-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.241
Canım 25-07-2017 şeklinde yazıp en altta değişiklikleri kaydet diceksinYazdım ama çıkmıyor sanırım
2016 yazmışımCanım 25-07-2017 şeklinde yazıp en altta değişiklikleri kaydet diceksin
Ooo senin daha kötü olmuş canımKızlar sabah 4 e kadar uyuyup uyanıp kustum o şişen kocaman duran midem yapıştı randevum çarşamba o zamana kadar dayanamam sanırım
Canım, Çarşamba'ya kadar iyice yorarsın bedenini. Ya doktorunu ara, ya da yakında gidebileceğin bir sağlık kuruluşu varsa git. Bir çözüm bulurlar heralde. Allahım kolaylık versin.Kızlar sabah 4 e kadar uyuyup uyanıp kustum o şişen kocaman duran midem yapıştı randevum çarşamba o zamana kadar dayanamam sanırım
Aaa niye okadar bulanmaya basladiki birden miden canim biseyde yiyemezsin simdi carsamba cok gec yarina al randevunu en iyisi yada doktorunu ara ilac tavsiye etsin sanaKızlar sabah 4 e kadar uyuyup uyanıp kustum o şişen kocaman duran midem yapıştı randevum çarşamba o zamana kadar dayanamam sanırım
Ooo senin daha kötü olmuş canımdoktora git te sana bir ilaç verir
Aynen kızlar bugün de hirpalanirsam ben acilde alırım soluğu sabah bi nebze iyiyim bulantı var tutabiliyorum akşam olunca işler değişiyorCanım, Çarşamba'ya kadar iyice yorarsın bedenini. Ya doktorunu ara, ya da yakında gidebileceğin bir sağlık kuruluşu varsa git. Bir çözüm bulurlar heralde. Allahım kolaylık versin.
Ah canım bi bilsem bulantı 8-9 haftalarda en üst seviyeye ulasirmis benim erken oldu galiba zaten çarşambaya dayanamam öyle görünüyorAaa niye okadar bulanmaya basladiki birden miden canim biseyde yiyemezsin simdi carsamba cok gec yarina al randevunu en iyisi yada doktorunu ara ilac tavsiye etsin sana
Ne güzel denk gelmiş öyle :)Kizlaaarrr kardesim de hamileymisdün akşam öğrendik. Aramızda 1 ay var ya şaka gibi
Evet canım olmuş hayırlı olsunOldu mu acaba :)
Aynen arar ara girip çıkıyorKızlar hamileliğin ilk haftalarında kasık ağrısı oluyor mu tek taraflı mı iki taraflı mı ben de de ara ara oluyor da
Evet oluyor bana halen oluyorKızlar hamileliğin ilk haftalarında kasık ağrısı oluyor mu tek taraflı mı iki taraflı mı ben de de ara ara oluyor da
Sorma canım yaa valla. Allah im nasip ederse aralarında 1 ay olacak ikiz gibi buyurler artıkNe güzel denk gelmiş öyle :)
Tamam canım tşk ederim peki tek taraflı mı iki taraflı mıEvet oluyor bana halen oluyor
Tamam canım tşk ederim peki tek taraflı mı iki taraflı mıAynen arar ara girip çıkıyor
Bizde ablamla aynıyız 5 hafta var aramızda bi an aha ablammı bu acaba dedimKizlaaarrr kardesim de hamileymisdün akşam öğrendik. Aramızda 1 ay var ya şaka gibi
Ablana dün akşam soylediysen benim kardeşim olabilirsinBizde ablamla aynıyız 5 hafta var aramızda bi an aha ablammı bu acaba dedim