temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar sabah 4 e kadar uyuyup uyanıp kustum o şişen kocaman duran midem yapıştı randevum çarşamba o zamana kadar dayanamam sanırım :KK43:

Kızlar sabah 4 e kadar uyuyup uyanıp kustum o şişen kocaman duran midem yapıştı randevum çarşamba o zamana kadar dayanamam sanırım :KK43:
Canım, Çarşamba'ya kadar iyice yorarsın bedenini. Ya doktorunu ara, ya da yakında gidebileceğin bir sağlık kuruluşu varsa git. Bir çözüm bulurlar heralde. Allahım kolaylık versin.

Aaa niye okadar bulanmaya basladiki birden miden canim biseyde yiyemezsin simdi carsamba cok gec yarina al randevunu en iyisi yada doktorunu ara ilac tavsiye etsin sana

Ooo senin daha kötü olmuş canım :KK43: doktora git te sana bir ilaç verir
Canım, Çarşamba'ya kadar iyice yorarsın bedenini. Ya doktorunu ara, ya da yakında gidebileceğin bir sağlık kuruluşu varsa git. Bir çözüm bulurlar heralde. Allahım kolaylık versin.
Aynen kızlar bugün de hirpalanirsam ben acilde alırım soluğu sabah bi nebze iyiyim bulantı var tutabiliyorum akşam olunca işler değişiyor

Aaa niye okadar bulanmaya basladiki birden miden canim biseyde yiyemezsin simdi carsamba cok gec yarina al randevunu en iyisi yada doktorunu ara ilac tavsiye etsin sana
Ah canım bi bilsem bulantı 8-9 haftalarda en üst seviyeye ulasirmis benim erken oldu galiba zaten çarşambaya dayanamam öyle görünüyor

Kızlar hamileliğin ilk haftalarında kasık ağrısı oluyor mu tek taraflı mı iki taraflı mı ben de de ara ara oluyor da

X