Bendede var canım bayağı akıntıKızlar bende akıntı başladı.böyle değişik seyler heyecan yaptırıyo ister istemez.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede var canım bayağı akıntıKızlar bende akıntı başladı.böyle değişik seyler heyecan yaptırıyo ister istemez.
![]()
Bendede var aynıları gelsinnnn bebişler artık ama yaaaa aaaaBendede var canım bayağı akıntıbelim ikiye ayrılıyor hadi bakalım. Senin bat ne zaman
Hastane de yaptır hemen çıksın catlariz ha surda heTamam canım yarın giddeceğim inşallah![]()
Tamam 5 dk içindeyse. Gebesindir inşallah.Evet kuzum ya testleri idrardan çıkardığımda yoktu düz koydum oluştu sonradn 5 dk içinde
İnşAllah Rabbım hayırlısıyla nasip etsinBendede var aynıları gelsinnnn bebişler artık ama yaaaa aaaa![]()
Bendede ekstra hissettigim tek belirti buKızlar bende akıntı başladı.böyle değişik seyler heyecan yaptırıyo ister istemez.
![]()
14 şubata güzel bir hediye bedava ne güzel masraf yokBendede var aynıları gelsinnnn bebişler artık ama yaaaa aaaa![]()
Kuzum bende aile hekimine gideyim diyordum 14 şubattata kocama sürpriz yapayım diyordum ona hiçbirşey demedim dahaHastane de yaptır hemen çıksın catlariz ha surda he![]()
Ben hiç yapmıyorum zaten bu ay da tutmazsa bırakacam ilaçları uğraaşmayıMerhabaBen ıngramda çok Tatlı Bi bayanla tanıştım. Ovulasyon testi satıyor hemde takip yapıyor hamile kalana kadar. Eğer adet olursam bende ondan Alicam. Onaylı ve kesin sonucluymus. Çokta ilgili
markası ne. Hatırlamıyorum. Sayfasını soyleyebilirim
Benim daha 3 gün oldu igne olalıBendede var canım bayağı akıntıbelim ikiye ayrılıyor hadi bakalım. Senin bat ne zaman
Ya kalpler temiz işte aynısını bende dedim14 şubata güzel bir hediye bedava ne güzel masraf yok![]()
Evet ebelik testi için sordum. Bat 17 şubat pazartesi o güne kadar bakarım dedimGebelik testimi sormustun
Ama az heyecanlanalim nolcak yaniii bosverrrBenim daha 3 gün oldu igne olalıama ben iğne erkisindendir demek bile isyemiyorum.
Bende de bugün başladı yaa idrar da afedersiniz sanki değişik koku çıkmaya başladıKızlar bende akıntı başladı.böyle değişik seyler heyecan yaptırıyo ister istemez.
![]()
İnşallah adaşımmmmTamam 5 dk içindeyse. Gebesindir inşallah.![]()
Folik asit harici bi takviye almıyorum. Beslenmeme dikkat etmeye calısıyorum. Et filan yemem yemeye calisiyorum. Sigarayi biraktim.Bendede ekstra hissettigim tek belirti bu
Peki beslenmene dikkat ediyormusun, ekstra aldigin besinler yada takviyeler falan filan
Ne zamandır istiyodun canım sen.İnşallah adaşımmmmİnşallh rabbim herkese herkeseee nasip etsin ya bu nasıl bir travmatik durum böyle
![]()
Anladım canm ucuz 5 TL liklerden olmasın. İstersen bana geçen önerdiler burda predictor. Hem erken gebelik testi daha hassas ve kaliteli keisn sonuç muşEvet ebelik testi için sordum. Bat 17 şubat pazartesi o güne kadar bakarım dedim
11. Gün anında yapıcam inşallah test komidinin uzerinde başucumda.Ama az heyecanlanalim nolcak yaniii bosverrr![]()