temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sadece sanci mi yoksa karin sertlesmesi mi canim benimde auni aralıkta karin sertlesmesi toparlanma var
Canım hepsi diyebilirim ama düzene girmedi sancılarım bir türlü, bazen 15 bazen 20 bazen 10dk aralıklı sancı, nişanımda geldi 9da , napcan bilmiyorum doktora gitmeliyim tlfnudq yok ki sorayım

Günaydın herkese. Ben birşey sorucam. Konuyla alakasız ama. 10 günlük kontrolde ilk gittiğimiz gün sayılıyor mu.Yoksa muayeneden sonraki günden itibaren mi 10 hesapliyoruz.

Canım hepsi diyebilirim ama düzene girmedi sancılarım bir türlü, bazen 15 bazen 20 bazen 10dk aralıklı sancı, nişanımda geldi 9da , napcan bilmiyorum doktora gitmeliyim tlfnudq yok ki sorayım
Canım doğum çok yaklaşmış. Dr un numarasını hastaneden öğrenebilirsin. Gittiğin hastaneyi ara.verirler .zaten oraya gidince de çağırırlar

Bence doktora git kuzum nişan da gelmiş baksana. Doktoru arama hastahanedeki nöbetçi ebeler ararlar söylersin doktorumu arayın diye.

Günaydın herkese. Ben birşey sorucam. Konuyla alakasız ama. 10 günlük kontrolde ilk gittiğimiz gün sayılıyor mu.Yoksa muayeneden sonraki günden itibaren mi 10 hesapliyoruz.
Muayenden sonraki on günlük zaman içinde ücretsiz canım. Eşşek yüküyle para verdiğimiz için muayeneye ben de bu hesaplardayım ister istemez

Muayenden sonraki on günlük zaman içinde ücretsiz canım. Eşşek yüküyle para verdiğimiz için muayeneye ben de bu hesaplardayım ister istemez

Bende 10kilo verdim 12 günde kaldı 4 kilo insallah verilir eski formumuza kavuşuruz

Ahhh inşallah canım.. benim ödemler bi gidemedi.. gerçi antibiyotik bi bitemedi ki sürekli ilaç alıyorum ödem de gidemiyor:) şimdi de prebiyotik al dedi doktor. Bizim için ne var bulmam lazım belki o zaman gider kilolar

Kızlar hepinize mutlu pazarlar olsun. Doğum yapan anneler pijama ve üst olarak kaç tane gidiyor. Lohusa takımları hep açık renk olduğu için koyu renk pijama ve eşimin tişörtlerimden yanıma alsam mı gerek var mı ?

Ay çok sinir bozucu bir durum olmuş ya, kamera kayıtları falan varsa incelerler heralde soruşturma sırasında.

Fotografçı ile de görüştüm hemşileri savundu bir de orada doğum yapan bir arkadaşım fotoğraflarını almaya gittiğinde bizden bahsetmiş sorunlu aile diye arkadaşım da açmış ağzını yummuş gözünü. Sağlık bakanlığına kayıt açtık fotoğrafları gönderdik.Ki il sağlık müdürlüğüne de şikayet edeceğiz yarın tanıdık bulmaya çalıştık işlemler hızlı olsun diye.

Ohaaa ne demek morluk yaa yolarim onun saçını tirnagini adiler

O an kalkacak gücüm olsa emin ol parçalardım.Kayınvalideme diyorum iyi kadına dalmadın diye o an şok oldum sadece ne yaptınız diye bağırmış.Sonra cocuk doktoruna hasta haklarına oradan başhekime çıkmışlar.Uyandığımda eşim yoktu yanımda.Doktorların peşinde koşmuş.

Sağol canım.Çocuk doktoru doğum lekesi demiş.Bizimkilerde böyle doğum lekesi mi olur 4 parmak izi var diye benden iyi mi biliyorsunuz demiş gidin şikayet edin sizin gibi insanlar ile uğraşamam demiş mal kendi çocuğu öyle olsa aman canım deyip geçiştirecek mi acaba.Bizim çocuk doktoru arkadaşımız var ona eşim atmış resim. Bir şey olmuş doğum lekesi ile alakası yok demiş ki bizde farkındayız.Doğum lekesi 2 gün sonra izi azalmaya başlamaz.

Tekrar geçmiş olsun .ömrü güzel bahtı açık olsun inşallah..

Amin canım inşallah..

Sen bence tv lerin whatshap ihbar hattina bildir bunu özellikle devlet kanallarina

Bekliyorum canım şimdi eğer Sağlık bakanlığından bir şey çıkmasın onu da yapacağım afiş edip dava bile açarım.

Canım çocuğu yıkarken falan belki de dusuruyorlardi tutmaya kalkınca öyle olmuş olabilir , çok GEÇMİŞ olsun canım

Olabilir olmaz demiyorum biz bunu başhekime de söyledik.Bu şekilde oldu elimizden kaydı tutmaya çalışır iken oldu deseler tamam. Ama hem suçlular hem köpek gibi çemkiriyorlar.İnadıma kalsa uğraşırım.Ben kontrole gittiğimde Hasta haklarında kadın ile konuştum. Açıklama yapmadınız dönüş yapmadınız hala araştıryoruz diyorsunuz uzatıyorsunuz sonra da doğum lekesi değiş iyi tarafından bakalım diyorsunuz Allah ile pazarlık mı yapacağım doğum lekesi Allah tan gelen bir şey sizin yaptığınız ne dedim.Bu şekilde davrandığınız için bir şey olmamış bile olsa inattan uğraşırım bırakmayacağım peşini bilginiz olsun dedim.

Aynen öyle bizimkiler iyi karıştırdı ortalığı zaten.Anlamıyorum yani bir açıklama yapacaklar 40 takla atıyorlar insan tabi ki böyle olunca da acaba diyor.İstanbul Pendik canım.Hiç niyetim yok çok şükür iz kalmadı ama gözünde bir şey var mı yok mu bilmiyoruz.1. ayda göz muaynesi olacak bakalım Rabbim esirgesin inşallah bir sorun çıkmaz.

Ben 2 takım pijama 1 de gecelik takım almıştım. 2 tişört bir de tek alt aldım gecelik giymedim.Benim ki sezeryan oldu.

tacsizprenses bebek sonuçta düşebilir tutmaya çalışmış olabilirler bu böyleyse saklamaları üstünü örtmeye çalışmaları mantıksız! Küçücük bebek yaa napmış olabilir de yüzünde 4 parmak izi olur! Aklım almıyor doğrusu. Fotoğrafçının bile suçu olabilir baksana demiş arkadaşına. Kendi evladı olsa diyebilir mi acaba! Bırakma peşini canım sakın. Her ne olduysa çıksın ortaya

Cok daraldim artik yatamamaktan oturamamaktan yuruyememekten, annemdeyimcarsamba gununden beri adim atmaya halim yok ama hareket etmek icin her sabah aksam kahvaltiyi yemegi terasa hazirliyorum bilerek merdivende inmis cikmis olayim hareket etmis olayim diye, annemin de keyfi pek yerinde ekmek elden su gölden ne guzel diyor hahaha

Bizde öyle düşünüyoruz başhekime bile dedik insanız hepimiz elinden kaymış olabilir.Ben mağdur iken böyle düşünüyorum sizin personeliniz benim onları azarlamam gerekir iken bizi azarlıyor ne hakla dedim.Aynen ondan da şüpheleniyorum.Çünkü bebek odasında çekim yaptı. Hemşireler de fotoğrafçı da ne olduğunu eminim biliyor. Ama bu saatten sonra yıkar iken bile oldu deseler nafile.Bana o psikoloji yaşattılar ailem sevinemedi bile doğru düzgün. Elbette bedelini ödeyecekler Rabbimin izniyle.

Ayyy aynı ben benim de kayınpeder öyle diyor bende diyordum ki sen yat benim yerime o zaman..Rabbim yardımcın olsun.Hiç kolay değil 4 ay yattım şimdi 40 muhabbeti dün eşime diyorum yarı kırkımın yarısını çıkardım gezelim artık sanki halim varmış gibi

Kizlar basim cok siddetli agiriyor ağrı kesici icmek istemiyorum ne yapsam ki yaaa

Geçmiş olsun canım.Çok kötü ise al bir parol bence.bende çok sancım olduğunda alıyordum doktorlar 3 4 tane içebilirsiniz diyorlar. Bende sancılara ağrılara dayanamayıp almıştım bir kaç kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…