- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.401
senden yasli ben varim. Adim Fatma yas 32 :)En yaşlı benim valla aranizda kızlar
Hiç tribe girmeyin hatunlar ben varım..senden yasli ben varim. Adim Fatma yas 32 :)
Anladim canim. Biraz korktum benCanim makatta olmuyor. Kesik atiliyor o makata dogru atilmistir. Kendisini cok zorladiysa da yirtilma olmustur.
Canım hepsi diyebilirim ama düzene girmedi sancılarım bir türlü, bazen 15 bazen 20 bazen 10dk aralıklı sancı, nişanımda geldi 9da , napcan bilmiyorum doktora gitmeliyim tlfnudq yok ki sorayımSadece sanci mi yoksa karin sertlesmesi mi canim benimde auni aralıkta karin sertlesmesi toparlanma var
Oooo süper gitmiş ama .of darısı bana inşallah..Bende 10kilo verdim 12 günde kaldı 4 kilo insallah verilir eski formumuza kavuşuruz
Canım doğum çok yaklaşmış. Dr un numarasını hastaneden öğrenebilirsin. Gittiğin hastaneyi ara.verirler .zaten oraya gidince de çağırırlarCanım hepsi diyebilirim ama düzene girmedi sancılarım bir türlü, bazen 15 bazen 20 bazen 10dk aralıklı sancı, nişanımda geldi 9da , napcan bilmiyorum doktora gitmeliyim tlfnudq yok ki sorayım
Bence doktora git kuzum nişan da gelmiş baksana. Doktoru arama hastahanedeki nöbetçi ebeler ararlar söylersin doktorumu arayın diye.Canım hepsi diyebilirim ama düzene girmedi sancılarım bir türlü, bazen 15 bazen 20 bazen 10dk aralıklı sancı, nişanımda geldi 9da , napcan bilmiyorum doktora gitmeliyim tlfnudq yok ki sorayım
Muayenden sonraki on günlük zaman içinde ücretsiz canım. Eşşek yüküyle para verdiğimiz için muayeneye ben de bu hesaplardayım ister istemezGünaydın herkese. Ben birşey sorucam. Konuyla alakasız ama. 10 günlük kontrolde ilk gittiğimiz gün sayılıyor mu.Yoksa muayeneden sonraki günden itibaren mi 10 hesapliyoruz.
Muayenden sonraki on günlük zaman içinde ücretsiz canım. Eşşek yüküyle para verdiğimiz için muayeneye ben de bu hesaplardayım ister istemezGünaydın herkese. Ben birşey sorucam. Konuyla alakasız ama. 10 günlük kontrolde ilk gittiğimiz gün sayılıyor mu.Yoksa muayeneden sonraki günden itibaren mi 10 hesapliyoruz.
Bende 10kilo verdim 12 günde kaldı 4 kilo insallah verilir eski formumuza kavuşuruz
Kıyamam yaaa kuzum benimbebek fotoğrafçısına da sorun bakalım belki bir şey görmüştür falan. Bırakma peşini tabii.. el kadar bebek olacak şey değil yaaa.. hastanedeki hemşirelere de güvenilmeyecekse vay halimize yani. Bimere falan da şikayet et ordan daha çabuk dönüş sağlanıyor.
Ay çok sinir bozucu bir durum olmuş ya, kamera kayıtları falan varsa incelerler heralde soruşturma sırasında.
Ohaaa ne demek morluk yaa yolarim onun saçını tirnagini adiler
tacsizprenses canım çok geçmiş olsun. Peşini bırakma ce bence başka bir hastanede de çocuk doktoruna kontrol ettir. Allah korusun o morluklar oluşacak kadar birşey olduysa başka bir travma olmasın bebekte. O hastanede iyi der yollarlar. Sonuçta belki de o doktor yüzünden oldu. Şuan kafama takıldı güvenemedim.
Tekrar geçmiş olsun .ömrü güzel bahtı açık olsun inşallah..
Sen bence tv lerin whatshap ihbar hattina bildir bunu özellikle devlet kanallarina
Canım çocuğu yıkarken falan belki de dusuruyorlardi tutmaya kalkınca öyle olmuş olabilir , çok GEÇMİŞ olsun canım
ayy inanmıyorum o ne yaa ben de olsam çılgınaa dönerdim, hayır her şeyi geç her lafa bir cevap vermişler sanki siz hasta onlar sağlıkçı değil gibi. hangi hastane hngi şehir orası canım? vallaha çok geçmiş olsun ne diyim peşini bırakmayın bencede
Kızlar hepinize mutlu pazarlar olsun. Doğum yapan anneler pijama ve üst olarak kaç tane gidiyor. Lohusa takımları hep açık renk olduğu için koyu renk pijama ve eşimin tişörtlerimden yanıma alsam mı gerek var mı ?
tacsizprenses bebek sonuçta düşebilir tutmaya çalışmış olabilirler bu böyleyse saklamaları üstünü örtmeye çalışmaları mantıksız! Küçücük bebek yaa napmış olabilir de yüzünde 4 parmak izi olur! Aklım almıyor doğrusu. Fotoğrafçının bile suçu olabilir baksana demiş arkadaşına. Kendi evladı olsa diyebilir mi acaba! Bırakma peşini canım sakın. Her ne olduysa çıksın ortaya
Cok daraldim artik yatamamaktan oturamamaktan yuruyememekten, annemdeyimcarsamba gununden beri adim atmaya halim yok ama hareket etmek icin her sabah aksam kahvaltiyi yemegi terasa hazirliyorum bilerek merdivende inmis cikmis olayim hareket etmis olayim diye, annemin de keyfi pek yerinde ekmek elden su gölden ne guzel diyor hahaha
Kizlar basim cok siddetli agiriyorağrı kesici icmek istemiyorum ne yapsam ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?