- 13 Ocak 2020
- 45.556
- En iyi cevaplar
- 2
- 173.981
- 598
- 33
Peki düzelteyim.merve canm.benim bat 11 yada 12 14 şubat yanlış soleidm yarın yada diğer gün olucam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki düzelteyim.merve canm.benim bat 11 yada 12 14 şubat yanlış soleidm yarın yada diğer gün olucam
Sen söyleyince dikkat ettim üstteki 11. Gün alttaki 13. Gün renkler koyuluğa göre değişik dimi??Sanki bozuk bu canim baksana c çizgisi bile tam koyu çıkmamış t çizgisi varsa hiç gözükmez tabii
Evet canım benim bildiğim c çizgisi gayet koyu oluyor normaldeSen söyleyince dikkat ettim üstteki 11. Gün alttaki 13. Gün renkler koyuluğa göre değişik dimi??
Önerdiğiniz Bi marka var mı?Evet canım benim bildiğim c çizgisi gayet koyu oluyor normalde
Canım valla herhangi bir marka diyemicem ama kendimi degilde başkalarının tecrübelernw göre innovita diye bı markaydı sanırım guvenilirmisÖnerdiğiniz Bi marka var mı?
Onu da deniyim yarın alıyım Bi taneCanım valla herhangi bir marka diyemicem ama kendimi degilde başkalarının tecrübelernw göre innovita diye bı markaydı sanırım guvenilirmis
Ben yaptim gayet kolay acimiyo iğne dolapta oldugu icin soğuk oluyo bide 2 sn sürmezBende başkasına yaparım belki ama kendime yapamam galibabir çözüm bulacağız artık
Bu ikiside gebelik testi kızlar aynısını yaşayan yardımcı olabilirmi
MerhabaÖnerdiğiniz Bi marka var mı?
Silikmi o ben öyle goruyorumBu ikiside gebelik testi kızlar aynısını yaşayan yardımcı olabilirmi![]()
Gebelik testimi sormustunÖnerdiğiniz Bi marka var mı?
Alttakinde ikinci cizgi var gibi canım ama reglin de geceli çok olmus daha koyu olması lazımdı hemen kan vermelisin.Bu ikiside gebelik testi kızlar aynısını yaşayan yardımcı olabilirmi![]()
Inanıyorum çok çok güzel haberler alacağız.Yogun bir gündü hiç yazamadımnasılsınız bızdıklar ilk sayfada 15 şubatı görünce bir kıpır kıpır oldum
bir güzellik olsa tüm liste güzel haberler alsa
![]()
Silikmi o ben öyle goruyorum![]()
Tamam canım yarın giddeceğim inşallahAlttakinde ikinci cizgi var gibi canım ama reglin de geceli çok olmus daha koyu olması lazımdı hemen kan vermelisin.
Canım peki bu sonuçlqr ilk 5 dk içinde mi çıktı?Bu ikiside gebelik testi kızlar aynısını yaşayan yardımcı olabilirmi![]()
Evet kuzum ya testleri idrardan çıkardığımda yoktu düz koydum oluştu sonradn 5 dk içindeCanım peki bu sonuçlqr ilk 5 dk içinde mi çıktı?