temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sağıyorum ve dolaba koyuyorum fakat sagdıkca daha cok süt üretiyorum :)) sizlerin göğüsleri nasıl bende mi var anormallik acaba
Kız maşallah tebarekellah ne gUzel sütun var sağ at buzluga bebeğin çok şansli 1 ay sonra falan zaten düzene girer ağrın da olmaz

Normal dogumu dikisli yapan arkadaslar ne zaman iyilestiniz? Ben simdi hastaneden taburcu olucam 2 gun oldu ama hala cok zorlaniyorum. Hatta sezaryenliler daha rahatlar. Dikislerim acilcak diye adim atmaya korkuyorum.

Canımm hayırlı olsun bebişin sağlıkla sıhhatle huzurla büyüsün inşallah. Yaa kolay tabi normal doğumu öpün başınıza koyun arkadaşlar.Siz ilk 3 gün biz oyyy 10 gün cayır cayır yanıyor eğilip doğrulamıyorsun , yataktan tek seferde kalkamıyorsun , bebeğinin altını değiştiremiyorsun , karnının içi ağrıyor daha anlatayım mı =)

Nazar da falan suphelniyorsan en güzel anne sütü nazar bozar canım emzirdikten sonra çocuğun yüzüne sütünden damla yüzünü onunla sil

Kızlar herkese fikir nazar konusunda illa biri degdircek diye değil en çok Anne babanın nazar değer çocuğa şimdi size nazar degmemesi için yapilacak şeyleri soyluyurum bunlar test edilmiş kimi hadis olan şeylerdir 1. Çocuğu emzirdikten sonra sütünuzden 1 damla yüzüne damlatin ve yüzünü silin 2. Bi peçete olur mendil olur herhangi bişey in içine az bi miktarda çörek otu koyun Yastığı nin yatağının altına koyun 3. De babasının herhangi bi esyaşını gömlek olur tshirt olur besiginin ustune koyun ve bebeğe nazar boncuğu falan asmayin bunlar direk sirktir mümkün olduğu kadar çocuğun uyuduğu ortam da reşim heykel pelüş oyuncak bebek tarzı şeyler olmasın çocuğunuz daha huzurlu olur ve uyur oldukça sade bi odada Uyusun bebeginiz

O panikle aklına gelmemesi normal canım. Bi sor soruştur bakalım vardır belki kamera. Olmadı girerken çıkarken ki kayıtlar vardır. İlla ki vardır yani hastane sonuçta. İnşallah bulunur yapan canım.

Dostinex ile kesebildim canım sütü. Bir de soğuk bez koydum ama ilaç dışında bir şey işe yaramadı maalesef. Emzirecekse o ilacı kullanmamalı zaten. Benm sütün gitmesi gerektiğinden ilaca başvurdum

O panikle aklına gelmemesi normal canım. Bi sor soruştur bakalım vardır belki kamera. Olmadı girerken çıkarken ki kayıtlar vardır. İlla ki vardır yani hastane sonuçta. İnşallah bulunur yapan canım.

İnşallah canım. Yapacakları küçücük bir açıklama iken şimdi başlarına bela olacak. Doğumdan ilk çıktığında resimleri var video da çekmişler bizimkiler.Sonrasında da gelir gelmez eşim çekmiş bebek odasında çekilen resimler de var.Kamera da bir sormak lazım dediğin gibi.Sağol canım.

Ya bide eve her gelen mutlaka sorar uyuyor mu doyuyor mu sütun yetiyor mu gibi sorular bu konular çok nazar olur bu tarz soruları duymamazliktan gelin yada yalan soyleyebiliyorsaniz söyleyin gece hiç durmuyor gazı var sütüm de zor yetiyor gibi çünkü insanlar anlamiyor hemen çocuk nazar oluyor bide bebeklerin genel huyudur eve biri gelince uyur o gidince uyumaz kıyamet kopar mümkün olduğu kadar doğal olun misafir gelicek diye hazırlıklı bilem neydi uğraşmayin gerekirse sizi dağınık görsünler sonuçta bebeği görmeye geliyorlar Evimi degil

Canim corek otunu bi deneyeyim bakalim hatirliyorum sanki koluna felan da dikip asiyolardi boyle seylerde ben bi yatagina koyayim.ya ablam bakmaya geldi bana 5 gun felan durdu . Ablam ve yegenim cok optuler bise diyemedim en son gun dedim artik dayanamadim oda uzuldu kirildi sanirim ama artik ablama soylediysem herkese soylerim ne derlerse desinler kendileri dusunmesi lazim yani yeni dogmus cocuk sapur supur opulmezki ben bile kokluyorum yavasca opuyorum arada . Evet anne babaninda nazari degermis bende duydum masallah diyorum besmele cekiuorum emzirmeye baslamadan once . Rabbim korusun nazardan . Bide sut deneyeyim bakayim

Ya evet hep soruyolar uyuyomu emiyomu bende cok dogrucuyum cok uslu masallah sutumde iyi diyorum hemen . Artik solemicem ya duymazliktan gelcem dedidgin gibi yada orta iste felan dicem geccem .

Zaten resim heykel.olan yere melek gelmez derler ben evimde hic bulundurmamaya calisiyorum oyle seyler acikta yok cok sukur

Naber kızlar? Bebekleriniz inşallah çok iyidir. Dikişleriniz bşran evvel iyileşsin sütü gelmeyenlerin sütü bol bol gelsin gazsız bol gülücüklü sağlıklı büyüsün bebişleriniz ben hala aynıyım kız git gide hırçınlaşıyor sanki içimde arsız bebek

Sagol canim sen de dogurdun mu takip edemedim eger oyleyse senin de hayirli olsun :))
Ya ben pismanlik duyuyorum bazen neden sezaryen olmadım diye. Normalde cabuk toparliyosun dediler ama benim dogum cok zor gecti cok fazla dikisim var. Yataktan ben de kendim kalkamiyorum, oturamiyorum. Bebegi kendim emziremiyorum altini degistiremiyorum. Normal dogum kolay diyince ben gule oynaya dogumdan cikip normal hayata donucem sanmistim da dogumun her turlusu zor sanirim. Annelerimizi hic uzmemeliymisiz gercekten.

Ayy ben üzersem taş olurum heralde. Beş kilo normal doğmuşum. Bisürü dikişi varmış

Canım eğer bakım kısmı yenidoğan yoğun bakım ünitesiyle iç içe değilse kamera vardır muhtrmelen ama yoğun bakımla iç içe ise yoktur çünkü yasak, götrüdükleri odanın kapısında tam olarak ne yazıyor?

Normal dogumu dikisli yapan arkadaslar ne zaman iyilestiniz? Ben simdi hastaneden taburcu olucam 2 gun oldu ama hala cok zorlaniyorum. Hatta sezaryenliler daha rahatlar. Dikislerim acilcak diye adim atmaya korkuyorum.
Canım ben hiç dinlenemedim 2 gün küfezde kaldı bebeğim. Gece yanında kaldım ama bana ayrı yatak yoktu bebeğim yoğun bakımda olduğu için bekleme salonunda mecburen oturdum hep ama nasıl oturma tahmin ediyorsundur. Yinede 8-9 gün sonunda acı tamamen geçti eskisi gibi oturabiliyprım çpk şükür.

Sen daha çabuk iyileşirsin dinlenceğin için

Canım valla sen böyle olunca ben iyice korkmaya başladım 3500 üstü bebekler sezaryen olmalı bence bakalım yarın kontrolüm var bizimki ne durumda... adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrım var sürekli wc ye çıkıyorum midem bulanıyor ishal halim var kosacası tüm doğumun yaklaştığına dair belirtileri gösteriyorum.

Ooooooooooo maşallah cok aktif değildim grupta bayadir da girmiyordum doğumlar bayaaa olmuş Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin kalanlara da hayirli doğumlar olsun inşallah. Ben de bi doğuramadim bebek hala kanala inmemis normal doğum yapanlar hepinizin kanala inmis miydi acaba merak ettim ?

Doğurdum doğurdum şükürler olsun =)

Ayy canım aynı sezeryan gibi olmuşsun o zaman Rabbim yardımcın olsun inşallah.Çabucak toparlarsın inşallah.Gerçekten zor oluyor bende daha bir iki gündür tek kalkabiliyorum.

Doğumhanenin içinde imiş şimdi eşime sordum.Eşim de sormuş kamera kayıtlarını istemiş kamera yok demişler.Dışarda idi şimdi sordum.Bir umut etmiştim oradan ama olsun resimler var.Artık oradan devam edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…