım ben gece elektrik kesilince vam açtım o zaman rüzgar var diye hep hapşu yaptık :) hastanede klimalıydı o yüzden alıştı üzerini çok ince yapmıyorum pikesini falan örtüyorum. Banyodan sonra 2 pike hatta.
Yok ben cok umutluyum 1 2 gun icinde dogurucam :) Doktorum da esime cumartesiye kadar dogurur muhtemelen demisDogurmayan kaç kişi kaldık kızlar sayımız her geçen gün azalıyor kendimi yanlız hissediyorum hiç dogaramiycam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?